- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- След като завършите ....
Малко вишисти метат улиците. И малко хора със завършен осми клас имат милиони. Интелигентните хора изкарват много пари - дори за да си добър престъпник, ти трябва остър ум. Има файда от висшето образование. Хората с положение и добре платена работа са вишисти, работниците по строежите може и до осми клас да са учили. Ти какъв искаш да ставаш?Първоначално написано от HaPKoMaHqk
Първоначално написано от HaPKoMaHqk
Сериозно ми е плаче. Имам чуството, че съм извънземно от друга планета... Информацията е най-малкото което ти дава висшето ... Много по-важни са хората, средата, общата култура (поне за мен и с уточнението, че не говорим за висши от типа на туризъм). Реторичен въпрос - На колко си и това да имаш бизнес и да правиш пари по тарикатски начин единствената ти цел в живота ти ли е ?
Всъщност вече знам, че отговорът е същият като на 80% от хората (а дали не са и повечче) Жалко наистина ...Свършвам понеже нито аз някога ще ви разбера, нито вие ще разберете мен ...
ПП Тези, които по твоите думи имат милиони без завършен осми клас, са или мутри, или дилъри, или сутеньори. Много късмет и приятно харчене на милионите на всички, които желаят да ги последват. Аз по-скоро ще се гръмна отколкото да го направя...![]()
Don't worry, be happy!
и аз и аз =D>Аз по-скоро ще се гръмна отколкото да го направя... Laughing
I have lost contact with my soul....
след като завърша 12 клас почвам 13 клас![]()
![]()
не базик ...ми бих искала да продължа да уча или в техническия(софия) или някъде в германия или англия
![]()
Ми завърших с успех горе-долу добър за менепоживях си малко... ходих и в чужбина .. на плажчето си бях редовна ..остана време и за гаджета
и тъй...наближава тая мъчителна смърттттттттт ..даскалоооо
![]()
![]()
еми завърших сега ще уча в морското във Варна пък след него ще видим ко ще праим![]()
HaPKoMaHqk само като ти чета постовете и ми ставаш ясен къв си безхаберник.... толкова да си нямаш хабер поне не пиши простотии ,че само ще ти се смеят нищо повече![]()
..impossible...
...is nothing...
Дядо ми е създател на инситута по океанлогия във Варна и бивш директор.Евала,че те интересува тази наука.Първоначално написано от Your Nightmare
Аз искам да уча задължително в чужбина. Просто образованието там е много много по-добро отколкото тук. В момента уча в немска гимназия, но ми е трудно да реша в коя държава да следвам. Колебая се между Финландия, Англия и Германия
Аз имам желание да замина за Англия,а ако не стане отивам при баща ми в Германия.Абе където и да е не искам да седя в България.![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
аз пък не мисля че ще мога в чужбина.ще ми е мъчно за България и едва ли ще издържа в продължение за няколко години да си идвам само за по месец-два..а образованието..нали сме в Европаи не се ли води че сме с европейско образование?и не е ли + за нас?абе нз засега не мисля да изляза навън (9 клас съм..)
Cruel Intentions
Ами не нямам планове да излизам извън страната, не искам. Имам познати, които учат в Германия и просто нямат търпение да се приберат в БГ.Сега искам само да ме приемат в икономическия във Варна..
То не е така... искаш и се махаш... Не знаете (и аз не знам, де) какво е в нова държава, нови хора... Всяка държава си има своите минуси... а минуса в Германия са хората... имам познати, които работеха в Германия и германците просто се подиграват над чужденците... а и те са такива хора, че...Няма смисъл просто... Днес като се прибрах в България... след 2 месеца в Молдова и 4-5 часа път из Румъния... само като видях надписа България и ми идеше да ревна от кеф...
Извод: България си е България! Втора като нея няма![]()
еlsy![]()
Sled kato zavar6a 6te prodalja da rabota v avtoserviza kade i sq rabota... nemoga da u4a vishe 6toto v glavata mi osven koli drugo nqma, a nemoga da u4a ne6to koeto mi e bezinteresno...prost 4ovek![]()
![]()
![]()
УЛИЦИТЕ НЕ СА ПИСТИ...
___BMW M-POWER___
TUNING IS NOT A CRIME
Първоначално написано от HaPKoMaHqk
Къф ти е проблема да учиш задочно?
Мислила съм го,но не знам дали ще имам куража да замина за някъде..просто защото тук съм си у дома.
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...