- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- за къдрене ?!?!
Аз ползвам на Garnier melt-in mask,то е балсам и маска в 1 и е с отмиване.Доволна съм от него.А също така можеш да си вземеш новият шампоан на Елсев с цимент серамид,то е за заздравяване на косъма и е страхотен според мен.Първоначално написано от draki4ka
Ако искаш пробвай ампули(продават ги в аптеките и козметичните маг.)Има за всякакъв тип коса-за пърхот,за капеща,изтощена.Те не са скъпи и 1 ампула може да ти стигне за 3 ползвания,щом ти е по-къса косата.![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Като изляза от банята,още на мокро й слагам балсам без отмиване...е поянкога и като изсъхне..и пяна ..друго не ползвам
обаче мога да седя най-много един ден така,щото като я срешаа и става на вълни..бля
Аз си къдря косата предимно с ролки, защото не съм много добра с машата .. а и понякога я навивам на кокчета
мс ще везема и аз да си купяПървоначално написано от _Kristin_
![]()
![]()
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
Какво ли не съм опитвала за да накъдря или поне поначупя косата си, и ефект почти никакъв! А пък от това мачкане с пяна, ставам като гнездо в главата - стърчи ужасно във всички посоки! А като знам на някои коси как хубаво седиТа с две думи - отчаяла съм се да къдря косата си, седи си в естествен вид, сиреч - почти идеално права!
![]()
poprincip normalnite piqni ne sa mnogo efikasni v smis az imam profesionalna piqna koqto e gel-piqna i samo za secundi te nakudrq i tq e mnogo efikasna!!!!! probvai s neq tq e profesionalna edna 4ervena i e na SERI MAXITECT -GEL MOUSSE PLUS ! probvai s neq i sum po4ti sig 4e 6te ti se nakudri ;]
С маша става много по-добре, но косата се гори доста. А и с пресите за къдрене става много яко.
ми аз предпочитам машата...става по подредено..пък с тея ролки... ужасса и мойте не са от най новите
иначе по безвредно е с ролки ама аз се мачкам с пяна.. въпреки че не винаги се получава както трябва
![]()
Аз когато реша да се къдря,ако няма кой да ми сложи ролките се къдря с маша,иначе имам от новите ролки и стават много яки къдрици![]()
Суетата.Моят любим грях.
imam edin sme6en vupros.na gosti sum i za da ne pla6a ve4erta vsi4ki ostanali mi kaje6e nqkakuv po lesen ili burz na4in za kudrene kato isklu4im ma6ata 6toto neiskam da si gorq kosata ???![]()
Аз предимно се къдря с Ролки защото машата повече изгаря ..но с машата става по подредено..а ако искаш да си я начупиш аз си я начупвам с белтък отделяш белтъка от яйцето разбъркваш го с миксер да стане като пяна ...и като се изкъпиш се намачкваш после се изсушаваш с сешоар ефекта е страхотен пък и фризиорката ми каза..че подхранва косата така че какво по хубаво![]()
ролкиама едни специални ... неискам да казвам точно какви са , че ще ми се смеете
![]()
Ами с маша става по-хубаво,но ми гори косата много.А с ролките това не е проблем,но после приличам на овчица![]()
Where do gangstas go when they die?They don't go to heaven where the angels fly...
Първоначално написано от fiama
пхахх и аз съм така сериозно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
на това хората му викат "конски косъм"
![]()
![]()
![]()
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
еми моята коса си е начупена доста, все едно съм се вила с маша, ама понякога съм ползвала ролки, парцалчета, маша....с ролки не ми харесва, с маша става, а с парцалчета и хартийки не пробвай, защото косата ти ще се скъси с една педя. Пяната ми седи добре като си пооформям косата, но става някак твърдо и гадно. Ако питате мен бих предпочела да съм с права коса - никой до сега не е успял да ми изправи косата за повече от 1,2 часа![]()
![]()
винаги се накъдря.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Според мен най- добрия метод е мама и тати да са ти я накъдрили докато са имали възможностПоне при мен е така, косата ми е къдрава по ген.
Направи добро- яж л***о !
i dvete gi izpolzvam,no po chesto rolki pove4e se haresvam
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
ролките кога ги ползвате.. след баня ли.. или на суха коса.. и колко време ги държите г/д..
Иначе по темата с маша се къдря през седмица, две зависи, когато ми се занимава![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
ami az lichno sled banq,slagam si pqna za kosa izsushavam si kosata i gotovoПървоначално написано от SwEeT_PriNceSsS
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…