.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Град
    Някъде по широкия свят...

Бялата Роза

Денят си бе отишъл ,а ноща настъпваше тихо,сякаш искаше да
    не я забележат,смехът на съседите отекваше някъде в просранството и заглъхваше.Това ми напомни за нейният смях,за красивите моменти ,които имахме заедно,един толкова мъчителен спомен заседнал в съзнанието ми почти ме караше да заплача ,при мисълта ,че повече нямаше да я видя ,тя си бе отишла ,като деня и на нейно място в сърцето ми се настани тихо като самата нощ самотата и отчаянието.
    Всеки ден се будех с надеждата да я видя да я усетя,да почувствам топлата и ръка върху сърцето си,но уви ,всичо бе свършило,тя нямаше да се върне повече,а моите дни щаха да стават все по-самотни.
    В този случай ,никой не можеше да я спаси,но аз чувствах вина,болеста се бе прокраднала,като убиец в ноща,дебнещ жертвата си и чакащ да я прободе с кинжала си.
    В началото тя беше добре,всичко беше идеално,чакахме дете ,след 2 месеца щяхме да се оженим,докато един ужасен ден тя не получи първият припадък,още следващият ден отидохме на лекар,диагнозата беше рак,докторите и даваха,най-много 3 месеца живот,проклетата болест изсмука всяка капка живот от нея ,направи я ходещ труп,Господи с какво тя го заслужи ,след три месеца,нечовешки мъки тя ме напусна завинаги.Детето така и не успя да спечели тази надпревара със смъртта и не успя да види бял свят.И така вече минах пет години от нейната смърт ,всяка година ходя до гробът и и оставям бяла роза,белите рози бяха любимите и цветя.
    Така мина още една вечер изпълнена с болка по изгубеното щастие,единственото красиво нещо до мен беше една бяла роза в тъмната вечер.Боже,колко много я обичах!

Е как е?
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Едвам не се разплаках, докато го четох, изпалнено с чувства, прекрасно, страхотно, нямам думи да изразя колко много ми хареса, просто е божествено

Град
    Where death is most alive
    Добро е...Но...идеята ми пасва повече за кратка проза, а това е по-дълго. Има неща, които можеш да загатнеш по-добре с по-кратки обяснения, по-кратки изречения, отделни думи. Харесва ми акцента върху малките неща
    Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си