- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелство между момче и момиче
Първоначално написано от NeLLy_BaBy
+1 pone do celufka se stiga vinagi![]()
http://www.vbox7.com/play:cdda54db Obicham go ;( ;( ;(
ми аз имам много приятели момчета,но не сме много близки чак най-добри фр не сме,ама аз и не искам да сме имам си достатъчно добри те са ми просто фр и ми е добре така...така че според мен може да има![]()
Първоначално написано от babity
![]()
![]()
![]()
![]()
мн банална тема... но все пак... НЕ НЕ НЕ и пак НЕ....
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Еми да аз лично съм така.Човека който знае всичко за мене и аз за него е момиче и много се кефя на това...![]()
![]()
Ти си златен, майна! Може да ми е супер тегаво и като изпраскаш нещо такова ми оправяш настроението винаги!Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
да може, но е много тънка границата между гаджета и приятели момче и момиче. трябва да я напипаш за да разбереш, че съществува![]()
Да, има приятелство между момче и момиче, аз лично имам имам такова много стабилно приятелство с едно момиче от няколко години, с което всичко си споделяме и сме като брат и сестра.
Обичам я, но като много скъп човек, за когото бих направил много, както и тя би направила за мене.
Да,определено.Според мен това би било най-искреното приятелство ..
..Без подлости,без завист .. Но все пак Всичко е строго индивидуално!
да аз имам много такива важно е да не гледаме на момичетат като ходещи вагини а като човек и приател на който можеш да се довериш в труден момент![]()
za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si
Съществува такъв вид приятелство..
С времето обаче,един от двамата започвяа да изпитва чувства към другия и така нещата се прецакват..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Такъв вид взаимноотношения между момче и момиче е много рядко срещан...но все пак може и да се срещне някъде![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Ми да, съществува. Аз имам много добри приятели момчета. Но рядко се среща.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
6to pa da nqma![]()
![]()
spored men ima i smqtam 4e e po-stabilno ot kolkoto s momi4e poneje mom4eta sa otkrowenni ,ne sa dvuli4ni i zawisliwi kato momi4etata
![]()
![]()
![]()
e pone az tyka mislq ima redku slu4ai v koito priqtelstvoro prerastwa w lubov no sa rqdkost
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Metal is forever
Съществува, но за прекалено кратко време. Винаги единият от двамата се влюбва. Всичките ми опити за чисто приятелство с момче досега се провалят на първата-втората година. Много е тъжно... защото ако не ставаше така, щеше да бъде перфектното приятелство.![]()
Чуй как дъждът нежно милва прозореца.
Как напевно ти шепти.
Вслушай се в песента!
По лицето ти търкалят се сълзи...
az su6to nqmam kategori4en otgovor za6toto bqh 4ast i o6te sum ot takava drujba mejdy mom4e i momi4e ot priqtlski 4uvstva az preminah kum ne6to pove4e, no ne my kazah sega o6te izpitvam mn silni 4yvstva kum mom4eto no se opitvam da si zapazim priqtelstvoto za6toto naistina mn durja na nego. moqt suvet e da izbqgvate ot takiva priqtelstva![]()
Има ако е между гей и момиче![]()
![]()
![]()
![]()
ами разбира се че може .... даже приятелството между момиче и момче е много по добро пред приятелството между момиче и момиче ... малко по трудно се постига ... но е по истинско въпреки че най често при един от двамата се появяват по големи чувства ...
от просто приятели ...
![]()
приятелство има аз например имам 4 мн добри фр и леко харесвам едната ама не6та да рискувам о6те 6тот ако едната не6то са дръпне си4ките 6а ми са разсърдят
Да, определено се получава.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
вобще не мисля че трябва приятелтсва м/у момче и момиче да се избягват..защото ти винаги пе4елиш нещо от това приятелство..приятел ли .. гадже ли..Първоначално написано от turnovska macka
![]()
има мн яснопонякога си мисля че момчетата ме подкрепят повече от момичета макар че накои от тях ми се водят за най добри фр
![]()
![]()
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
Предварително Ви се извинявам за малко по-грубия език, който ще ползвам. Малко по-надолу ще разберете какво имам предвид.
Приятелство между момче и момиче има и то това приятелство е много по-здраво отколкото между момче-момче и момиче-момиче. Ще пообясня защо, въпреки че професорите ведната ще се изкажат по въпроса и ще кажат, че това не е вярно, защото според тях щом те нямат приятели от противоположния пол значи никой не може да има и няма. Та исках да отбележа, че в такива приятелства винаги можеш да чуеш гледната точка на човек от ДРУГИЯ пол. Точно тези хетероприятелства са най-ценни когато единия има проблем в любовта, ако мога така да се изразя. В такъв случай ти имаш някаква представа какво мисли половинката ти, с която не говориш, а говориш с приятеля/ката. Едно момиче няма за какво да завижда на едно момче както и обратно.
Днешни комплексарки и комплексари си завиждат даже за чорапите. Е такива идиоти честно казано не мога да ги разбера. Ми като си ограничен човек и можеш да мислиш само за тея неща - майната ти. Трябва да разберете, че живота не е просто пребиваване. Има си златни правила във всичко ДОРИ и в живота. Тея мамини детенца не могат да се срещнат с живота, защото родителите винаги са зад тях. Един ден като ги оставят какво правят !? Глупави, неуки, знаят как да си завържат връзките на обувките (в днешно време е модерно даже да ти се влачат по земята) и как да се приберат вкъщи.
До всички малоумници, които не познават приятелството и нямат човек, който да е до тях винаги когато го повикат било то просто за да го видят или да искат помощ.
Никой не може да оцени правилно приятелството докато не разбере какво е всъщност то. Така че нека тези, които имат "приятели", с които излизат всяка вечер и после ги няма никакви да не дават мнения по въпроса.
Прочетох няколко коментара по-горе за някакви "грозни" и "красиви". Кой е грозния и кой е красивия ?! Ама вие хич не сте с всичкия си. Кои сте вие, че да казвате кой какъв е. Първо за приятелство и любов кой е красив и кой не значение няма. "Ама какво ще стане, ако "ГРОЗНИЯ" се влюби в "хубавия" ?! Какви са тия комплексарски глупости, я се осъзнайте. Щяло приятелството да се развали, как !? С това, че някой счита друг за по-близък се разваля приятелството ?! Питайте родителите си поотделно кои са им най-добрите приятели да видите, че и двамата ще кажат, че те са си приятели.
Такива глупави постове има тука, че да се хване за главата човек. Почвам все по-силно да мисля, че след 92-ра 93-та година всички са почнали да затъпяват много! Никой не мисли с тая глава дето има на раменете, явно всички я ползват за равновесие.
Понеже коментара ми е дълъг и до тези идиоти, до които е адресиран няма да го прочетат пиша тези 2-3 реда, за да прочетат, че пише нещо за тях. Ако тяхна Милост реши да го прочете в рамките на 1 час колкото им е нужно нека заповяда.
Moronic, pathetic jerks.
Don't tell me what I can or can't do !