.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Град
    София
    Утивам на другата улица..крия се..после се напивам в кръчмата...

Това ме кара да страдам много!

Как ви хрумват такива въпроси!?

Нека аз да попитам нещо.Какво правите когато...видите маймуна да играе белот?И в продължение на 3 раздавания винаги има 2 терци и белот!

Цитирай Първоначално написано от Прокопи
    Утивам на другата улица..крия се..после се напивам в кръчмата...

Това ме кара да страдам много!

Нека аз да попитам нещо.Какво правите когато...видите маймуна да играе белот?И в продължение на 3 раздавания винаги има 2 терци и белот!
    нах, това беше добро =)

A qui

Re: Изненадваща среща

Цитирай Първоначално написано от asasfdf
    Какво правите, когато видите гаджето си случайно някъде навън? как реагирате, ако някой от двама ви е в компания на непознат за другия?
    А как трябва да се реагира?Това,че ходите значи ли,че никой от двама ви няма право и на други контакти?
    A qui

Ами ще се заговорим..ще се целунем и така.
    Ако не ме види ще му звънна.

Ако го видя с непознат за мен човек ще се запозная с непознатия и това е..ако той реши да ми разкаже повече за този човек-ок...ако не-аз ще разбера !

Град
    Хасково
    Че какво ми пука като е непознат.. А и няма такава опасност, защото познавам всичките му приятели и знам всеки един час къде се намира, така че... А ако сме заедно от скоро, също няма да ми пука, че е с някой, който не познавам... Отивам до него, гушкам си го и така..

Цитирай Първоначално написано от t1n4e7o
    Че какво ми пука като е непознат.. А и няма такава опасност, защото познавам всичките му приятели и знам всеки един час къде се намира, така че... А ако сме заедно от скоро, също няма да ми пука, че е с някой, който не познавам... Отивам до него, гушкам си го и така..

+1 /... /

Град
    (: Русе :)
    Какво правите когато...видите маймуна да играе белот?И в продължение на 3 раздавания винаги има 2 терци и белот!
    ААаа има нещо гнило ... ще кажа, че лъже ...
    По темата: Нищо няма да направя
    So free

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Ако видя приятеля ми с някой непознат/а, просто ще мина покрай него , ще му кажа едно яко здрасти ще му се усмихна и ще го питам какво прави Ако реагира адекватно въобще няма да ме притесни факта че говори с някой/я непозната, пък и може да ме запознае с нея(него)
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си