- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Решение за България.
Проблема (по-точно един от пробелиемите) на Българина е че не си търси правата...
Еми като са по-умни от нас защо не...
Aз лично винаги си ги търся,лошо обслужване и обиждане на ЖП гарата - следва - жалба,кокали в пицата - следва - жалба,мръсни работи - следва - оплакване,кражби и т.н....
Първоначално написано от GutCandy
Да това са вагонмите,които МС на бедствият им предостави да живеят,след наводненията и си ги искаше обратно,защото при евентуално второ няма къде да слжоат другите българи и мангали,които нямат покрив.И сега май кмета им иска от Министерството да им ги подарарят,а един такъв вагон ако не се лъжа струва между 5000-10 000
А те са им разбили прозорците,осаждили и какво ли не![]()
![]()
отново на Българина парите,циганите просто плюят върху тях
![]()
Така е, и аз вече си мисля, че трябва да вземем в някои отношения пример от циганите, турците и евреите колкото и грозно да ми звучи и на мен самия. Не говоря за неработенето и безразборното правене на деца, да не си плащаме тока и билетите, в никакъв случай не говоря затова, но за търсенето на правата си и преследването на интереса си дори и с риск да нарушим някой друг закон, но да има резултат и да се промени нещо в тази държава в положителен план.
Знаете ли какво трябва да се направи тук:
В Индия се дава апартамент,ако мъжа се подложи на кастрация.
В Китай се дават по 15 000 ако мъжа се подложи на кастрация.
Тук това ще правим с циганите,те турците рабо или късно може да се изнесат
В Чехия националистите обмислят възможността да закупят земя в Индия и да изселят мангалите там. Ние не можем ли да се oбединим с тях и да изселим сганта там?
Абсолютно подкрепям тази идея. Няма какво да ги държим в България и да се опитваме да ги ограничаваме, понеже много трудно това би станало. По-добре да се намери законен начин да ги прогоним в родината им- Индия, като преди това се прежалим и им купим земя там, но все пак е за наше благо.Първоначално написано от BulgariaZaBulgarite
Ще ни струва МИЛИАРДИ,но да,ще спечелим много повече,за няколко години като спрем да им плащаме помощите,издръжките и прочие.България наистна,аманаистина ще стане много приятна държава и този тумур,който е спирал да расте нагоре ще се махне!Името ще се изчисти!
Аз дори предложих прди време да им дадем малка част от югозападна България,да се присъеденят там и да се направят укрепителни постове,всеки,който доближи стената да бъде разтрелян на границата,това също е решение!
A това за Чехия сеирозно ли или това е старо вече забравено предложениее?Ама то и явно политиците им са малко по-дейни отколкото тия лайна тука
Но нали знаете нашите "братя" Американция и ЕС ще ни наложат санкции и ще обявят,че извършваме геноцид,едва ли не сигурно и Холокост.
АМА КАТО НЕ ИМ ХАРЕСВА ДА ГИ ВЗИМАТ ПРИ ТЯХ!
тук да се оставсят циганите с IQ над 100,тези хора наистина ги уважавам,ама не и онези дето са по гетата,крадат,убиват,псува българи,кълнат ги...
Има по-хубави начини,даже в конструктивни методи а не да ги махаме.Все пак са ресурс.А и всички крадат,убиват и тн.
http://news.ibox.bg/news/id_945111568Първоначално написано от petet
Единственото което може да направи и въпреки това НЕ прави- ДА ГЛАСУВА
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...