.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Какво да реша?!?

Сори,ако на някой му досаждам с тези теми,но ме разберете...най-добрата ми фр.е в чужбина и няма как да мме посъветва .Тя единствена знае за всичко и сега,когато е там няма кой да ми помага .Единствените,които могат да ми помогнат се Вие,закоето ви БЛАГОДАРЯ!Ето и за темата
    Момчето,което харесвам се върна от море,надявах се да дойде,но НЕ дойте.Ясно иска и да е с другите си фр.,но и днес не дойде .Мислех,че отново е на море.Преди 1-2 часа мина покрай наща улица и изобщо не остана.Беше с доста голяма компания,но не си обяснявам..Не сме се карали незнам .Сега има 2 вариянта или да му кажа,че го харесвам или да го забравя тотално .Моля Ви,посъветвай те ме....

Град
    с0фия
    кажи му че го харесваш пък квото стане тва
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

пLiнцесkъ написа:

кажи му че го харесваш пък квото стане тва
    +1 Uspeh

Голям фен Аватара на asasfdf
    къде "не дойде"?

Цитирай Първоначално написано от asasfdf
    къде "не дойде"?

идваше пред нас......

Голям фен Аватара на asasfdf
    кажи му, че го харесваш и може да мине.аз примерно не минавам през домовете на всичките си познати и би ми било тъпо ако се разстройват от това..

кажи му, че го харесваш и може да мине.аз примерно не минавам през домовете на всичките си познати и би ми било тъпо ако се разстройват от това..
    еми така е ...

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград

Re: Какво да реша?!?

Цитирай Първоначално написано от rosit0
    Сори,ако на някой му досаждам с тези теми,но ме разберете...най-добрата ми фр.е в чужбина и няма как да мме посъветва .Тя единствена знае за всичко и сега,когато е там няма кой да ми помага .Единствените,които могат да ми помогнат се Вие,закоето ви БЛАГОДАРЯ!Ето и за темата
    Момчето,което харесвам се върна от море,надявах се да дойде,но НЕ дойте.Ясно иска и да е с другите си фр.,но и днес не дойде .Мислех,че отново е на море.Преди 1-2 часа мина покрай наща улица и изобщо не остана.Беше с доста голяма компания,но не си обяснявам..Не сме се карали незнам .Сега има 2 вариянта или да му кажа,че го харесвам или да го забравя тотално .Моля Ви,посъветвай те ме....
    Еми като е твоето момче какво ти пречи да идеш при компанията му и да му кажеш да си поговорите
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

pyrvo si pogovorete posle reshi kakvo shte pravish dali shte ima rezutat i smisal..

Град
    София
    ei kaji my kakvo 4yvstva6,ako ne go napravi6 posle mojwe da sajalqva6... kaji my i togava 6te razbere6 ko da pravi6,,, i kasmet ei ... i nedei da se ot nego b1di yverena i smelo napred

не дей да се отказваш от него преди да си му казала че го харесваш може пък и той да изпитва същото... попитай го нищо не губиш айде успех
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    в лайната!
    кажи му че го харесваш,пък от там нататък карай да върви..

заговори го и му кажи...няма смисъл да го гледаш отстрани и да се измачваш...
    EMINEM ZAVINAGI !!!

Ако толкова се притесняваш, първо му намекни по някакъвначин и после виж реакцията му и сама прецени дали да му кажеш или не. Ако решиш да му кажеш го направи така, че да е естествено. Айде, миличка, успех !!!

не го забравяй преди да си му признала 4увствата си-тъпо е просто
    I can't stop myself from loving you <3

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Толкова ли са му слаби ангелите, че за 1 седмица не е издържал

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    От темата чесно нищо не разбрах..Той бил на море, па не ти се обадил...

Ако си достатъчно смела, признай чуствата си/интересите си към него.
    ♥ ♥ ♥

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    По-добре не му казвай щом не ти се е обадил не се инт мн от теб
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си