- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелство между момче и момиче
da 100%
Дълго време бях убедена, че има. Причина за това ми убеждение беше най-добрият ми приятел, с който уж бяхме само приятели. Но скоро той ми призна, че ме харесва. Така че вече не съм толкова убедена, че съществува такова приятелство.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
ludo_momiche,
ставаме свидетели на такива теми във форума, не защото такива приятелства не съществуват, а защото въпросните потърпевши не са били приятели.
П.П. Съжалявам, ако съм объркал никнейма.
Don't tell me what I can or can't do !
Ами ако се отнася въпрос за мен.не си го объркал.Първоначално написано от Boyd
![]()
Иначе да,вярно е....аз много неща казах в тази тема къде не съвсем в добро състояние...Последно: според мен има,но не може и да се отречат другите случаи-понякога привързаността прераства в нещо по-силно!
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Да, но това не е причина да се разваля приятелство. Колкото повече се обичат двама човека толкова са по-близки - това е ясно. Много често предпочитам да съм с близката ми приятелка отколкото с "гаджето".Първоначално написано от ludo_momiche
П.П. На тази тема много мога да говоря, но не мисля, че тук е мястото.
Да,съгласна съм,че не е тук мястото.Първоначално написано от Boyd
Радвам се,че имаш толкова близка приятелка-явно наистина е стойностен човек.
Аз се радвам повече от теб. Хубаво е човек да има на кой да разчита. Лошо е когато нямаш такъв човек. Аз лично за себе си мога да кажа, че съм изпитвал и двете чувства..Първоначално написано от ludo_momiche
Май го обърнахме на "чат" и ако досаждам ще спра.
На мен не досаждаш,другите да кажат.Всъщност даже ми е интеесно да слушам и друга гледна точка.
На сериозни теми обичам да приказвам с някой, защото ми е чудно тея на моята възраст какво мислят. Обикновено говоря с по-възрастни от мен, а там нещата са по-различни.
Както казах тук не е най-подходящото място, защото все пак много хора разглеждат форума и не е приятно някой да ти флууди постоянно. От тая гледна точка не е това мястото.
Мхм....край,без повече спам! трябваше по-рано да минем на лс,но нищо.
Не е късно да минем, aко ти се обсъждат разни неща.
Да, има приятелство между момче и момиче, даже мисля, че такива приятелства са по силни от еднополовитеАз си имам най-добър приятел, който не бих заменила за нищо на света
![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
abe moje ama rano ili kusno tova prerastva v neshto poveche![]()
When you can live forever...what do you live for?
I HATE TOKIO HOTEL !!! TH SUX!!!
Не съм съгласен, че трябва да прерасне в нещо повече.Може да има приятелство м/у момче и момиче.
vsi4kite mi fr sa mom4eta momi4etata sa ky4ki !!!!!!!!!!!
(sun)~{}*
da syshtestvuva i pri tova e mn silno priqtelstvo moga da go kaja ot li4en opit![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
естествено , че можеимам много добри приятели който са ми САМО приятели
даже мога да кажа , че приятелството с момче е по-..някак си лесно от колкото с момиче
той може да ти каже какви са нещата от друга гледна точка и наистина да ти помогне
а и малко или много в приятелството между момичета има моменти в който има нещо като завист
![]()