- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- орален секс
Искам да ви питам нещо. С гаджето ми сме от 1 година и аз още не съм му правила свирки. Кажете ми какъв вкус има спермата и трябва ли да ми свършва в устата. Една приятелка ми каза че било много яко гаджето и да и свършва в устата и тя много се кефела на спермата ама аз не знам. Моля ви кажете ми.
Няма как да разбереш ако не пробваш. Това, че на еди-коя си й харесва, не означава, че и на теб ще ти хареса. Индивидуално е ..
А иначе момчето много би се зарадвало ако му дадеш да ти свърши в устата.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Ами да ти кажа, то си е индивидуално, на всяко момче спермата му е различна, къде повече, къде по- малко.. Ако момчето има добеа хигиена, даже може и да ти хареса да му правиш свиркиА спермата зависи и до голяма степен от това, което е консумирал като храна през деня. А ако не ти хареса, не е заължително да го правиш повторно.. Тогава вече можете да си поговорите и да ги обсъдите тези неща.. Щом сте заедно от година би трябвало да сте откровени един с друг и да си имате доверие!
Успех![]()
![]()
секи човек има различен вкус на спермата
не е задължително да ти свърши в устата ама ако искаш можеш и да пробваш
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Виж сега - ти първо му направи няколко пъти свирка. Да свикнеш ти - да видиш как стоят нещата, пък чак след това се замисляй за свършване в устата. Защото ако ти свърши в устата първия път още - може да те отврати с това, а иначе да би ви харесало..
Ето така би изглеждала сексуалната ми мечта:
http://www.redtube.com/9860
ШОУТо МИНУТА Е МНОГО
Въпрос на зрител: Що е то минет?
Започва броене. Досадното човече на "Минута е Много" казва:
- Ами, сега?
Състезателят започва да мисли.
Мисли, мисли... Остават 10 секунди. Човечето казва:
- Няма време!
Състезателят изнервено се провиква:
- Трай бе! Да ти го тура в устата!
Водещият:
- Защо не ръкопляскате? !
ами първия път може да не ти хареса, но от 2рия и т.н. може да ти харесва вече, има момичета на които изобщо никога не им харесва, но все пак не трябва д бъдем егоисти и колкото и да ни е гадно ще се жертваме за кефа на партнйора, не може само ти да получаваш удоволствие /от лизане примерно/ а той нищо...![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
+1![]()
Sasho1988
Варна..
Предлагам ти да спреш на го мъчиш,се пак ходите от една година а за спермата какво да ти кажа зависи много някои я харесват някои не,тва е въпрос на избор но мисля че ще е хубаво да му задоволиш нуждите....![]()
![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
На мен лично ми харесва ,обаче то е различен вкуса ,така че ти трябва да си прецениш.Прави му "свирки" само ако го чувсваш ,иначе ще го правиш машинално и даже няма да изпита голямо удоволствие![]()
гопям пропуск , кажи му да ти свърши в ушите , приятелката ти сигурно много се кефи , може и в носа зависи от романтиката около вас
I'm the ripper, the angel of death
The brutalenforcer of all divine laws
With a mystic voice in my head
I'm the ripper, the bringer of death
So you better never meet me
Because then you'll take your final breath
ако не ти хареса вкуса на спермата му винаги можеш да я изплюеш,а не да я погълнеш.на момчето ти ще му е кеф и само да ти свърши в устата,макар че ако не ти е много гадно по-добре ще му стане ако я глътнеш.
аз обичам да гълтам на приятеля си,но понякога спермата му има доста гаден вкус и тогава просто я изплювам![]()
![]()
Първоначално написано от sLaY...
Може да се удави, ако й свърши в носа бе..![]()
Sasho1988
Варна..
ima i dr temi 4eti
puk i kat opita6 6a razbere6
nie kak da ti obqsnim 4ustvoty kat go izpita6 6a razbere6![]()