- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изненадваща среща
Какво правите, когато видите гаджето си случайно някъде навън? как реагирате, ако някой от двама ви е в компания на непознат за другия?
Ако е момче и се нервирам ще го наритам,но ако случаино не се нервирам ще питам кои е и тн!
Много ми е забавно като каже някой и ще го наритам.... ми ако по як от теб и ем е с гаджетоти и ем те спука от бой![]()
Разбире се че няма смисъл от ревност и такива ако видиш с друг спирате говорите си и ако си има работа чао чао и айде
рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..
Отивам и го прегръщам/целувам, ала бала.
Има ли нужда да си изкарвам някакви прибързани заключения, само защото съм го зърнала с друг човек...
Щом е непознат, ще им се натреса и ще го попитам учтиво "Няма ли да ме запознаеш с твоя/та приятел/ка?".
Поне на мен това ми се струва разумно и така бих постъпила.
Как ли пък не ще си дигам нервите аз заради глупости..
А, пък, ако се е случило така, че сме се разминали на съседни тротоари и не ме е видял, после ще го попитам тактично какво е правил докато е бил на вън и с кого е излизал... Но, както казах, не смятам да прибързвам със заключенията!
Толкова си права,ЧерешкеПървоначално написано от cherinka
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Отивам и го прегръщам/целувам, ала бала.
Има ли нужда да си изкарвам някакви прибързани заключения, само защото съм го зърнала с друг човек...
Щом е непознат, ще им се натреса и ще го попитам учтиво "Няма ли да ме запознаеш с твоя/та приятел/ка?".
Поне на мен това ми се струва разумно и така бих постъпила.
Как ли пък не ще си дигам нервите аз заради глупости..
А, пък, ако се е случило така, че сме се разминали на съседни тротоари и не ме е видял, после ще го попитам тактично какво е правил докато е бил на вън и с кого е излизал... Но, както казах, не смятам да прибързвам със заключенията!
+1
ще се зарадвам че го виждам![]()
Първоначално написано от LaDy^DaQnA
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
+1 to4no takaПървоначално написано от ™G-Baby™
![]()
ше я утрепа от бой![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Цунем я... ала бала... поговорим си и я заебем и си хо'им к1'ет с1м тр1гнал..
отивам,целувам го страстно,казвам му 4е нямам търпение да излезнем и си тръгвам
I can't stop myself from loving you <3
целувам го,прегръщам го..той със сигурност би ме запознал с непознатия/та и най вероятно би си дошъл с менено тфа да не познавам някой негов приятел е много рядко
![]()
Гушкам го, фърлям една сочна целувка, той ме запознава с непознатия/та, и пак цунка и гуш и си тръгвам, накъдето съм се запътила![]()
Отивам при него, по една цунка, прегрутка.. и си бегам![]()
Е после естествено, че ще го питам кой/коя беше тоя/оная![]()
♥ ♥ ♥
Е, няма значение, ще се запозная.Няма да се правя на сърдита само и само, защото не го познавам.Не познавам всичките му приятели.
Има си връзки затоваПървоначално написано от Jagger
![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Нищо няма да му кажа..има право да излиза и с хора,които за момента не познавам![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
ами ако приятеля ми го видя с момиче навън където да не познавам може да отида му кажа здрасти целувка и т.н. и после като се видим вече да го попитам коя е и т.н.
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Предполагам,че нищо няма да направя..
Зависи в кво настроение съм..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
случва ми се много често напоследък...
Имах даже една прекасна ситуация, в която аз отивам на дискотека, а уж той оставал да спи. (не бях му споменавала, че ще бъда там) И.. след 2 часа някъде той ми цъфна в дискотеката със своите хора. Останах като гръмната, но нищо не казах - просто продължих да си купонясвам, независимо от него.![]()