- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дрехи на PACHA!!!
E ще поискам от вас помощ...от каде мога да си взема дрехи на PACHA както и аксесоари.Видях в официалният сайт,но той е чужд.Такамм някой знае ли някакво електронно магазинче в България естествено...и ако може да даде сайта .Ще съм ви много благодарна за помоща. :P![]()
Бах ги и в яките дрехи!![]()
Значи, знаеш ли какво, те бг сайт нямат, обаче като напишеш в гугъл pachacollection, и до резултата pachacollection.com пише преведи на български.
Според мен няма друг начин.![]()
Бахти и цените обаче. Бижутата ми харесаха, особено обиците с черешките
^ Мда, скъпички са, като се има и впредвид, че са в лири.![]()
![]()
Xa Лира?!? демек колко БГ лева![]()
Цената в лири по 2.50(май)=БГ лева та тааа!Първоначално написано от Liglichkb
![]()
Pff balo si maikata![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Английските лири(стерлинги май се казваха) вървят по 3 лева до колкото съм осведомен.Някой да отвори някой сайт за валутните курсове..Първоначално написано от ^Santra^
![]()
към 3 кинта е една лира, дам
Saatana vittu perkele hate crew!
...ухаа те са евтинички нещата![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
axxAaxXAxaxaxaaXXAxa Тука ме разбихте ее напраоо трябва да се откажа от това което искам![]()
![]()
За Великобртания целините са си нормални. Пролетта си купих няколко тениски и едни дънки от Next в Лондон и цените им тяха г/д такива.
В този магазин имат хубави дрешки.
Другият вариант е да намериш черешките като картинка и да ходиш някъде да ти го лепнат на тениска(ако това си харесала)Първоначално написано от Liglichkb
Едит: БНБ обяви курсовете си за утре 14.08.20081британска лира се разменя за 2.46 лв.
Послепис: абе такива метални мъниста би трябвало да има все някъде...имам предвид самите черешки( за обеци си мисля) и ако са метални само...отгоре ги минавам с зелен и червен лак и готово...идеи някой?
Първоначално написано от eternal_eyes
![]()
I az taka i si vikam kvo im stana na teq hora
![]()
i posle gledam "pachacollection" i si mislq pacha na bulgarski i dokato zacepq mnogo se smqh
![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Първоначално написано от MiSs_DioR_CheRiE
Пък аз го прочетох расна - както си е на български прочетено.![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
xaxaaxxaXAxaxaxa луда работа.Освен да питам някой ако има такива аксесоарчета да ми ги продаде![]()
И аз така ..Първоначално написано от GbSy
![]()
И вкарам някви умопомрачителни размисли в стил: "расна=разпна=разпънати дрехи".ьахаьхаьхх и те така..
И аз расна прочетохПървоначално написано от GbSy
А обеците с черешките са ме обсебили- днес ще обикалям разни магазини тип Punto,Мънисто,No name,Умбопо...пък дано намеря.
Абе дайте линк...нещо не мога да схвана![]()
![]()
![]()
Аз продъних ушите на мама за въпросните обеци с черешки и днес за имения ми ден ми подари едни. Не са същите, ама са сладки
http://prikachi.com/files/293583l.jpg
Off i tas moita maniqq chantii ujasss i az si haresah 6 7 8 9 10![]()
![]()