.

Виж резултатите на анкетата: ролки или маша???

Гласували
74. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ролки

35 47,30%
  • маша

39 52,70%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Цитирай Първоначално написано от draki4ka
    мс мс мн за коментарите правих си косата 4-5 дена подрет с маша 6от се постригах и по добре стои с къдрава коса ама проблемът е 4е се изгаря бързо можете ли да ми кажете какви шампоани използжате или маски за коса поне да не прилича на слама (моята сигурну скоро 6те стане така)
    Аз ползвам на Garnier melt-in mask,то е балсам и маска в 1 и е с отмиване.Доволна съм от него.А също така можеш да си вземеш новият шампоан на Елсев с цимент серамид,то е за заздравяване на косъма и е страхотен според мен.
    Ако искаш пробвай ампули(продават ги в аптеките и козметичните маг.)Има за всякакъв тип коса-за пърхот,за капеща,изтощена.Те не са скъпи и 1 ампула може да ти стигне за 3 ползвания,щом ти е по-къса косата.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Като изляза от банята,още на мокро й слагам балсам без отмиване...е поянкога и като изсъхне..и пяна ..друго не ползвам
    обаче мога да седя най-много един ден така,щото като я срешаа и става на вълни..бля

Аз си къдря косата предимно с ролки, защото не съм много добра с машата .. а и понякога я навивам на кокчета

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Имам идеално права коса. За какво ми е да я къдря..

Град
    ~ПреД~ТебБб~
    Цитирай Първоначално написано от _Kristin_
    Цитирай Първоначално написано от draki4ka
    мс мс мн за коментарите правих си косата 4-5 дена подрет с маша 6от се постригах и по добре стои с къдрава коса ама проблемът е 4е се изгаря бързо можете ли да ми кажете какви шампоани използжате или маски за коса поне да не прилича на слама (моята сигурну скоро 6те стане така)
    Аз ползвам на Garnier melt-in mask,то е балсам и маска в 1 и е с отмиване.Доволна съм от него.А също така можеш да си вземеш новият шампоан на Елсев с цимент серамид,то е за заздравяване на косъма и е страхотен според мен.
    Ако искаш пробвай ампули(продават ги в аптеките и козметичните маг.)Има за всякакъв тип коса-за пърхот,за капеща,изтощена.Те не са скъпи и 1 ампула може да ти стигне за 3 ползвания,щом ти е по-къса косата.
    мс ще везема и аз да си купя
    ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"

Какво ли не съм опитвала за да накъдря или поне поначупя косата си, и ефект почти никакъв! А пък от това мачкане с пяна, ставам като гнездо в главата - стърчи ужасно във всички посоки! А като знам на някои коси как хубаво седи Та с две думи - отчаяла съм се да къдря косата си, седи си в естествен вид, сиреч - почти идеално права!

Голям фен Аватара на Vincitore
    poprincip normalnite piqni ne sa mnogo efikasni v smis az imam profesionalna piqna koqto e gel-piqna i samo za secundi te nakudrq i tq e mnogo efikasna!!!!! probvai s neq tq e profesionalna edna 4ervena i e na SERI MAXITECT -GEL MOUSSE PLUS ! probvai s neq i sum po4ti sig 4e 6te ti se nakudri ;]

Град
    Сливница
    С маша става много по-добре, но косата се гори доста. А и с пресите за къдрене става много яко.

Град
    BurgasS
    ми аз предпочитам машата...става по подредено..пък с тея ролки... ужасс а и мойте не са от най новите иначе по безвредно е с ролки ама аз се мачкам с пяна.. въпреки че не винаги се получава както трябва

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Аз когато реша да се къдря,ако няма кой да ми сложи ролките се къдря с маша,иначе имам от новите ролки и стават много яки къдрици
    Суетата.Моят любим грях.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    imam edin sme6en vupros.na gosti sum i za da ne pla6a ve4erta vsi4ki ostanali mi kaje6e nqkakuv po lesen ili burz na4in za kudrene kato isklu4im ma6ata 6toto neiskam da si gorq kosata ???

Аз предимно се къдря с Ролки защото машата повече изгаря ..но с машата става по подредено..а ако искаш да си я начупиш аз си я начупвам с белтък отделяш белтъка от яйцето разбъркваш го с миксер да стане като пяна ...и като се изкъпиш се намачкваш после се изсушаваш с сешоар ефекта е страхотен пък и фризиорката ми каза..че подхранва косата така че какво по хубаво

ролки ама едни специални ... неискам да казвам точно какви са , че ще ми се смеете

Ами с маша става по-хубаво,но ми гори косата много.А с ролките това не е проблем,но после приличам на овчица
    Where do gangstas go when they die?They don't go to heaven where the angels fly...

Град
    ~ПреД~ТебБб~
    Цитирай Първоначално написано от fiama
    Какво ли не съм опитвала за да накъдря или поне поначупя косата си, и ефект почти никакъв! А пък от това мачкане с пяна, ставам като гнездо в главата - стърчи ужасно във всички посоки! А като знам на някои коси как хубаво седи Та с две думи - отчаяла съм се да къдря косата си, седи си в естествен вид, сиреч - почти идеално права!

пхахх и аз съм така сериозно на това хората му викат "конски косъм"
    ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"

Супер фен Аватара на gabi_94
    еми моята коса си е начупена доста, все едно съм се вила с маша, ама понякога съм ползвала ролки, парцалчета, маша....с ролки не ми харесва, с маша става, а с парцалчета и хартийки не пробвай, защото косата ти ще се скъси с една педя. Пяната ми седи добре като си пооформям косата, но става някак твърдо и гадно. Ако питате мен бих предпочела да съм с права коса - никой до сега не е успял да ми изправи косата за повече от 1,2 часа винаги се накъдря.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Повече от фен Аватара на mishmula
    Град
    В кошмарите
    Според мен най- добрия метод е мама и тати да са ти я накъдрили докато са имали възможност Поне при мен е така, косата ми е къдрава по ген.
    Направи добро- яж л***о !

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    i dvete gi izpolzvam,no po chesto rolki pove4e se haresvam
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

ролките кога ги ползвате.. след баня ли.. или на суха коса.. и колко време ги държите г/д..
    Иначе по темата с маша се къдря през седмица, две зависи, когато ми се занимава
    ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    Цитирай Първоначално написано от SwEeT_PriNceSsS
    ролките кога ги ползвате.. след баня ли.. или на суха коса.. и колко време ги държите г/д..
    Иначе по темата с маша се къдря през седмица, две зависи, когато ми се занимава
    ami az lichno sled banq,slagam si pqna za kosa izsushavam si kosata i gotovo
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си