.

Виж резултатите на анкетата: Съществува ли?

Гласували
191. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

145 75,92%
  • Не

46 24,08%
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 144
    Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
    Абе има.. ама.. в повечето случаи някой изпитва нещо повече от приятелство... От личен опит го знам, че намесят ли се и чувствата, приятелството отива на майната си..

Има според мен

Guest
    Аз имам приятел момче. Един ден той ме попита въпроса "Какво би направила, ако те целуна?" Аз ми отвърнах, че пове4е не бих могла да му бъда приятелка, дори да го направи просто така.

Според мен може да има такова приятелство, ако и двете страни са наясно с намеренията и мислите на другия.....

Според мен ВИНАГИ ЕДИНИЯ ИЗПИТВА НЕЩО КЪМ ДУГИЯ.........
    Няма правда НЯМА РЕД, вадим **** и НАРЕД

първо бяхме големи приятели,2 години като приятели и сега сме заедно.такова приятелство съществува но не при всеки се получава.

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Аз имам приятел момче, и наистина не мисля, че ще се харесаме... Макар че преди сме ходили с него половин година, аз го обичах и той мене, но след две години да се караме, ругаем, същото време обичаме... Сега сме чисто приятели хахаха... Е да има, но сигурно ако не бяхме гаджета преди.. нямаше сега да сме си толкова добри приятели..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sweetteen girl
    първо бяхме големи приятели,2 години като приятели и сега сме заедно.такова приятелство съществува но не при всеки се получава.
    Ти беше на 11.

Предполагам, че никой не ми е прочел дългия пост, така че ще кажа, че има такива приятелства, но са малко както всички сериозни приятелства. Аз лично имам такава приятелка и се гордея с това.
    Don't tell me what I can or can't do !

Град
    ВаРнАаАа
    Уфф..ами много пъти съм се опитвала да създам приятелство с момче,с надеждата,че ще се получи,но накрая {в повечето случаи момчето}се издънва и нищо не става..може би между 18-19 годишни и нагоре по може ама при по-малките никъф шанс...

Град
    RUSE
    Ами да .. има .. аз имам много приятели момчета даже сигурно имам повече приятели момчета отколкото момичета ..
    Ама ако се намеси любовта .. приятелството отива на майната си ..
    Ако животът ти поднесе лимон, направи си лимонада .. ;]

Цитирай Първоначално написано от babity
    Има ама само ако единия е грозен.
    razbi me

Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Има!
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Цитирай Първоначално написано от army_boy_90
    Според мен ВИНАГИ ЕДИНИЯ ИЗПИТВА НЕЩО КЪМ ДУГИЯ.........
    +1

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Boyd
    Цитирай Първоначално написано от sweetteen girl
    Ти беше на 11.

Предполагам, че никой не ми е прочел дългия пост, така че ще кажа, че има такива приятелства, но са малко както всички сериозни приятелства. Аз лично имам такава приятелка и се гордея с това.
    Вероятно е било адресирано към мен или и аз не знам вече,но все пак го прочетох,ако има някакво значение...За доста неща си прав,но все пак на някои места грешиш,но като цяло ок...Но само едно ще ти кажа...когато единия (без да слагаме етикети като "грозен" и "хубав") хареса другия или започне да изпитва нещо повече,много често нещата се скапват,т.е. приятелството ,и това е жалко. Аз нямам такъв случай,но именно е този форум всеки ден сме свидетели на подобни истории.
    Това е от мен,сега може би е време за пореден път някой да ме успори,а тук е затова-човек да си даде мнението..
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

Приятелството между мъжът и жената банво отслабва с настъпването на нощта!!
    Fuck It !! No More Mr. Nice Guy !!!

Фен
    Град
    Казанлък
    Да, определено!! На мен най-добрите ми приятели са момчета и винаги съм се разбирала по-добре с тях. Това ест. не означава, че си нямам приятелки.

Да, определено! А И ШАНСЪТ ДА ТЕ ПРЕДАДЕ ПРИЯТЕЛКА Е МН ПО-ГОЛЯМ ОТКОЛКОТО ДА ТЕ ПРЕДАДЕ ПРИЯТЕЛ

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Според мен може, макар че до сега не ми се е случвало... Веднъж имах един много добър приятел, прекарвахме си времето заедно, ала бала всичко беше супер... отскоро почти не се виждаме защото учим в различни училища и осъзнах, че винаги съм го харесвала не колкото приятел, амо по другия начин ... Ако има такова приятелство е доста рядко явление...
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

такова животно няма! ако са ми приятели с които да си пиша и излизам отвреме на време- да,но ако ми е приятел в истинския смисъл на думата-не става,защото винаги един от двамата или и двамата се влюбваме и тогава ми е много трудно,защото трябва да спра да си комуникирам с него,все пак не бих зарязала гаджето си заради никого,но той това не го разбира

Няма такъв филм . Винаги момчето ще харесва момичето или обратното за да са фр ...

Супер фен
    Град
    България
    Има има!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

ми аз смятам, че има дори и да има и нещо повече пак си го има приятелството. В моя случай е тка въпреки, че имаше един период, в който нещата се бяха преебали точно заради чувствата, но мина и сега всичко си е наред :P

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Разбирасе,че е възможно
    Суетата.Моят любим грях.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от zvezdii4kaa
    Да, определено! А И ШАНСЪТ ДА ТЕ ПРЕДАДЕ ПРИЯТЕЛКА Е МН ПО-ГОЛЯМ ОТКОЛКОТО ДА ТЕ ПРЕДАДЕ ПРИЯТЕЛ
    сългасна съм!
    дам съществува например моите най-добри приятели са момчета :]

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Ами да ти кажа ли от личен опит....при мен се появиха 4увства кум наи добрия ми приятел,но той още нз и тъй ...затова може би сме си приятели
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Да,как няма да има приятелство...Баси темата.Имам много момчета приятели и не са ми гаджета

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си