- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелство между момче и момиче
Винаги става такаПървоначално написано от NeLLy_BaBy
![]()
![]()
Love Is All Around
Napalno sam saglasna s teb. Na men pove4eto mi priqteli sa mom4eta, mnogo p predpo4itam tova prqtelstvo ot priqtelstvoto s momi4eta...Ima golqma razlika naistinaa. S momi4etata vinagi se poqvqva edna zavist i t. n.Първоначално написано от Vikitooo
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
^^
Има завист, защото когато момче и момиче са приятели, те нямат какво да делят. Докато при момичешките или момчешките приятелства може да се появи ревност ако двете/двамата харесат едно момче/момиче например, или пък ако започнат да си завиждат за това, кой/коя е по-привлекателен/а и т.н
This is 10% luck, 20% skills, 15% concentrated power of will, 5% pleasure, 50% pain and a 100% reason to remember the name.
http://ag-to.hit.bg/avatar_forum.gif
Според мен съществува
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Има ест.Често тва приятелство се превръща в любов но често е само приятелствоА и тези които казват че не може да има.. не е така.. ако имаш няколко прители от другия пол кво? Ше ходиш със сичките ли?!
![]()
http://impulse.bg
н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
Skype--> teh_pro_3
Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]
Tva e rqdko qvlenie.V pove4eto slu4ai nqkoi ot dvamata izpitva pove4e ot priqtelski 4uvstva kam drugiq
Не! Знам го от личен опит. Имах един мн добър приятел (поне така си мислех) мн бях щастлива, че има на кого да споделян всичко. Казвах му всичко, не осъзнавах колко го наранявам като му разказвам за проблемите си с други момчета. След известно време разбрах, че той ме харесва. Бях много разочарованавсе още сме приятели, но не е същото вече не споделяме и говорим мн по рядко
След това направих още един опит
С поредното момче . Говорехме много играехме билярд, тичахме заедно и аз наистина го приемах като приятел, но после се оказа, че той ме харесва... и аз останах разочарована отново...
Вече не вярвам на това
![]()
![]()
Оле боже .. При мене еее .. нз .. приятелство ли, влюбих ли се .. нз ...![]()
![]()
Да и от моят опит ще кажа,че това е съвършено вярно.Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
Все някога единият започва да изпитва нещо повече към другия.
След като си задаваш въпроса според мен е второтоПървоначално написано от crazy_lazy_girl
Напълно възможно
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
М дам.Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
Амаа дори да съм влюбена нищо няма да стане.
1. Той ме обожава, но като приятелка.
2.Не искам да провалям нещата. Искам да си останем най-донбри приятели, а една такава евентуална връзка може да провали всичко.
Хм... зависи. Аз лично имам много приятели момчета и между нас има само приятелство и нищо повечедруг е въпроса, ако запчнеш да гледаш момчето като нещо повече от приятел :P
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right
Мда така е за това ще бъде по-добре ако си останете само приятели защото след връзката ви се съмнявам да успеете да бъдете отново приятели пък не говорим за същите приятелски отношения каквито сте имали преди..за тва по-добре не му казвай постепенно чувствата ти ще изчезнат но ако той те познава мн добре мисля че може и да се досетиПървоначално написано от crazy_lazy_girl
![]()
Да се надяваме, че няма, ноо и да се досети АБСОЛЮТНО НИЩО няма да му казвам.Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
![]()
Да ама ако се досети по държанието ти към него ако има нещо по така или ако налетиш му в което се съмнявам че ще го направиш ако не искаш да разбере...Първоначално написано от crazy_lazy_girl
![]()
Старая се, да не показвам повече от приятелски чувства към него (е като за най-добър приятел, ама нищо повече.). Сега друг е въпросът дали успявам да прикрия това което наистина чувствам.Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
Най-чистото приятелство е между момиче и момче.. А това за грозния и хубавия е толко тъпо мнение,че няма просто накъде повечеЗаглавие: Приятелство между момче и момиче... Всичките ми приятели - момчета,винаги са били до мен и са давали по-подходящи съвети от някоя завистлива кучка,която най-накрая ти забива ножа в гърба..<--Е на това му викам опит !!! До сега съм имала много такива приятели и след години пак се поздравяваме и спираме,докато с момичетата се гледаме на кръв
![]()
![]()
Дори и след като любовта се намеси в едно такова приятелсво пак си оставаме приятели,когато и двете личности са достатъчно разумни всичко се оправя ... Имала съм такъв случай,в крайна сметка до ден днешен когато се видим се спираме и си говорим все едно всеки ден се виждаме .. Адски много го обичам това момче ,като приятел,защото той е доказан ... С него бяхме приятели,когато бях и с едно друго момиче .. Сега след 1 година ТЯ - съсипа ми живота .. Той - вече казах за него
..Вярвам единствено и само на мъжкото приятелство ... А относно момичетата и на тях,но не се вживявам много ...
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
ако от всичките си познати признавам за близки приятели 10 човека, които познавам от години и бих им доверил всичко, половината от тях са момичета..мога да споделя всичко с тях и понякога са по-адекватни от момчетата..приятелството между момче и момиче си съществува..
Da moje az imam 15 godishno priqtelstvo s edno mom4e![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
да за мен има такова приятелство и мога да кажа че момчетата са много по-добри приятели от момичетата при жените винаги едната ще е по-добра от другата винаги едната ще завижда и ще има нещо наум а при приятелството м/у половете е различно там си споделяте всичко и няма завист но идва момента в който започвате да изпитвате чувства към другия и това е просто ужасно от личен опит го знам .. но трябва да се превъзмогне защото за мен приятелстовото си остава най-ценното нещо .. имаше една приказка : приятелстово може да завърши с любов но любовта с приятелство .. рядко
Разбира се,че съществува!
Момчетата са по-готини като приятели,отколкото като гаджета :P![]()
много си праваПървоначално написано от ~cry_baby_cry~
![]()
I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr
![]()