.

Виж резултатите на анкетата: ролки или маша???

Гласували
74. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ролки

35 47,30%
  • маша

39 52,70%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45
    Град
    ~ПреД~ТебБб~

за къдрене ?!?!

Еми здравейте тук искам да попитам как си къдрете косата или как я начупвате ?? знам има хиляди теми така да се каже с моите въпроси някои от тях съм 4ела и препрочитала но искам някъв нов начин освен с маша моята коса е права и понякога даже не стои със пяна ако е правена така че ако може някои да ми помогне 6те е мн хубаво моля без критики мерси предварително [!][!][!]
    ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"

Град
    София
    ми аз се къдря мноого рядко,обаче с ролки по ме кефи.Не че с маша съм се къдрила карай аз съм си доволна от ролките пък...

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    От естетична гледна точка , май с маша става по хубаво , защото е по подредено ... поне аз когато се правя с рокли , къдриците стават едни разпиляни и разхвърлени ...
    Но ако не искаш да си вредиш на косата , по добре с ролки

Ами аз също се къдря много рядко, предимно с маша! Понякога си начупвам косата с пяна и дифузер, но когато искам истински къдрици използвам маша! Ролки съм използвала много малко!

Град
    Там,където се намирам
    И аз се къдря с маша.С ролки нещо не ми се получава

Супер фен Аватара на girl91
    Моята коса не е толкова силно къдръва. Понякога се къдя с ролки за да стане по-различно къдраво.

:]

az moita si q kudrq na parcal4eta hihi stava gotino sled kato se okypq i si navivam kosata na parcal4eta i posle stava qko :]
    Ако не си вкусвал дори и капка от любовта, значи си изпуснал много

Ролки-старо,но ефективно

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Аз с машата се правя..Но пак ти ме подсетi да пробвам и с ролки
    ♥ ♥ ♥

Град
    Пловдив
    Ролки, нямам нерви и време за маши.

Голям фен
    az sas ma6a i posle slagam lak da se zadarjat

И двете ги използвам

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    в мазето ;dd
    е аз не се кърдя често даже мноого много рядко но с ролки

С маша става по-хубаво и по-бързо но пък ролките не горят.

Къдря се с плитки,рибена кост.

Град
    София

Re: за къдрене ?!?!

Аз рядко се къдря,защото съм си естествено къдрава,но когато се случва е с маша.

Пробвай когато косата ти е още мокра.Слагаш пяна(гел,вакса също става,ама с пяна е по-добре)и хубаво я мачкаш и след това я вдигаш високо на 2 кока и стоиш така.Колкото повече стоиш,толкова по-добре.Аз стоя около час.След като я пуснеш я изсуши хубаво със сешоар и я напръскаи с лак.Най-добре ще е,ако лака и пяната ти са хубава марка,примерно на Taft черните са най-силни и държат повече време
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

С маша много се гори косата, амаа пък аз съм много нетърпелива ии за по-лесно с нея. Иначе знам за някфо къдрене с парцали, ама не знам как точно става.

Град
    ~ПреД~ТебБб~
    Цитирай Първоначално написано от _Kristin_
    Пробвай когато косата ти е още мокра.Слагаш пяна(гел,вакса също става,ама с пяна е по-добре)и хубаво я мачкаш и след това я вдигаш високо на 2 кока и стоиш така.Колкото повече стоиш,толкова по-добре.Аз стоя около час.След като я пуснеш я изсуши хубаво със сешоар и я напръскаи с лак.Най-добре ще е,ако лака и пяната ти са хубава марка,примерно на Taft черните са най-силни и държат повече време

знам го този номер но аз стоя цяла но6т и на сутринта ефектът няма да кавам какъв е но ся ве4е 3 ден само с ма6а се правя и скоро зн косата ми как 6те изглейда

Ами аз се къдря по принцип с маша,ама много ме мързи.И вчера за първи път се намачках с пяна,ама спах снощи така и днес като станах косата ми е много готина.Пооформям малко бритона и краищата с преса да не стърчат.Между другото моята коса също не държи като е накъдрена.Като съм с маша-най-много 1 вечер.Сега ще видим с пяната,но важното е че стана.Опитай пак,може и да стане при тен,просто си купи по-добра марка пяна и сложи повече... успех
    Стремеж е да се опиваш да си по-добър от най-добрите.И да знаеш,че най-доброто не е достатъчно.Да правиш неща,които друг не е дръзнал да стори...И не според стандартите на останалите.Стремежът не е да следваш,а да водиш...

Цитирай Първоначално написано от draki4ka
    Цитирай Първоначално написано от _Kristin_

знам го този номер но аз стоя цяла но6т и на сутринта ефектът няма да кавам какъв е но ся ве4е 3 ден само с ма6а се правя и скоро зн косата ми как 6те изглейда
    При мен помага,ама щото моята коса е чуплива и лесно се къдри..А аз толкова искам права Ами тогава пробвай както всички ти казват с ролки,но има различни видове и следователно разлчни ефекти.Питай в някой магазин да ти обяснят по-подробно,ако не си наясно.На мен мн ми харесва ефекта от ролките,макарче лично аз не съм се правила с тях.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Най-често си начупвам косата с гел или пяна,но иначе използвам маша.С ролките не ми се получава много добре.
    The guy gets all the glory the more he can score,
    while the girl can do the same and then you call her a whore!

с маша същност с ролки не съм пробвала

Град
    ~ПреД~ТебБб~
    мс мс мн за коментарите правих си косата 4-5 дена подрет с маша 6от се постригах и по добре стои с къдрава коса ама проблемът е 4е се изгаря бързо можете ли да ми кажете какви шампоани използжате или маски за коса поне да не прилича на слама (моята сигурну скоро 6те стане така)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си