.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 132
    BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от windstopper
    Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    Цитирай Първоначално написано от Rowdy
    а вие като играете сега, радвате ли се ми е много интересно.. ако кажеш да, явно имате достра странно разбиране за радост
    а ти радваш ли се, че не играете в Европа?
    хъхъ че България къде е ве колю? според говеждите ви сметки сигурно вече сме в азия и всички сме турци?уефскарска му работа
    не ти разбирам ве.
    нещо май се опита да кажеш ве.

Цитирай Първоначално написано от lo0s3r
    windstopper ДА ТИ ЕБА ПУТКАТА МАЙЧИНА БЕ ПЕДЕРАСТ! ГЛЕДАЙ СИ СВИНСКИЯ ОТБОР, А НА НАС В ЧИНИЯТА НЕ НИ ГЛЕДАЙ! НЕЩАСТНИК СКАПАН, ЗAСЛУЖАВАХМЕ ЛИ ДА ЗАГУБИМЕ, БЕ СВИНЬО ЧЕРВЕНА ??? КОЙ БЕШЕ ОТБОРА ДЕТО ИГРАЕШЕ, КОЙ СЪЗДАДЕ ПОЛОЖЕНИЯТA?? ВЯРНО, ДОКАТО НЕ СЕ НАУЧИМЕ ДА ГИ ВКАРВАМЕ НЯМА ДА БИЕМЕ !!! РЕЗИЛА В КАКВО СЕ ИЗРАЗЯВА, БЕ ПЕДЕРАСТ ТЪП ??? В ТОВА, ЧЕ ПАДНАХМЕ ОТ ОТБОР СМАЧКАЛ АНДЕРЛЕХТ ЛИ БЕ ПРАСЕ ? ПОНЕ НЕ СМЕ КАТО ВАШТО МИЗЕРНО КЛУБЧЕ, ДЕТО НЕМОЖЕ ДА СИ ИЗПЛАТИ ДЪЛГОВЕТЕ И ПРОДАВА ИГРАЧИ ИЛИ ЛЕВСКИ ПАК Е ВИНОВЕН !!! АЕ МЛЪК ТАМ!
    хахахаха злоба злобааа чиста и проста анализация от моя страна и говедото не се сдържа е селянина си е селянин кфото и да говорим а и защо да не гледам в чуждата чиния а? малко ли бяха темите за крадеца томов и кризата в цска? е какфото повикало такова се обадило ? И ЕТО МИЗЕРИЯТА ТИ ПАК СЕ ОБАЖДА ГОВЕДО СМЕШНО? какфо говорехте преди мача а? какфо какфо? левски бил по класния отбор левски щял да ги смачка левски тфа левски онова паднахте и веднага оправданията ами те смачкаха андерлехт кфо като сме паднали АХАХХАХАХА ЖАЛКИ МИЗЕРНИЦИ!!! а "нащо мизерно" клубче е било еропейски шампиони под път и над път и е отбора с най много титли в европа! да не говорим че секи мач на говеждия стадион ние ви мачкаме а после идва м'гонзо или некой друг нештасник и с 1 положение вкарва некъф смешен гол е да те еба в селянина е като не разбираш от култура и нямаш манталитет не се обаждай педал смотан
    ей смешник жалък от колко ГОДИНИ твойто мизерно клубче не е правило нищо в европа, а ?5 или 6 ?

Мега фен
    Град
    София

windstopper ДА ТИ ЕБА ПУТКАТА МАЙЧИНА БЕ ПЕДЕРАСТ! ГЛЕДАЙ СИ СВИНСКИЯ ОТБОР, А НА НАС В ЧИНИЯТА НЕ НИ ГЛЕДАЙ! НЕЩАСТНИК СКАПАН, ЗAСЛУЖАВАХМЕ ЛИ ДА ЗАГУБИМЕ, БЕ СВИНЬО ЧЕРВЕНА ??? КОЙ БЕШЕ ОТБОРА ДЕТО ИГРАЕШЕ, КОЙ СЪЗДАДЕ ПОЛОЖЕНИЯТA?? ВЯРНО, ДОКАТО НЕ СЕ НАУЧИМЕ ДА ГИ ВКАРВАМЕ НЯМА ДА БИЕМЕ !!! РЕЗИЛА В КАКВО СЕ ИЗРАЗЯВА, БЕ ПЕДЕРАСТ ТЪП ??? В ТОВА, ЧЕ ПАДНАХМЕ ОТ ОТБОР СМАЧКАЛ АНДЕРЛЕХТ ЛИ БЕ ПРАСЕ ? ПОНЕ НЕ СМЕ КАТО ВАШТО МИЗЕРНО КЛУБЧЕ, ДЕТО НЕМОЖЕ ДА СИ ИЗПЛАТИ ДЪЛГОВЕТЕ И ПРОДАВА ИГРАЧИ ИЛИ ЛЕВСКИ ПАК Е ВИНОВЕН !!! АЕ МЛЪК ТАМ!
    хахахаха злоба злобааа чиста и проста анализация от моя страна и говедото не се сдържа е селянина си е селянин кфото и да говорим а и защо да не гледам в чуждата чиния а? малко ли бяха темите за крадеца томов и кризата в цска? е какфото повикало такова се обадило ? И ЕТО МИЗЕРИЯТА ТИ ПАК СЕ ОБАЖДА ГОВЕДО СМЕШНО? какфо говорехте преди мача а? какфо какфо? левски бил по класния отбор левски щял да ги смачка левски тфа левски онова паднахте и веднага оправданията ами те смачкаха андерлехт кфо като сме паднали АХАХХАХАХА ЖАЛКИ МИЗЕРНИЦИ!!! а "нащо мизерно" клубче е било еропейски шампиони под път и над път и е отбора с най много титли в европа! да не говорим че секи мач на говеждия стадион ние ви мачкаме а после идва м'гонзо или некой друг нештасник и с 1 положение вкарва некъф смешен гол е да те еба в селянина е като не разбираш от култура и нямаш манталитет не се обаждай педал смотан
    ей смешник жалък от колко ГОДИНИ твойто мизерно клубче не е правило нищо в европа, а ?5 или 6 ?
    хахах а ващо не е ли за резил и смях 9 поредни загуби 20 допуснати гола срещу само 1 отбелязан хаха луди сте.Георги\"Дуспата\"Иванов още ли ви е любимец хахаха.Коментаторите отначало взеха за бъзик футболистите от Бате ама кво стана надупиха ви го нали ? 1 положение 1 гол ето това е отбор...С такъв отбор по добре да не влизате в групите щото няма да са 17 гола в вашта врата ами 34 с тези мега/супер/галактически звезди,които копувата от Бразилия и Мароко и да не забравим остарелите ви звезди..Дано за УЕФА да ви се падне някои ЕВРОГИГАНТ от МОЛДОВА,БОСНА или Лихтенщаин

Вчера алпинисти,Днеска Трактористи,Утре не ми се мисли

Преди мача Левски-Ботев вратаря на Ботев казал на свойте съотборници:
    -Отидете да си починете а пък аз ще играя сам!
    Те го послушали!
    След края на мача го попитали:
    -Как завърши мача?
    Той отговорил:
    -В 45-тата изпълних аут а Петков се подхлъзна и поведохме с 0-1, в 90-тата минута съдията отсъди дузпа,която беше бита от Гонзо!
    -И?
    -Еми той изпусна!
    -После?
    -Съдията даде 5 минутно продължение и в 4-тата минута от него ме изгониха!
    -Все пак как свърши мача?
    -Съдията отсъди втора дузпа, която отново беше бита от Гонзо и той отново не вкара и така победихме!

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Смейте се на вица на drun-drun! че ше земе да го каже пак
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Цитирай Първоначално написано от naduta_fukli4ka
    Смейте се на вица на drun-drun! че ше земе да го каже пак
    Кефи се на великия Гонзо,ще го награждават с \"Златна Дуспа\"

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Абе не знам с какво ще го награждават ама вас добре ви беше наградил няколко пъти - като гледам още ви пари
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

e .. друго си е да немаш повече от 2 години отбелязан гол и да теглиш винаги най-коравите съперници

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Абе левскари вие за какъв футбол ми говорите бе.Ако бях на вашето място, нямаше даже и да пиша коментари.Какъв ви е отбора на вас бе смешници.Миналата година ТАМПЕРЕ ви победиха.На края на БГ първенство, колко точки разлика имахте със както вие ги наричате СЛАБАЦИТЕ от ЦСКА ? Новия сезон започнахте страхотно, поздравявам ви, то Вихрен Сандански са класен отбор, пък и терена беше крив, заради това не ги бихте.Колко поредни загуби имахте до вчера в Евротурнирите-само 8.А пък вчера просто беше СРАМ И ПОЗОР за левски, ае то левски кога ли не са били за резил, заеби ги левски, ама това е излагане на българския футбол.Вие сте излагацията на Балканите бе.Паднахте от БАТЕ БОРИСОВ бе смешници, селски отбор, за които са събирали футболисти от полето.Не случайно им викат трактористите и вие говедата и става неочаквано добра комбинация.ЦСКА си продаде почти всички играчи и продължава да играе най-добрия футбол в България, а вие кво направихте "звездната" селекция.Кви ли не купихте бразилци, сингапурци, италианци, бушмени, турчаля, олигофрени.То нали знаеш рязан при рязан отива.След 2 седмици очаквайте "Завръщането на БАТЕ", само по кината.

Срам и позор за всички българи !
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Град
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA

ХАХАХАХАХА, просто се самоубийте, шибани говеда !
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Айде и ние да не прекаляваме и да ставаме като тях. Злорадството не е хубаво нещо, пък и на всеки може да се случи. Лошото е, че ние в България много обичаме да се мачкаме едни други, когато сме паднали на земята. Когато ни отнеха лиценза, левскарите едва ли не курбани правеха и чакаха със самодоволни усмивки "чорбата" да бъдат закрити и унищожени или поне пратени във "В" група. Нека и ние не ставаме по този начин. Аз лично не злорадствам от това, че Левски паднаха, а просто смятам, че се случи логичното, понеже Левски не заслужаваше да играе за Шампионската лига и не му е там мястото тази година. То се видя категорично, че е така. И освен всичко друго, нека първо бъдем българи, а после левскари и цесекари. Това е по-важното, нали?!

Град
    Ин дъ мидлъ ъф Ноуер
    еми лично аз си спомням хм 1 такъв мач в който бием европейския шампион като гост-това сме го правили 4 пъти де но ти нали се ограничи в тия 5-6 години та да те подсетя следващия е първия и единствен бг отбор отстранявал и победил като гост немски отбор
    но ти естествено взимаш за евроуспех победа на тимчета в най долната част на серия А и в прочутото влизане в "групите"! на "шампионската лига" с голова разлика 1:20
    а и по въпроса за тия групи левски наистина са първия бг отбор в тези прочути "групи" цскато никога не са играли групи нали са шампиони направо на 1/8 финали къф е смисъла още от некфи групи да ги почват ми че то много пари ше загуби уефа секи мач по 3-4 :0 за цскато ....
    OK. Fuck it! I lied! It's drum and bass!What you gonna do? "Издавам директива за влизане в Шампионската Лига"- Тодор Батков

Град
    Цитирай Първоначално написано от kristo
    Айде и ние да не прекаляваме и да ставаме като тях. Злорадството не е хубаво нещо, пък и на всеки може да се случи. Лошото е, че ние в България много обичаме да се мачкаме едни други, когато сме паднали на земята. Когато ни отнеха лиценза, левскарите едва ли не курбани правеха и чакаха със самодоволни усмивки "чорбата" да бъдат закрити и унищожени или поне пратени във "В" група. Нека и ние не ставаме по този начин. Аз лично не злорадствам от това, че Левски паднаха, а просто смятам, че се случи логичното, понеже Левски не заслужаваше да играе за Шампионската лига и не му е там мястото тази година. То се видя категорично, че е така. И освен всичко друго, нека първо бъдем българи, а после левскари и цесекари. Това е по-важното, нали?!
    Аз не съм злорадствал, просто казах фактите такива каквито са.За ЦСКА съм от малък, когато Левски стигна четвърт финал в УЕФА се кефих и виках с пълно гърло за тях, ЕВАЛАТА тогава, ама сега да падат от БАТЕ Борисов, не излагат ли БГ футбола като цяло ми кажи?!?

Град
    София
    ^ все още не сме отпаднали нали?

преди няколко години Артмедия отсрани Селтик след като загуби първия мач с 4-0

Цитирай Първоначално написано от naduta_fukli4ka
    Абе не знам с какво ще го награждават ама вас добре ви беше наградил няколко пъти - като гледам още ви пари
    Не съм цскар така че не ми пари

pro4etox vsi4ko v taq tema i vse o6te ne moga da razbera za6to kogato balgarski otbor zagubi nqkoi se radvat a drugi pla4at. Az sam levskar ot malak no kogato igraqt CSKA, Litex ili koito i da bilo vinagi sam se kefel na igrata im vav evropa i vinagi sam stradal kogato otpadnat i ne razbiram vse o6te tezi xora koito sno6ti sa praznuvali ot zagubata na levski abe da vi pitam:
    Vie balgari li ste

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen

Имате шанс- вратаря им е наказан и ще играе резервния...
    И Гошо Петков заяви че в реванша едва ли ще играе,защото ще претърпи операция

Град
    Синя София!
    цскато никога не са играли групи нали са шампиони направо на 1/8 финали къф е смисъла още от некфи групи да ги почват ми че то много пари ше загуби уефа секи мач по 3-4 :0 за цскато ....
    Ама ти си вярваш бе...

Иначе давайте, прасенца сега е времето да ви излиза пяна от устите, но реванш има. Не забравяйте, че 11ти кръг също ще дойде.
    ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!

Град
    Ин дъ мидлъ ъф Ноуер
    еми не само че си вярвам то всички вярват а и ние чакаме 11 кръг и с юношите да ви бием да видим кфо оправдание ше си измислите тогава май по добре герена отново да става поле за говедата па уефски в "в" групите
    OK. Fuck it! I lied! It's drum and bass!What you gonna do? "Издавам директива за влизане в Шампионската Лига"- Тодор Батков

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от tubito
    pro4etox vsi4ko v taq tema i vse o6te ne moga da razbera za6to kogato balgarski otbor zagubi nqkoi se radvat a drugi pla4at. Az sam levskar ot malak no kogato igraqt CSKA, Litex ili koito i da bilo vinagi sam se kefel na igrata im vav evropa i vinagi sam stradal kogato otpadnat i ne razbiram vse o6te tezi xora koito sno6ti sa praznuvali ot zagubata na levski abe da vi pitam:
    Vie balgari li ste
    Феновете на Рома стискат ли палци на Лацио в евротурнирите?
    А те италианци ли са?

Ебаси смешното мислене е това да подкрепяш противников отбор, защото играел е ЕКТ, разбираш ли...
    българите си имаме национална селекция, това тук са клубове...

Така е, но не е ли адски тъпо да се правят такива изцепки? Обиждат се феновете на двата тима,ругаят се, бият се преди и след мачове.. Това е супер глупаво за мен. Не може ли просто всеки да си подкрепя отбора без да намесва противниковия ? Ето ся в коя тема беше.. Mo6no изказа мнение, че провалът на ЦСКА за групите от части се дължал на намесата на Левски.. И с какво по-точно попречи Левски на ЦСКА да участват ? Или най-ме дразни като падне единия отбор и привържениците на другия почват да злорадстват.. Това е мега тъпо Баща ми ми е разказвал за годините, когато е бил малък и е ходел по мачове - разказвал ми е как фенове на Левски и фенове на ЦСКА са седяли едни до други по пейките и не е имало такова нещо като бой между тях.. А сега това никога няма да се случи. Даже понякога имам чувството, че някои живеят за бой над "говедата" или "прасетата"..

Първият мач завърши 5 на 0 за артКОмедия и след това паднаха с 4 на 0

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от gsh

еми може и така да е ...ок

Град
    Ин дъ мидлъ ъф Ноуер
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG

комедия,щото Левски ли са ги били,смешник?
    Комедия,която отстрани Селтик и Партизан и би Порто в групите на ШЛ в Португалия,а после бе отстранена от Левски. Много ви е яд,няма такива жалкари като свинете
    ами не всащност не ни е много яд че сте били "АртКОмедия" уау били са порто и селтик ! е виж вашия говежди яд беше огромен след като бихме на "Анфийлд" и почнахте всички ама то пуснаи резервите ама то мача нямало значение след като единствените които липсваха бяха джерард и барош като стиви "G" се появи 2рото полувреме

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG

комедия,щото Левски ли са ги били,смешник?
    Комедия,която отстрани Селтик и Партизан и би Порто в групите на ШЛ в Португалия,а после бе отстранена от Левски. Много ви е яд,няма такива жалкари като свинете
    Само дето когато отстранихте Артмедия, вече бяха продали 6-7 от най-силните си футболисти и нямаха почти нищо общо с отбора, който се класира в ШЛ и отстрани Селтик и Партизан и победи Порто.
    ПП. Има още редица супер незнайни тимчета, класирали се по някаква случайност в Лигата, като Кошице(Словакия), ХИК(Хелзинки), Молде(Норвегия, отстранени от ЦСКА преди 8-9 години) и какви ли още не. Така че тея отбори не са никакъв критерий. Някакво класиране за Лигата по супер случайност и огромно подценяване от страна на съперниците им, което никога повече няма да се случи не значи нищо .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си