.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 145
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Щом казваш, нека е затънала...

аз лично не го виждам това, ама ти все още си 92-а, та ще повярваме на твоето мнение, нали си гражданин на ПиринО
    В интерес на истината съвсем близо до нас има два контейнера, които с дни си стоят препълнени, миризмата е смъртоносна, а и доволно количество боклуци се търкалят около тях.
    По-смущаващото е, че е баш в центъра на София.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Всичко си зависи къде в София живееш (в кой квартал). Аз също живея в центъра (доста разтегливо понятие стана това вече. За уточнение близо до Лъвов мост.) и нямам никакъв проблем с боклука. Всяка вечер минават и го събират и никога не се застоява.

Град
    I'd tell you but I have to kill you
    Значи ли, че като си от провинцията си селянин? Или значи ли, че като си в столицата си по-образован? Каквито едните, такива и другите.
    Don’t you wish you were unborn again
    Just for a minute
    Just for a minute more

Супер фен
    Град
    Своге
    A бе всички сме българи и сме с български манталитет,а не софийски или се тая... Българи сме и всичко е едно,тъи че не се дрънчете кой е бил селянин и кой нз си к'во.

ПП" моя град е по-хубав от твоя "

Град
    София
    Не харесвам тези, които идват с цялата си селяния, простотия и злоба в София.
    Говорят с брутален диалект, а ни правят забележки за шопския. Това е смешно при условие, че те са пръшълците тук. Все едно аз да отида във Варненско(и други подобни) и да започна да им обяснявам, че не се казва нйе, ами не или, че не се казва изтървах, ами изпуснах.
    Не харесвам и тези които до вчера са си мили задните части с домашен сапун, а сега на Софията тати като заколи и продаде прасето и 3 кокошки, и прати пари изведнъж стават ВИП личности с боклук от ТераНова и парфюмче на Галерия.
    Не ги понасям като започнат да обясняват колко гадно е в София при условие, че са се закотвили тук и нямат намерение да си ходят(освен за празниците). А на всичкото отгоре не проумяват, че става гадно точно заради тях.
    Не ги харесвам защото цапат, мъкнат миризливи буркани по градския транспорт, който за съжаление ми се налага да използвам.

Иначе определено съм За да идват да учат в университетите. На никой не може да се отнеме правото да учи, но след това да си хващат багажа и да ходят да си живеят в провинцията(от където са дошли), особено некадърните.
    Мрънкат че няма възможности в градовете им... ами... ако са умни хора все ще намерят начин да направят нещо по въпроса... Стига човек да е изобретателен ще намери начин да направи от нищо нещо.

И още много неща не харесвам, ама за сега стига толкова. По-късно може да се включа пак.

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    ^ Много ми е забавно като софиянци казват на Варненци "провинциалисти". Та то Варна месец Август минава софия по моментно население.

БТВ
    Варна е най-големият в България.
    А софия.... най-голямото село в България.

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Я дефинирай "възможности за развитие", щото напоследък доста се поразми това понятие. А "хубаво образование" можеш да получиш и на друго място, не само в София. Освен това тези прословути "възможности за развитие" можеш да откриеш и в Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе, че дори и Плевен, при това не по-лоши от софийските поне в парично измерение. Лично гарантирам за това. Веднага ми се набива шокиращият пример на моя колежка, която като главен касиер взема точно 420 лева, с които пари в София може само да мишкува в квартирата. И майтапа настрани, но почти същите пари взема и един приятел, който си бачка тук в Свищов на същата длъжност, само че в ПИБ. Така че, моля да се дефинират понятията "възможности за развитие" и "хубаво образование", и също така ако е възможно да ми се поясни защо се търсят първо в София, а не във Варна, Пловдив, Бургас, а защо не и в родните градчета, било то и малки? В крайна сметка и в малките градове трябва да остане някой и столицата определено отблъсква и изхвърля хората, които не могат да си позволят да живеят там, защото след като завършиш прословутото образование квартирата ти дори да е в Студентски град няма да е на цената на 2 килограма луканка...
    И все пак, в столицата образованието е най-качествено. Логично е, след като най-добрите предподаватели са там.
    За възможностите за развитие съм съгласна. И все пак по-големия град възпитава по-космополитни личности. От тази гледна точка, професионалното развитие е по-лесно.
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от Мо6no
    ^ Много ми е забавно като софиянци казват на Варненци "провинциалисти". Та то Варна месец Август минава софия по моментно население.

БТВ
    Варна е най-големият в България.
    А софия.... най-голямото село в България.
    Таралежа е птица упорита
    ако не го ритнеш - не полита

Saatana vittu perkele hate crew!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от _showy_
    Не харесвам тези, които идват с цялата си селяния, простотия и злоба в София.
    Говорят с брутален диалект, а ни правят забележки за шопския. Това е смешно при условие, че те са пръшълците тук. Все едно аз да отида във Варненско(и други подобни) и да започна да им обяснявам, че не се казва нйе, ами не или, че не се казва изтървах, ами изпуснах.
    Не харесвам и тези които до вчера са си мили задните части с домашен сапун, а сега на Софията тати като заколи и продаде прасето и 3 кокошки, и прати пари изведнъж стават ВИП личности с боклук от ТераНова и парфюмче на Галерия.
    Не ги понасям като започнат да обясняват колко гадно е в София при условие, че са се закотвили тук и нямат намерение да си ходят(освен за празниците). А на всичкото отгоре не проумяват, че става гадно точно заради тях.
    Не ги харесвам защото цапат, мъкнат миризливи буркани по градския транспорт, който за съжаление ми се налага да използвам.

Иначе определено съм За да идват да учат в университетите. На никой не може да се отнеме правото да учи, но след това да си хващат багажа и да ходят да си живеят в провинцията(от където са дошли), особено некадърните.
    Мрънкат че няма възможности в градовете им... ами... ако са умни хора все ще намерят начин да направят нещо по въпроса... Стига човек да е изобретателен ще намери начин да направи от нищо нещо.

И още много неща не харесвам, ама за сега стига толкова. По-късно може да се включа пак.
    Тъпа, тъпа, ама на умиране тъпа..
    Твоите предци когато са се заселили в София не са били първоначално един вид "гости"?
    Та дори и да не харесваш тези, които с цялата си простотия и селяния идват в София, в София си има достатъчно такава-град като град. И като че ли от теб лъха доста.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    Тъпа, тъпа, ама на умиране тъпа..
    Твоите предци когато са се заселили в София не са били първоначално един вид "гости"?
    Та дори и да не харесваш тези, които с цялата си простотия и селяния идват в София, в София си има достатъчно такава-град като град. И като че ли от теб лъха доста.
    Тъпа точно не съм. Но това е друга тема.
    Не мога да разбера какъв е проблема с мнението ми..?
    Пък и като има достатъчно простаци, нужно ли е да сме с отворени ръце за още!?
    Явно не ти е харесала някоя истина в поста ми щом така се зъбиш... Гузен негонен бяга....

Мега фен
    Омфг. Гузен негонен бягал..
    Като ида в София що да видя-хора като хора, тоест селяци като всички останали българи.

Супер фен Аватара на Riot
    Emo Doll
    пълен ужас си
    невменяема, бавноразвиваща се, приличащ на мъж - 3в1
    sad combination
    Моля ?!

Град
    Club Old Number One / RPU 24h
    евала, 'сички българи сме селяци!!! направи ни услуга и СПРИ да пишеш по теми, по които немаш кво да кажеш.

Град
    София
    Омфг. Гузен негонен бягал..
    Като ида в София що да видя-хора като хора, тоест селяци като всички останали българи.
    Аз не съм казала, че сме различни. Хах.. Нямаме 3 очи.
    Пък ти, ако се имаш за селячка да знаеш, че не с всички е така.

Мега фен
    Еми, не. Просто някои освен селяци, са и селяндури. Има разлика.

Град
    София
    Еми, не. Просто някои освен селяци, са и селяндури. Има разлика.
    Щом коренът на думата е село разликата не е много голяма.

Мега фен
    Ами, Алко и Риот, вие написахте ли нещо по темата в момента? Освен това, което в АБСОЛЮТНО всяка тема повтаряте? Стана изтъркано и банално вече.

Град
    на майната си
    Аз мисля че селянията е повече в поведението от колкото къде живееш.
    256 bit crypt -> xelA evol I <-

Град
    Club Old Number One / RPU 24h
    аз моето мнение съм го казал отдавна, май в другата тема, тъй че у лево.

Мега фен
    Такаам, щом ти си казал своето мнение, аз нямам право да изкажа своето, така ли?

Ами, Алко и Риот, вие написахте ли нещо по темата в момента? Освен това, което в АБСОЛЮТНО всяка тема повтаряте? Стана изтъркано и банално вече.
    ...И вдъхна с респект Спамерката!
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ВинкелО
    Такаам, щом ти си казал своето мнение, аз нямам право да изкажа своето, така ли?
    Тъпа спермо, оти си не теглиш куршума, усещам че ти е цел в живота да ме дразниш,сеш се, мн ме дразниш и нема ти се верва ако те видим некаде че те скинем!!
    Да, живея, за да те дразня. :P

Не знам, тия от провинцията не ги харесвам. Аз съм от София, просто събота и неделя... си ходя.

Фен
    Град
    Варна
    Аз по принцип съм Варненец...и кво от тва от къде са хората....Кат не ва щат столичани елате при баткоооо

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Вече подозирам Емо Дол в най-грандиозната гавра на някой съфорумец Не е истина колко е невменяема, честно.

Saatana vittu perkele hate crew!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си