.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Моля за малко информация...

Здравейте имам един въпрос..... Значи за първи път правих секс в неделя... Вс. мина мн. добре само дето презервативът му се беше скъсъл и тои свърши но не във мен ами отвън... та понеже не съм мн. в тия неща моля помогнете.... Дали има възможност по някъкъв начин да е попаднало в мен и да забременея... моляви помогнете .....

Град
    с0фия
    има ама е малка но все пак неделя е отдавна и е късно за ескапел тъй че да си по сиг си напраи тестче късмет
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

а то теста ще хване ли на толкова ранен етап..?

Според мен това е пароноя,но за да си сигурна,че всичко е ОК направи един тест

Всичко е възможно, действай момиче не се бави!!!!!

добре де а тестът дали ще отчете ли като са минали само 3 дни

Град
    ... Some happy place ...
    Za testut mislq , che trqbvashe da se izchaka okolo sedmicqa i neshto - dve .
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Kato ne si naqsno s tiq za kvo pravi6 sex samo tova ne mi e qsno

Е нали все някога трябва да се науча.... моляви кажете кога да си направя теста, че ми е мн. притеснено... дали ще отчете ако го направя сега??

Teст си направи поне 7 дена след акта ... даже и повече ... за най-сигурно 14 дена ... или на 1я ден от закъснението, но според мен няма за какво да се притесняваш толкова

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от yellow_bird
    Според мен това е пароноя,но за да си сигурна,че всичко е ОК направи един тест
    И аз съм на това мнение

Град
    V MoQtA StAq
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby11
    Kato ne si naqsno s tiq za kvo pravi6 sex samo tova ne mi e qsno

+1
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    ОТ подобни теми ми се драйфа ... ей малка курволетино ... като не знаеш основните понятия в секса ще ходиш да ядеж нескуик за да пораснеш голяма или отивай да ставаш циганка за да родиш 50 деца !!!!!
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    Велико Търново
    ne si na qsno s tiq ne6ta,a si tragnala sex da pravi6.
    kak moje da si tolkova tapa s izvinenie ,da pravi6 sex,pro polojenie 4e ne znae6 kvi mogat da sa posledstviqta..
    Руса кукличка

Kak moje da tr1gnesh da pravish sex bez da znaesh kakvo moje da posledva i kakvi merki trqbva da vzemesh?!?! Napravo sum shokirana -NAKUDE VURVI SVETA ?!
    When it gets cold outside and you got noboby to love you`ll understand what I mean when I say there`s no way we`re gonna give up...

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    ОТ подобни теми ми се драйфа ... ей малка курволетино ... като не знаеш основните понятия в секса ще ходиш да ядеж нескуик за да пораснеш голяма или отивай да ставаш циганка за да родиш 50 деца !!!!!

Калко си зле!50 деца пфффффф

Супер фен
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Няма да чета темата и постовете...100% е нещо,което се пише всеки ден под различна форма

Град
    TaM..
    dewoikata qwno e reshila da vdigne malko razjdaemosta v bulgaria dawai naprai 100 lapenca dokat sa nau4ish hem shte stanat malko poveche bulgarite..

Stiga ste se karali na momicheto.Ne e parvata nito poslednata.Spokoino mila veroqtnosta da si bremenna e malka no 2 sedmici sled akta si napravi test za da si sigurna.Yspex

Град
    TaM..
    4етиризнаци

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си