- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелство между момче и момиче
Da,ima takova priqtelstvo.
Da ne 4ue dqvola,no smqtam,4e tezi priqtelstva sa mn po -trajni.
Разбира се, че съществува. Но в повечето случаи прераства в любов.![]()
Може. Аз имам такъв приятел и дори мога да кажа, че ми е по-приятел и от най-добрата ми приятелка момиче. На него мога да му кажа 210% истина без да му спестя почти нищо.Докато с много приятелки момичета, не бих посмяла да бъда чак толкова откровена.
Не защото не са достатъчно истински приятелки, напротив, просто са момичета, а като всяко момиче, и те си имат своите слабости, които се проявяват при определени начини и моменти.
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
за приятелството по-скоро е важен не полът ,а личносттана мен лично най-добрите ми фрс са момчета....
Да има..Аз имам един много добър приятел, с когото сме приятели от много отдавна и все още сме..Много си го обичам и се надявам винаги да сме приятели...![]()
Така че вярвам, че може да има истинско приятелство между момче и момиче...
:P
To be yourself is all that you can do...
Има приятелство м/у момче и момиче.Аз имам приятел момче споделям му абсолютно всичко както и той на мен.Познаваме се от съвсем малки.Вярвам защото има такова!![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Да![]()
Да![]()
Да![]()
Един от най-близките ми приятели е момчеОт 5-6 години сме адски близки
Сменихме над 10-тина компании и 2-та,но никога не сме спирали да излизаме заедно (без значение различните компании),споделяме си всичко и т.н.
Извод:Приятелството между момиче и момче е напълно възможно!!!
Според мен няма...Все някога прераства в нещо повече
Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.
съгласна съм че ако чувствата имат пръст в нещата вс отива на майната си ама моя бест фр е момчеПървоначално написано от ~cry_baby_cry~
![]()
spored men ima no ako ediniqt zapo4ne da izpitva ne6tu pove4e vsi4ko se preebava....
Ии да си изкажа и аз становището, което май доста се припокрива с това на още някоиСпоред мен е абсолютно възможно да изпитваш чисто приятелски чувства към някого от противоположния пол, но повечето такива приятелства започват защото единият (или двамата) са искали нещо повече от приятелство
Съответно понякога този някой успява да тушира чувствата си и бам! - това е началото на ново, едва ли не вечно, искрено приятелство. Понякога обаче чувствата остават и така единият е наранен по някакъв начин и това totally не rulez.
Та според мен е възможно да има, макар и доста рядко. Има доста момчета, към които изпитвам много силна привързаност, но тя е само в рамките на приятелството и не искам да имам нещо повече с тях. Предполагам и те са на това мнение. Адски много ценя приятелите си момчета, тъй като на тях мога да им споделя всичко - може да звучи нелогично, но по-лесно ми е да се отпусна пред момчетата, отколкото пред момичетата.![]()
This is 10% luck, 20% skills, 15% concentrated power of will, 5% pleasure, 50% pain and a 100% reason to remember the name.
http://ag-to.hit.bg/avatar_forum.gif
Все едно любовта може лесно да се скрие...Първоначално написано от sladko_teenche_v
Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.
Съществува.Възможно е единият да изпитва по-силни чувства, но ако другият не му отговори със същото, това не значи да престанат да са приятели, нали?
Sus sigurnost ne e ne6to nevuzmojno da ima priqtelstvo, no az do sega ne sum bil svidetel na takuv fenomenVse nqkoi ot dvamata rano ili kusno go udrq sa4mata
![]()
Винаги съм казвала, а и той е така, че едно момче е длъжно да опита дали мацката ще му пусне. Било то като гадже, било то във вид на секс. И ако една мадама докаже, че иска само приятелство момчето може да бъде страшен приятел!
Лично аз предпочитам момчета за приятели отколкото момичета... Просто разликата е от тук до небето!![]()
♥ ♥ ♥
няма приятелств м/у момче и момиче от личен опит споделям. Повечето ми приятелства са били такива само в началото и когато човека те опознае не иска да е само приятел с теб
Откакто започнах да се зближавам с момчетата,забелязах,че на моменти някои от тях са по-добри приятели от момичетата.Едно момче никога не би зарязало най-добрия си приятел,заради момиче,нито пък биха се скарали за момиче. Имам приятели момчета,който чувствам като братя,още от малка съм израстнала сред момчета,и сега когато ги няма ми е трудно без тях.![]()
![]()
Не искам всички,искам теб !