.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Тема: трикове

трикове

предполагам че вече има такава тема, но понеже съм нова... извинете ме

та въпросът ми е какви трикове прилагате на момчетата за да ги съблазните?
    кой е вашият коронен номер, кохто използвате и винаги действа на 100% ?

мерси

Голям фен
    ами не че ми е коронен номер, но докато си говорим някакви глупости аз го прекъсвам и казвам нещо като "млъкни!сладък си , харесваш ми..." и следва леко секси ухапване по врата му...

Град
    L.A. \ Moscow
    Цитирай Първоначално написано от zaichet{}
    ами не че ми е коронен номер, но докато си говорим някакви глупости аз го прекъсвам и казвам нещо като "млъкни!сладък си , харесваш ми..." и следва леко секси ухапване по врата му...
    Това е яко...
    Raise your fist!

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Нали знаеш как мохите се лепят на мед?
    Жени = Мухи
    Мъже = Мед
    GTA Stunting

samo tfa li beshe???

Цитирай Първоначално написано от MostHated
    Това е яко...
    ъхъ, мноу яко
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

Град
    ... Some happy place ...
    Nqmam koronen trik , vseki put stava spontanno i razlichno ...
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Голям фен
    Всичко става спонтанно
    не е нужно да се учат реплики на изуст,
    те си идват от самосебеси

Супер фен
    Град
    Bourgas
    "искам да те еба" репликата и е мой хахахахах бзк се бе.. всеки път става по различен начин
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

"Milo iskam da me chukash"

Град
    TaM..
    Тои: Много си красива .. Тя: Оо, Благодаря ... Тои: Няма е, базикам се

Град
    TaM..
    Номера се праи кагат си на градус ...в някои дискотека (за предпо4итане не елитна) ми6ени стават грозните моми4енца с голяма само4увствие ....деиства безотказнО !

e ai sq... dolni diskoteki... imah predvid neshto kogaot ostanete nasame s nqkoe momche i iskate da se sluchi neshto... kogato momichetata trqa da poemat iniciativata... kfo praite?

tfa mi beshe ideqta...

Град
    TaM..
    пуу ми колко е лесно.....напии мом4ето даи му кондома надупи се и деиства 100% освен ако не си много зле в лице ама и това не е от зна4ение кат си на 2-3 водки и 4 текили

em ne sym zle v lice... ama ako momcheto ne pie... hahahaha kfo praim?

Голям фен Аватара на 50cent
    eми незнам ама моята приятелка примерно като река да я гушна или нещо тя вика: -Ауу бее удари ме,ся трябва да ме цункаш по врътлето!
    и аз като я цункам тя:-Не там бе по надолу,абе по надолъ бе абе по надолу още още ,а браво продължаваи там... и то така става работата

Град
    TaM..
    мом4е дА ходи по диско без да пие???е па такова животнУ нема..(поне малко ама нали сме си мръсни ку4ета мъжете винаги посръбваме ) ама то и ти може6 да го накараш да пие ама що си добре в лице (ако ти вярваме де) ващаи го за панталона(дънките) или блузата водиш го някъде кондом4ето и аидеее

Голям фен
    еми вие ако сте останали на саме... щом горепосочения от мен вариант "А "не ти допада... тогава предлагам вариант "Б": когато сте останали на саме и си говорите някакви празни приказки с цел опознаване
    1.приближи се до него максимално ако сте седнали на диванче или сепаре още по добре може даже да допреш дискретно бедрото си и да му подскажеш че искаш допир и от негова страна...
    2.поддържай разговора инт за него, добре е той да говори за себе си, а не ти да му дрънкаш за новия си блясак за устни.така той ще почувства че може да общува с теб, да споделя, а не просто всичко м/у вас да се изчерпва с целувки и след това гробна тишина
    3.бъди съпричастна към това което говори ако казва някаква шега смей се дори да не е толкова смешно, е не е нужно да се заливаш от изкуствен смях можеш просто лекичко да се усмихнеш, но никога не прави тъпи муцуни на негова смешка (имам предвид първа среща обтегната ситуация и т.н. не да бъдеш преструвана след 1година както сте започнали да се срещате), ако разказва нещо тъжно (как кучето му го е прегазил камион или нещо такова) това ти дава допълнителна свобода за допир погали го нежно по бузата, врата и цялата дължина на гърба като тръгнеш от горе на долу и спреш ръката си на кръста му и я остави там...

така... вече си го гушнала сега щесе очаква и той да те гушне и да започнете да си говорите разни глупости и тогава ако все още си говорите е необходимо да му затвориш устата с една лека целувка ако ти отвърне значи тези 2часови мъки в разговори не са били напразни ако не.... жалко че не опита с вариант А

П.П.мисля че написах цяло ръководство

Град
    TaM..
    еми вие ако сте останали на саме... щом горепосочения от мен вариант "А "не ти допада... тогава предлагам вариант "Б": когато сте останали на саме и си говорите някакви празни приказки с цел опознаване
    1.приближи се до него максимално ако сте седнали на диванче или сепаре още по добре може даже да допреш дискретно бедрото си и да му подскажеш че искаш допир и от негова страна...
    2.поддържай разговора инт за него, добре е той да говори за себе си, а не ти да му дрънкаш за новия си блясак за устни.така той ще почувства че може да общува с теб, да споделя, а не просто всичко м/у вас да се изчерпва с целувки и след това гробна тишина
    3.бъди съпричастна към това което говори ако казва някаква шега смей се дори да не е толкова смешно, е не е нужно да се заливаш от изкуствен смях можеш просто лекичко да се усмихнеш, но никога не прави тъпи муцуни на негова смешка (имам предвид първа среща обтегната ситуация и т.н. не да бъдеш преструвана след 1година както сте започнали да се срещате), ако разказва нещо тъжно (как кучето му го е прегазил камион или нещо такова) това ти дава допълнителна свобода за допир погали го нежно по бузата, врата и цялата дължина на гърба като тръгнеш от горе на долу и спреш ръката си на кръста му и я остави там...

така... вече си го гушнала сега щесе очаква и той да те гушне и да започнете да си говорите разни глупости и тогава ако все още си говорите е необходимо да му затвориш устата с една лека целувка ако ти отвърне значи тези 2часови мъки в разговори не са били напразни ако не.... жалко че не опита с вариант А

LIESSSSS!!!!!!!!

Град
    Русе

Тфа е факт,че се случва,ако не при всички то при повечето мъже/момчета ... амаааа не при всеки може да доведе до секс ....

Абеее .... фашташ девойката тръшваш я и айдеееее :P

mda, evala che izpisa cql roman... ama to si beshe bash roman da ti kaja chestno... prosto celiq smisyl na vyprosa mi se izgubi s teq otgovori ...

znam kfo da pravq v takava situaciq koqto opisa,no ideqta beshe za nqkfi repliki, dvijeniq , nameci... a ne da seda i da mu se usmihvam ili da puskam sylzi ako kucheto mu e umrqlo

Град
    TaM..
    prokarwash prus4e ot zad ushite po wrata mai towa beshe ne pomnq

Гадъц!

Нали знаеш как мохите се лепят на мед?
    Жени = Мухи
    Мъже = Мед Cool

Това е най-глупавото,което може една жена да направи ,за да спечели един мъж!Мъжете мразят да им се лепят,чувстват се притиснати и единственото,което постигате е да започнат да се ''страхуват'' от вас!

Цитирай Първоначално написано от animal4e
    e ai sq... dolni diskoteki... imah predvid neshto kogaot ostanete nasame s nqkoe momche i iskate da se sluchi neshto... kogato momichetata trqa da poemat iniciativata... kfo praite?

tfa mi beshe ideqta...
    Приближаваш се до него, така че лицето ти да е на см от неговото. Поглеждаш го първо в очите, после в устните - и най-тъпият човек на света ще се сети, че си просиш целувка. Ако все пак не загрее, или го и страх, просто поемаш неговата роля

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си