- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелство между момче и момиче
Търсих такава тема, ма не намерих (може и да не съм търсила като хората, не знам). Може ли да има такова нещо според вас?![]()
This is 10% luck, 20% skills, 15% concentrated power of will, 5% pleasure, 50% pain and a 100% reason to remember the name.
http://ag-to.hit.bg/avatar_forum.gif
Абе има.. ама.. в повечето случаи някой изпитва нещо повече от приятелство... От личен опит го знам, че намесят ли се и чувствата, приятелството отива на майната си..
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Мисля че може макар че не ми се е случвало...![]()
Оу.....често задаван втпрос...Може и да има,обаче май много рядко-то в един момент се чудиш привързваш ли се към човека,влюбваш ли се...май трябва да се избягват подобни приятелства.Иначе нямам категоричен отговор!![]()
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Анкетата си покаже аз съм ДА
рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..
Има ама само ако единия е грозен.
Има само,ако е от махалата![]()
![]()
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
ами според има, обача с времето това приятелство се превръща в нещо повече поне за 1 от двамата. Това го казвам, защото съдя по приятелите си. Почти винаги така става именно защото ставате близки, споделяте си и понякое време откривате, че имате общи черти.
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
В много редки случаи може и да съществува такова приятелство. Но почти винаги това приятелство прераства в любов- поне пре единия от двамата![]()
When it gets cold outside and you got noboby to love you`ll understand what I mean when I say there`s no way we`re gonna give up...
Не съществува такова приятелство между момче и момиче!Винаги някои от двамата изпитва повече от приятелси чувства към другия и приятелството изчезва!
Да де,известно време има. После по една или друга причина нещата се развалят. Или любов поне от едната страна,или пък нещо си доскучавате и си омръзвате..( но то второто си е нормално с времето да стане)Първоначално написано от NeLLy_BaBy
Ами ако грозния се влюби в хубавия? Товага какво правим,това не е вярно.Първоначално написано от babity
Тогава грозния си трае и си остава приятел с хубавия, защото ако му каже само ще си осере приятелството. Значи всъщност е вярно, но се отнася до малко по - умствено напреднали хора, които могат да се сетят и за този вариант, представи си!Първоначално написано от ludo_momiche
няма грозни и хубави хора.. има просто хора с различен вкус.. по темата имаПървоначално написано от ludo_momiche
![]()
http://www.vbox7.com/play:1cb116cb - Yahoo
http://catlover.aha.bg/ - xaxa
http://impulse.bg/tqnko - tqnko
Първо не е задължително да си трае,второ ако обичаш не ме поставяй в графата на "умствено ненапреднали хора",защото не ме познаваш и току-виж се оказа,че аз съм по-умна от теб.Но това няма значение,защото нямам факти,както и ти...Първоначално написано от babity
Обаче самите чувства от едната страна (дори и от на "грозния"),слагат край на приятелството и от там нататък то придобива друг вид.Така че попринцип е възможно да има,но едва ли е много надеждно,но да,случава се наистина...
Да има,аз лично имам много приятелки....
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
Аз пък ше ти изложа факти! Около две години бях "грозния" в едно приятелство и мога да кажа, че бяхме като брат и сестра. Моите чувства винаги бяха на второ място и му давах съвсем трезви съвети, които не се влияеха от това, че ще ме заболи от постъпката му или нещо такова. Ако си знаеш мястото, ако виждаш нещата каквито са, а не каквито ти се иска приятелство може да има независимо от чувствата.Първоначално написано от ludo_momiche
Според мен има. Не знам за другите но на мен ми е нужно да видя едно момче най-много 3 или 4 пъти и вече знам дали има опасност (ако мога да го нарека така) да се влюбя. Щом познавам един човек от дълго време и не съм го харесвала никога, значи няма шанс да ми се промени мнението. И хората около мен го знаят много добре
Приятелите ми са само приятели. Само толкова.
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
определено предпочитам приятели от противоположния пол...тва жените са много злобно и зависливо племе![]()
+1 и на мен ми се е случвалоПървоначално написано от ~cry_baby_cry~
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Според мен не може ! ! ! Държиш се добре с дадено момче, и се сближавате, и си казваш : " Най- накрая момче, което да гледа на мен просто акто на приятел ! " И тогава ХОП ... той ти иазцепва някоя глупост от типа на "Абе не знам ама аз се влюбих в теб ! ! ! ! ! ... " или "Не спирам да си мисля за тебе ! " .
Преди и аз си мислих, че може да има приятелство м/у момче и момиче, но винаги единия изцепва някоя глупост която рано или късно скапва всичко .![]()
ЛИЧЕН ОПИТ ! ! !
Може, разбира се!Аз имам двама по-близки приятели момчета.Първия ме харесва, аз него не, но пак сме приятели и то мн близки.Втория не ме харесва, но и с него партията е голяма.Има приятелство, дори понякога приятелството мъж/жена е по-силно от жена/жена или мъж/мъж.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...