.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Как да си поръчам дрехи на Victoria Secret?

I vuob6te dostavqt li v bg

Модерирано от Барби
    Моля, пишете заглавията на темите на кирилица.

Ако става въпрос за саита на Victoria's Secret мисля че може да се поръчва само във Северна Америка не съм сигурна!

Цитирай Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
    Ако става въпрос за саита на Victoria's Secret мисля че може да се поръчва само във Северна Америка не съм сигурна!
    Ne samo v Severna Amerika,no v Bulgariq do kolkoto sum zapoznata ne dostavqt.Az sum si kupu vala ot London ...

Поръчваш от сайта, правят доставки до БГ. Трябва да имаш кредитна/дебитна карта.

Повече от фен
    Град
    lunata
    Я си купи ени гащи 2 лева какво се прайш ся (:.
    wtf

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Dostavqt,az li4no sum si poru4vala 4 puti i idvat ne6tata,no kogato imam vuzmojnost da si gi kupq ot 4ujbinq predpo4itam taka,za6toto po internet vinagi ima risk ne6to da ne ti stane kato razmer i posle ne moje66 da go vurne6

Град
    ... Some happy place ...
    Цитирай Първоначално написано от darla_f
    Dostavqt,az li4no sum si poru4vala 4 puti i idvat ne6tata,no kogato imam vuzmojnost da si gi kupq ot 4ujbinq predpo4itam taka,za6toto po internet vinagi ima risk ne6to da ne ti stane kato razmer i posle ne moje66 da go vurne6
    A za kolko vreme gore dolu gi dostavqt ?!
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Цитирай Първоначално написано от MiSs_DioR_CheRiE
    Цитирай Първоначално написано от darla_f
    A za kolko vreme gore dolu gi dostavqt ?!
    i kolko pari zemat za dostavkata.otdelno nomeraciite otgovarqt li

..ем може да си почъчаш от тук http://www.victoriassecret.com/ .. лично аз съм си поръчвала и съм много доволна
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си