- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Защо не харесвате хората от провинцията?
В интерес на истината съвсем близо до нас има два контейнера, които с дни си стоят препълнени, миризмата е смъртоносна, а и доволно количество боклуци се търкалят около тях.Първоначално написано от exploitedteen
По-смущаващото е, че е баш в центъра на София.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Всичко си зависи къде в София живееш (в кой квартал). Аз също живея в центъра (доста разтегливо понятие стана това вече. За уточнение близо до Лъвов мост.) и нямам никакъв проблем с боклука. Всяка вечер минават и го събират и никога не се застоява.
Значи ли, че като си от провинцията си селянин? Или значи ли, че като си в столицата си по-образован? Каквито едните, такива и другите.
Don’t you wish you were unborn again
Just for a minute
Just for a minute more
A бе всички сме българи и сме с български манталитет,а не софийски или се тая... Българи сме и всичко е едно,тъи че не се дрънчете кой е бил селянин и кой нз си к'во.
ПП" моя град е по-хубав от твоя "![]()
![]()
![]()
Не харесвам тези, които идват с цялата си селяния, простотия и злоба в София.![]()
Говорят с брутален диалект, а ни правят забележки за шопския.Това е смешно при условие, че те са пръшълците тук.
Все едно аз да отида във Варненско(и други подобни) и да започна да им обяснявам, че не се казва нйе, ами не или, че не се казва изтървах, ами изпуснах.
Не харесвам и тези които до вчера са си мили задните части с домашен сапун, а сега на Софията тати като заколи и продаде прасето и 3 кокошки, и прати пари изведнъж стават ВИП личности с боклук от ТераНова и парфюмче на Галерия.
Не ги понасям като започнат да обясняват колко гадно е в София при условие, че са се закотвили тук и нямат намерение да си ходят(освен за празниците). А на всичкото отгоре не проумяват, че става гадно точно заради тях.
Не ги харесвам защото цапат, мъкнат миризливи буркани по градския транспорт, който за съжаление ми се налага да използвам.
Иначе определено съм За да идват да учат в университетите. На никой не може да се отнеме правото да учи, но след това да си хващат багажа и да ходят да си живеят в провинцията(от където са дошли), особено некадърните.![]()
Мрънкат че няма възможности в градовете им... ами... ако са умни хора все ще намерят начин да направят нещо по въпроса... Стига човек да е изобретателен ще намери начин да направи от нищо нещо.![]()
И още много неща не харесвам, ама за сега стига толкова.По-късно може да се включа пак.
![]()
^ Много ми е забавно като софиянци казват на Варненци "провинциалисти". Та то Варна месец Август минава софия по моментно население.![]()
БТВ
Варна е най-големият в България.
А софия.... най-голямото село в България.![]()
![]()
И все пак, в столицата образованието е най-качествено. Логично е, след като най-добрите предподаватели са там.Първоначално написано от air_J
За възможностите за развитие съм съгласна. И все пак по-големия град възпитава по-космополитни личности. От тази гледна точка, професионалното развитие е по-лесно.
Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
![]()
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Тъпа, тъпа, ама на умиране тъпа..Първоначално написано от _showy_
Твоите предци когато са се заселили в София не са били първоначално един вид "гости"?
Та дори и да не харесваш тези, които с цялата си простотия и селяния идват в София, в София си има достатъчно такава-град като град. И като че ли от теб лъха доста.
Тъпа точно не съм.Първоначално написано от Emo Doll
Но това е друга тема.
Не мога да разбера какъв е проблема с мнението ми..?![]()
Пък и като има достатъчно простаци, нужно ли е да сме с отворени ръце за още!?
Явно не ти е харесала някоя истина в поста ми щом така се зъбиш...Гузен негонен бяга....
![]()
Омфг.Гузен негонен бягал..
Като ида в София що да видя-хора като хора, тоест селяци като всички останали българи.![]()
Emo Doll
пълен ужас си
невменяема, бавноразвиваща се, приличащ на мъж - 3в1
sad combination![]()
Моля ?!
евала, 'сички българи сме селяци!!!направи ни услуга и СПРИ да пишеш по теми, по които немаш кво да кажеш.
Аз не съм казала, че сме различни. Хах.. Нямаме 3 очи.Първоначално написано от Emo Doll
![]()
Пък ти, ако се имаш за селячка да знаеш, че не с всички е така.![]()
Еми, не. Просто някои освен селяци, са и селяндури. Има разлика.![]()
Щом коренът на думата е село разликата не е много голяма.Първоначално написано от Emo Doll
![]()
Ами, Алко и Риот, вие написахте ли нещо по темата в момента? Освен това, което в АБСОЛЮТНО всяка тема повтаряте? Стана изтъркано и банално вече.
Аз мисля че селянията е повече в поведението от колкото къде живееш.
256 bit crypt -> xelA evol I <-
аз моето мнение съм го казал отдавна, май в другата тема, тъй че у лево.
Такаам, щом ти си казал своето мнение, аз нямам право да изкажа своето, така ли?
...И вдъхна с респект Спамерката!Първоначално написано от Emo Doll
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Да, живея, за да те дразня. :PПървоначално написано от ВинкелО
Не знам, тия от провинцията не ги харесвам. Аз съм от София, просто събота и неделя... си ходя.![]()
Аз по принцип съм Варненец...и кво от тва от къде са хората....Кат не ва щат столичани елате при баткоооо![]()
Вече подозирам Емо Дол в най-грандиозната гавра на някой съфорумецНе е истина колко е невменяема, честно.
Saatana vittu perkele hate crew!