- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кажете плс
Здравсти ! Моля помогнете ! За какво си говорите с момчетата, които харесвате ? Плс кажете , но без да ме критикувате и без глупави мнения .. месри преджарително![]()
Нямам определена тема за разговор каквото ми падне ...интересувам се най-вече за интересите му като за начало![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
тъпото при мен е че винаги се влюбвам в мои приятели които вече съм опознала така че нямам никфи проблеми относно общуването ни. Но ти можеш да се позаинтересуваш какво го влече... или просто разчитай на случайностите![]()
Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Зависи от човека .. Много общ въпрос задаваш ..![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Епа ако играе футбол (например) то е ясно, че ще говорите за волейбол или пък ако обича МУСАКА, ще му предложиш да му сготвиш миш-маш![]()
![]()
So free
Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Миии зависиПо принцип говорим за музика,купони,общи приятели ... Такива неща
![]()
Да, а в най-лошия вариант започвам да му разказвам за войната в корея и за функциите на митохондрите в клетката.Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
Хората с интерес слушат непонятни за тях неща.![]()
Да, а в най-лошия вариант започвам да му разказвам за войната в Корея и за функциите на митохондрите в клетката.Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
Хората с интерес слушат непонятни за тях неща.![]()
за мечо пух....ако той не го харесва няма начин да има нещо между нас
![]()
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
еми опознаваме се първо,после говорим предимно за секса,за някви интересни и забавни неща...абе,за квот си говоря и с приятелите само 4е тука има и намеци,влюбени погледи и т.н.
I can't stop myself from loving you <3
миии никога не съм отделяла повече внимание на тези които съм харесвала и харесвам не мога да разбера някои хора що според вас тия "обекти" са по важни ? някаква привилегия ли имат![]()
ето в момента харесвам едно момче и излязохме и какво?.. говорихме си както обикновено даже имше и бой с клонинямаше ранени
![]()
така де като съм решила че наистина ми харесва и имам някакъв по сериозен шанс намеквам ..ако е тъп му казвам направо без да увъртам не съм от тия дето ги е срам и се червят и правят някакво мило обяснение - тц като му дойде времето и аз ще го направя но няма да е скоро..
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Ми докато с моя още се сваляхме, за всичко си говорехме, не съм си вадила тефтерчето с темите за пред харесвано момче
попринцип харесвам и се събирам с момчета, с които имаме голямо сходство от към интереси или поне разбирания за живота и си говорим за абсолютно всичко,от всеки един кръг на живота......
........ама сега не е така............. ;(