- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелство между момче и момиче
Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
Има според мен![]()
Аз имам приятел момче. Един ден той ме попита въпроса "Какво би направила, ако те целуна?" Аз ми отвърнах, че пове4е не бих могла да му бъда приятелка, дори да го направи просто така.
Според мен може да има такова приятелство, ако и двете страни са наясно с намеренията и мислите на другия.....![]()
Според мен ВИНАГИ ЕДИНИЯ ИЗПИТВА НЕЩО КЪМ ДУГИЯ.........
Няма правда НЯМА РЕД, вадим **** и НАРЕД
първо бяхме големи приятели,2 години като приятели и сега сме заедно.такова приятелство съществува но не при всеки се получава.
Аз имам приятел момче, и наистина не мисля, че ще се харесаме... Макар че преди сме ходили с него половин година, аз го обичах и той мене, но след две години да се караме, ругаем, същото време обичаме... Сега сме чисто приятели хахаха... Е да има, но сигурно ако не бяхме гаджета преди.. нямаше сега да сме си толкова добри приятели..![]()
Ти беше на 11.Първоначално написано от sweetteen girl
Предполагам, че никой не ми е прочел дългия пост, така че ще кажа, че има такива приятелства, но са малко както всички сериозни приятелства. Аз лично имам такава приятелка и се гордея с това.
Don't tell me what I can or can't do !
Уфф..ами много пъти съм се опитвала да създам приятелство с момче,с надеждата,че ще се получи,но накрая {в повечето случаи момчето}се издънва и нищо не става..може би между 18-19 годишни и нагоре по може ама при по-малките никъф шанс...![]()
![]()
![]()
Ами да .. има .. аз имам много приятели момчета даже сигурно имам повече приятели момчета отколкото момичета ..![]()
Ама ако се намеси любовта .. приятелството отива на майната си ..![]()
Ако животът ти поднесе лимон, направи си лимонада .. ;]
Първоначално написано от babity
razbi me
![]()
![]()
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
Има!![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
+1Първоначално написано от army_boy_90
Вероятно е било адресирано към мен или и аз не знам вече,но все пак го прочетох,ако има някакво значение...За доста неща си прав,но все пак на някои места грешиш,но като цяло ок...Но само едно ще ти кажа...когато единия (без да слагаме етикети като "грозен" и "хубав") хареса другия или започне да изпитва нещо повече,много често нещата се скапват,т.е. приятелството ,и това е жалко. Аз нямам такъв случай,но именно е този форум всеки ден сме свидетели на подобни истории.Първоначално написано от Boyd
Това е от мен,сега може би е време за пореден път някой да ме успори,а тук е затова-човек да си даде мнението..
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Приятелството между мъжът и жената банво отслабва с настъпването на нощта!!![]()
Fuck It !! No More Mr. Nice Guy !!!
Да, определено!! На мен най-добрите ми приятели са момчета и винаги съм се разбирала по-добре с тях. Това ест. не означава, че си нямам приятелки.![]()
Да, определено! А И ШАНСЪТ ДА ТЕ ПРЕДАДЕ ПРИЯТЕЛКА Е МН ПО-ГОЛЯМ ОТКОЛКОТО ДА ТЕ ПРЕДАДЕ ПРИЯТЕЛ![]()
Според мен може, макар че до сега не ми се е случвало... Веднъж имах един много добър приятел, прекарвахме си времето заедно, ала бала всичко беше супер... отскоро почти не се виждаме защото учим в различни училища и осъзнах, че винаги съм го харесвала не колкото приятел, амо по другия начин... Ако има такова приятелство
е доста рядко явление...
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
такова животно няма! ако са ми приятели с които да си пиша и излизам отвреме на време- да,но ако ми е приятел в истинския смисъл на думата-не става,защото винаги един от двамата или и двамата се влюбваме и тогава ми е много трудно,защото трябва да спра да си комуникирам с него,все пак не бих зарязала гаджето си заради никого,но той това не го разбира![]()
Няма такъв филм . Винаги момчето ще харесва момичето или обратното за да са фр ...
Има има!
Първоначално написано от ScionOfStorm
ми аз смятам, че има дори и да има и нещо повече пак си го има приятелството. В моя случай е ткавъпреки, че имаше един период, в който нещата се бяха преебали точно заради чувствата, но мина и сега всичко си е наред :P
![]()
Разбирасе,че е възможно![]()
Суетата.Моят любим грях.
сългасна съм!Първоначално написано от zvezdii4kaa
дам съществува например моите най-добри приятели са момчета :]
Ами да ти кажа ли от личен опит....при мен се появиха 4увства кум наи добрия ми приятел,но той още нз и тъй ...затова може би сме си приятели![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Да,как няма да има приятелство...Баси темата.Имам много момчета приятели и не са ми гаджета