еми вие ако сте останали на саме... щом горепосочения от мен вариант "А "не ти допада... тогава предлагам вариант "Б": когато сте останали на саме и си говорите някакви празни приказки с цел опознаване
1.приближи се до него максимално ако сте седнали на диванче или сепаре още по добре може даже да допреш дискретно бедрото си и да му подскажеш че искаш допир и от негова страна...
2.поддържай разговора инт за него, добре е той да говори за себе си, а не ти да му дрънкаш за новия си блясак за устни.така той ще почувства че може да общува с теб, да споделя, а не просто всичко м/у вас да се изчерпва с целувки и след това гробна тишина
3.бъди съпричастна към това което говори ако казва някаква шега смей се дори да не е толкова смешно, е не е нужно да се заливаш от изкуствен смях можеш просто лекичко да се усмихнеш, но никога не прави тъпи муцуни на негова смешка (имам предвид първа среща обтегната ситуация и т.н. не да бъдеш преструвана след 1година както сте започнали да се срещате), ако разказва нещо тъжно (как кучето му го е прегазил камион или нещо такова) това ти дава допълнителна свобода за допир погали го нежно по бузата, врата и цялата дължина на гърба като тръгнеш от горе на долу и спреш ръката си на кръста му и я остави там...

така... вече си го гушнала сега щесе очаква и той да те гушне и да започнете да си говорите разни глупости и тогава ако все още си говорите е необходимо да му затвориш устата с една лека целувка ако ти отвърне значи тези 2часови мъки в разговори не са били напразни ако не.... жалко че не опита с вариант А

П.П.мисля че написах цяло ръководство