.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Тема: На калъп...

Град
    Белград/София

На калъп...

Ей това не вярвах, че ще ми се случи . В най-сакралния момент с приятеля, ми в стаята, почти с касата на вратата, нахълта сестра ми... Мислех, че сме сами вкъщи, а то - шок и ужас !!! И пак добре, че не бяха нашите и баща ми по-специално . Сега трябва да се примиря с факта, че ще ме бъзика за това до края на живота ми... На някой друг случвал ли му се е подобен фал? :P

Мега фен Аватара на amatorium
    Аз като ти говорех да заключваш вратата на подземието, ти не ми вярваше
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    с0фия
    се още не ми се е
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Да и на мен ми се е случвало, но ако беше сестра ми щеше да е добре, но не беше баба ми!Беше много зле! Следваха писъци,крясъци и какво ли още не, нямам друго такова преживяване.Не го пожелавам за никого!

Град
    ... Some happy place ...
    Ujas , ne mi se e sluchvalo , da chukame na durwo ... no kakto nqmam brat i sestra nai-veroqtno e da nahluqt nashte , koeto e tragediq a sestra ti na kolko e?
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

случвало се е с неговата сестра
    после не можех да я погледна

Мале,това е било супер гадна случка... а,да и оная случка с бабата

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Баща му ни е заварвал

Град
    Белград/София
    Цитирай Първоначално написано от MiSs_DioR_CheRiE
    a sestra ti na kolko e?
    На почти 18. Не живее с представата, че едва ли не обитавам саксия под стъклен похлупак, та сигурно за това сега само ми се хили насреща, а не ми бучи на главата и не ми чете морал .

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Аз като ти говорех да заключваш вратата на подземието, ти не ми вярваше

оо ако баба ми влезе аз сиг ще и кажа - " махай се маа не виждаш ли че пречиш ?!?"........ иначе кофти ама кво сестра ти е ще те разбере и тя сигурно има нужди...
    Не целта е цел, а пътят

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Divache`f
    Баща му ни е заварвал
    Не ти завиждам )))))))))))))))

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Maлее не ми се е случвало и дано да не ми се случва,чеее ще си умра от срам.

Град
    Bulgaria
    майка ми ме завари веднъж с приятеля ми, но добре, че ние успяхме да се пооблечем, когато чухме домофона (той звъни когато отдолу някой си отключва с кода) иначе наистина си е кофти тръпка..аз се радвам, че не се прибра баща ми тогава
    EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!

Град
    V MoQtA StAq
    милата .. ами за сега не.. дано не ми се и злучва, че ще се получи много кофти ситуация
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Супер фен
    Град
    Bourgas
    сестра му и най-добрия му приятел, но те бяха мн пияни и се надявам да не помнят нищо.. след това не повдигнаха темата, но кой знае..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

M ne ne mi se e slu4valo nadqam se che i nqma da mi se sluchi che sh e mnogo kofti situaciq

На мен ми се е случвало да съм заключила и да не съм извадила ключа, при което брат ми избутва ключа и влиза, но добре, че се насочи първо към кухнята, а не към хола, където щеше да завари интересна сценка. И все пак не е далеч от ума да се сети какво точно се е случвало, че сме се заключили толкова

Град
    Там, където е сърцето...
    Ух горката, много сконфузна ситуация Сигурно ще си умра от страм ако ми се случи
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    sofia
    emi taq we4er bqhme w kolata mu na edno zakutano takowa kato plo6tadka i minaha kuki i kakto we4e bqhme razgrqli i we4e bqh samo po pra6ki i oneq swetqt s farowete na sre6ta ni i dupeto mi lusna....ujas be6e si golqm sram sko4ih wednaga i sa zaburzah te onez idwat wikat ko praite wii be nii mul4im kat guzowe.......naburzo si grabnah pantalona ubuh go onez sedqt i me zqpat iaz se obli4am....onez gadnqri se podhilwat i wikat leko 6 se izpotrepete be.....a nie 4erweni ne smeeem da poglednem kam tqh ujas si be6e.....dobre 4e ne iskaha li4ni karti......toi e palnoleten az maloletna......tati 6te6e da e mn 6tastliw kato me widi.........ne go pojelawam na nikogo!!!!
    RWH

А при нас се случи подобно ,само че ни сбара баща му ..а аз точно го бях яхнала и всичко се виждаше като на кино.Ужас!!!Сега вече ме е срам да ходя в тях...

Мега фен
    Град
    SF
    С бившия много редовно ни хващаха - я майка му, я някой от приятелите му.. В на4алото много се спи4ах, ама после престана да ми пука и редовно се ебавахме с някой такъв слу4ай.

Робинята на Quench

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Цитирай Първоначално написано от Divache`f
    Баща му ни е заварвал
    Не ти завиждам )))))))))))))))

Що бе ... не е станало кой знае какво ... извини се човека и излезе от стаята (:

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Ние винаги взимаме предпазни мерки
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

i nas postoqno ni svarvat q ba6ta my,baba my ,priqteli be koi li ne
    az mn se spi4am

Град
    sofia
    nie vednuj kakto si go pravim na legloto na roditelite mu (da pod4ertaq bqhme sami) ,izednuj 4uvame kak vhodnata vrata se otvarq,be6e ba6a mu,koito malko podranil ot rabota......... i nie dvamata 6a6 i panika naburzo stanahme.Priqtelq mi darje6e vratata na staqta dokato se obleka mejduvr az mu mqtah negovite drehi za da oble4e i toi .... neznaehme dali da se sm,eem ili da pla4em.......no v ob6i linii vs mina nared,ba6a mu se useti 4e ne trqq da vliza v staqta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си