- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- трикове
Той пък и ако не се сети той тряа да е някъф еб... простакаПървоначално написано от ;
![]()
![]()
аз па щи кажа трик за момичета :Д първо тряя да остановиш контакт с очите след тфа се приближаваш към момичето и го заговаряш много е важно да го докосваш от време на време примерно ако се разсмее яко го докосваш по лакътя след това по кръста или там някаде :Д ако ти се дръпне няя се притесняваш пък и да се притесниш няя да го показваш след като си поговорите:Д:Д иии ако ти каже задник или нешо от сорта и казваш незнаех че харесваш задници толкова много и след тфа
dilated dead not an option
3 целувки по врата и зад ухото и вече твой![]()
![]()
![]()
![]()
da taka e tui e moq trik u6ite i vrat sa im mn slabo nqsto na majeteПървоначално написано от Puky
i posle e cqla no6t tvoi![]()
![]()
![]()
![]()
LIESSSS!!!!Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
tfa pyk nqkoe momche ako mi go kaje i taka sh mu se smeq che ne e istina...Първоначално написано от FlipY
bydete malko po-originalni i ne s tiq prostashki izkazvaniq...
+1 tva 6te privle4e samo nqkoe mnnn zagorqlo maceПървоначално написано от animal4e
![]()
![]()
![]()
Аплодисменти за хаус ловърката,която по цял ден гледа Планета тв,пусна си бритон и стана emo.За симпатягата,който си купи анцунг Adidas и стана безсмъртен!
NeNormalnika ne znam ako si kazal naistina prosto ne znam kak momi4eto ne ti e izdralo o4ite ...4estno ti goworya![]()
Първоначално написано от FlipY
em , prosto prai smetka syotvetniq NeNormalnika kfi momicheta zaribqva...![]()
![]()
ostai , ostai кои знаи таини4ко им прибутва и някои друг левПървоначално написано от animal4e
![]()