- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Пак за психопати..
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
MASSACRE!![]()
И аз за това се сетих...Първоначално написано от Spider4eto
Само,че в български вариант!
то и в коментарите го пишеше..ама на хората определено не им е било до шега с тоя..след тяхПървоначално написано от SuNsEt
![]()
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Не съм шокиран, а ми е смешно. Всеки луд с номера си.
Ето какво правят компютърните игри ..![]()
[[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))
Ужас... горките хора.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Ужас!!!!!!!!!!!Ако ме беше подгонил мене недай си Боже,ще припадна и съвсем спокойно може да ме нареже на оригами...(като прочетох 1 изречение на статията така се разсмях)
![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Разни хора, разни идеали![]()
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
направо "Тексаско клане"
тоя лудия наскоро трябва да го гледал някъде, за да тръгне така, ужас![]()
![]()
Spider4eto, Тексаско клане по-принцип е било реалност![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Страшна работа е,ето и тук
пише нещо подобно
Еми да пускат по-телевизията още американски тъпи филми с масови кланета и скоро и Фреди Крюгер ще се появи във София,най-трагичното е ,че това се е случило на центъра на града.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.