Цитирай Първоначално написано от tankistabg
Цитирай Първоначално написано от kristo
Цитирай Първоначално написано от tankistabg
Правиме един възродителен процес...

След това разчекваме на кръст петър Дънов, Елтирир, и другите сектанти и лидери на секти, и тръгваме напред.
Нали говорехме за национално обединение, зачитащо правото на виждане на всички етнически българи, стига да са националисти или най-малкото патриоти. Е тогава? Айде Дънов го зарежи, ама Елтимир, колкото и да не го харесвам и аз, също е най-малкото българин и то националист. Тогава защо да се делим за глупости, за това кой бил тракофил и кой тракофоб, кой славянофил и кой славянофоб, при положение че всички сме българи и търсим национално обединение?!
Как ше е българин като е МУРГАВ?

Мургавите, също ли са българи?

Аз не приемам никакви българизирани цигани и други мелези за българи!

Аз съм булгарин и ти си българин защото сме продукт на хйиляди години ЕТНИЧЕСКА ЧИСТОТА/

Както и повечето българи тук!

А Петър Дънов, Елтимир, Стефан Гайд и други СЕКТАНТИ са чисто и просто МЕЛЕЗИ!

Колкото и да се пъчат с името Българи НЯМА ДА СТАНАТ ПО БЕЛИ.
Хах, ти по тва ли познаваш кой българин и кой не, ми ти верно си бил много сбъркан бе мемко, кой бил по-мургав и кой не. Дай да направим тогава едно национално изследване и да видим кой е по-бял и кой по-черен и съответно да отсеем истинските от фалшивите българи .
Не искам да се заяждам, ама съм ти виждал единствената снимка в нета с кърпата на лицето, е да ти кажа по моите критерии и ти ми се виждаш леко мургавичък .