.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Супер фен
    Град
    Своге

za zamunda i bitcomet

of hora zdraveite imam edin vupros,kak da svalqm igri ot zamundata,programata mi e bitkomet mn puti sum pravila opiti oba4e se nestava.Moje li da mi obqsnite absolutno vsi4ko mn podrobno,6toto ne me biva ama i4 po komputri.
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

е че ти по различен начин ли ги сваляш хаха кликваш на торента избираш си къде да го запишеш и си готова хах

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Зависи как си си настроил браузъра.Ама предполагам си с Internet Explorer така че даваш с дясно копче на надписа на торента, давап да ти се сейвне някъде и отваряш биткомета цъкаш на Open избираш торент файла и си пушка

П.С. Пия бира и ям цаца
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от XceSS
    Зависи как си си настроил браузъра.Ама предполагам си с Internet Explorer така че даваш с дясно копче на надписа на торента, давап да ти се сейвне някъде и отваряш биткомета цъкаш на Open избираш торент файла и си пушка

П.С. Пия бира и ям цаца
    da de tva lesno,ama posle v samiq bit comet procesa se6 li se?!nali kato se svali se otvarq papkata,deto sum zapisala igrata ama ne6to na tam ne razbiram
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    koga e izlqzla programata bitkoment
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Цитирай Първоначално написано от nejno
    Алкохол..зареждаш файла в някъв виртуален диск /правиш си го с Алкохол 120% и си пушка
    Не е вярно!Зависи от формата на играта!Ако е в *.img *.iso или подобен-да, но ако е в *.exe формат или някой друг, който не изисква маунтване защо му/й е Alchohol 120% или Daemon Tools?Просто виж формата на инсталационния файл и го отвори с подходящата програма(ако изисква такава де)
    +1
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

ПОчти

Аз си направих всичко и Alcohol 120% имам на бг, но не разбирам как да заредя във виртуален диск Pls кажете ми *Файловете са iso
    =]=]=]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си