.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 145 от общо 145
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MaRiYa_86

Но благодарение на хора като тях се храним все пак,нали? И в крайна сметка какво ви бърка толкова...Никой не ви кара да живеете така,то си е въпрос на личен избор.
    Да.. и им се плаща за това. Не мисля, че трябва да съм им задължена след като не са ми дали нищо аванта...

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от _showy_

Но благодарение на хора като тях се храним все пак,нали? И в крайна сметка какво ви бърка толкова...Никой не ви кара да живеете така,то си е въпрос на личен избор.
    Да.. и им се плаща за това. Не мисля, че трябва да съм им задължена след като не са ми дали нищо аванта...
    Е,затова не съм съгласна... Няма го уважението към труда...Всъщност уважението към всеки труд,не само този. ТО затова и в България работните заплати и т.н. са на това ниво. Само тези,които работят оценяват труда си...тези,които са облагодетелствани от него-не.

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Град
    София

Е,затова не съм съгласна... Няма го уважението към труда...Всъщност уважението към всеки труд,не само този. ТО затова и в България работните заплати и т.н. са на това ниво. Само тези,които работят оценяват труда си...тези,които са облагодетелствани от него-не.
    Нали плащам?! Това че си давам парите за стоката им не е ли един вид уважение към труда?
    Ти да им се кланям ли искаш?

Град
    ...

Нали плащам?! Това че си давам парите за стоката им не е ли един вид уважение към труда?
    Ти да им се кланям ли искаш?
    ТИ пък какво се стряскаш? Кланяй се ,ако искаш...Даже не се опитваш да разбереш за какво говоря...какво повтаряш като папагал само едно и също.Разбрахме ,че плащаш...Всички плащаме WTF

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да

Град
    София

ТИ пък какво се стряскаш? Кланяй се ,ако искаш...Даже не се опитваш да разбереш за какво говоря...какво повтаряш като папагал само едно и също.Разбрахме ,че плащаш...Всички плащаме WTF
    Не, не искам да се кланям...
    Я като си толкова отракана ми кажи освен парите които им се дават, какво друго да направя за селяните на които дължа всичко в живота си? Хах... Какво да сторя за тези хора, за да се почувстват пълноценни?
    Чакам адекватен отговор.

Град
    ...

Не, не искам да се кланям...
    Я като си толкова отракана ми кажи освен парите които им се дават, какво друго да направя за селяните на които дължа всичко в живота си? Хах... Какво да сторя за тези хора, за да се почувстват пълноценни?
    Чакам адекватен отговор.
    Няма кво да ти отговарям...Не ме интересува на кого дължиш всичко в живота си.Не съм казала,че трябва да им се кланяме.Имах друго в предвид,а ти започваш да се заяждаш.Престани да се "хващаш за буквата" .И тук всички "Очакват адекватен отговор"....Как някой може да даде адекватен отговор на неадекватни въпроси....

Град
    София
    Няма кво да ти отговарям...Не ме интересува на кого дължиш всичко в живота си.Не съм казала,че трябва да им се кланяме.Имах друго в предвид,а ти започваш да се заяждаш.Престани да се "хващаш за буквата" .И тук всички "Очакват адекватен отговор"....Как някой може да даде адекватен отговор на неадекватни въпроси....
    Не получих отгвор.. Както и предполагах. Хах..

Не мога да разбера защо се пънете да докажете нещо, когато и вие самите незнаете за какво говорите. Хах..
    И въпросите ми не са неадекватни, защото се породени от твое изкаване...
    Няма го уважението към труда
    Не можа да ми отговориш как трябва да покажа уважението си към тези хора...
    Не... Не ми разтягай пак локуми в отговор на реторичните ми въпроси.... Все около едно и също ще се въртим.

Хайде пак напускам форума.

Момчето може да си отиде от селото,но селото от момчето НИКОГА!

Общо взето нямам нищо против никой.Нито на расова основа,нито на пол нито на държава,сексуалност,религи я,начин на обличане or whatever.Всички са ми еднакви,по този вид критерии.Единственото,коет о има значение е характерът на човека
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

И аз не мога да разбера какво уважение трябва да проявя. о.О
    Може би трябва да съм им благодарна, че пръскат плодовете и зеленчуците с всякви лайна? Или пък за консервантите и бог знае какво още, които слагат в иначе "абсолютно чистото българско кисело мляко"? А най-вероятно, защото, когато отида на пазара, гледат да ми пробутат 900 грама картофи за 1 килограм? И прясното мляко, дето ми го продават директно от кравата, ама е приятно разредено с вода?
    Как пък не..
    Не стига, че плащаме за нещо, което не получаваме, ами и още..
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Цитирай Първоначално написано от пор
    Може би трябва да съм им благодарна, че пръскат плодовете и зеленчуците с всякви лайна? Или пък за консервантите и бог знае какво още, които слагат в иначе "абсолютно чистото българско кисело мляко"? А най-вероятно, защото, когато отида на пазара, гледат да ми пробутат 900 грама картофи за 1 килограм? И прясното мляко, дето ми го продават директно от кравата, ама е приятно разредено с вода?
    Как пък не..
    Тва го правят продавачите.А за киселото мялко,ако отидеш в няоке село можеш да си вземеш истинско.Ако искаш от магазина няма да е такова.Просто са по на далавера така.Не мисля,че провинциалистите имат нещо общо с това

И какво лошо има прясното мляко да е директно от кравата?Аз съм си пил направо от шибана бутилка на кока кола на 2 години и не виждам къв е проблема.И яйце съм пил.Така че не виждам за какво точно се оплакваш точно.В магазините всичко е преебано и наблъскано с шитове,но ако отидеш в някое хубаво село,ще видиш,че нещата са друго яче.
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Цитирай Първоначално написано от A_B_C
    Как пък не..
    Тва го правят продавачите.А за киселото мялко,ако отидеш в няоке село можеш да си вземеш истинско.Ако искаш от магазина няма да е такова.Просто са по на далавера така.Не мисля,че провинциалистите имат нещо общо с това

И какво лошо има прясното мляко да е директно от кравата?Аз съм си пил направо от шибана бутилка на кока кола на 2 години и не виждам къв е проблема.И яйце съм пил.Така че не виждам за какво точно се оплакваш точно.В магазините всичко е преебано и наблъскано с шитове,но ако отидеш в някое хубаво село,ще видиш,че нещата са друго яче.
    За продавачите е ясно... Говоря за хора, които баш си се занимават със селска работа, и продават директно на пазара след това. Наредили са отпред на сергията хубава стока, а отзад някъв гнилоч. Когато поискаш да си купиш, ти пробутват скапаното, щото "госпожице, не може да избирате". После те псуват, когато се откажеш. Тва ли да уважавам?
    Същото е и с млякото. В нас се купува мляко в бутилка от бабите, които разпалено обясняват за страхотната си крава на село, а има вскус на вода.
    И къде съм казала, че е лошо да пие мляко от бутилка? о.О

Имах предвди под от бутилката за неварено от кравите направо.А кравите може да не са добре хранени и за това.Кат съм на село гледам как ги доят и ми го дават направо В 6 сутринта и после отивам за малко хляб и аааа супер А тея по пазарите ги заеби там са мизерници повечето.Трябва да нацелиш просто при кой да отидеш

Eminem-Mosh

Колкото и да ми се иска, няма как да обикалям навсякъде, за да намеря истински млечни продукти.
    Щастливец си, че си имаш село.

Колкото и да ми се иска, няма как да обикалям навсякъде, за да намеря истински млечни продукти.
    Щастливец си, че си имаш село.
    То не е баш мое слео Просто баба ми има едностайна картонена къщичка Не съм ходил от известно време

Eminem-Mosh

Повече от фен
    От къде тръгнахте до къде стигнахте...
    и каква по дяволите е връзката между въпроса, който е задал автора и последните коментари.Вие направо си го обърнахте на селския пазар, пишете пълни глупости!
    Какво общо има между Ецата и млЕкото(ай ся аз съм си селянче ше говора по селски, не съм от великата СОФИЯ)със човека и характера му.
    Селянин е човек, който живее в село, който се грижи за домашни животни(крави, кози, овце) и със това си изкрава прехраната честно и почтено.
    Някой хора, който живеят в градовете се мислят за по-добри, по-умни, а селяните са по-низши същества.
    Аз въобще не съм съгласна със това.Някой тук се изказват неподготвени, видяли са там по пазарите някой изнудвач, който също иска да изкара някоя пара, но със измама и веднага слагате всички под общ знаменател.
    Но моля ви недейте така, все пак всички сме хора!

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Абсолютна глупост...

по твоята логика- баща ти не е затук, защото надали има самосъзнанието на софиянец, а аз примерно не мога да отида в Ню Йорк...

И какво е да заживееш с необходимия стандарт на живот точно?
    Всеки софиянец е задължен да яде хайвер или да си купува дрехи от Витошка на два месеца?
    тук съм съгласна с теб. няма такова нещо като - стандарт. манталитет обаче си е друго нещо. моя съсед за пример - преди 3 години се мести от гъзидол.. в софия.от 1 година живеем врата до врата.стотици вечери не съм можела да спя я от това че крещи,че пее,че има компания/децибалите са уникални просто../ или че прави секс с жена си...да е жив и здрав,правихме му забележки,ченгета викахме и кво? фасовете пред вратата ми,музиката до 4 и 30 ппрез нощта и Цветелинчо си остава селянче,майната им на 3те години време да се образова и "внедри". Аз съм 3то поколение Софиянка и се гордея с това.Принципно не нападам селяните и селянията им,ама като прочета в една тема по- надолу кви сме ние и ....
    Да, това исках да кажа, не съм се изразила правилно, съжалявам!
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Ми не е вярно..
    Най-вече пловдивчани незнам защо са решили, че София ги мрази

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Селянията я има навсякъде.
    Разликата е там, че колкото и да не ми се иска да го призная, за тук примерно аз бих могла да я приема до някаква степен за нормална, защото нали сме "провинция" - казваш си, това е положението - простаци и селяндури с претенции - бол, но за София като столица, като град, който понякога гради имиджа на цялата страна и се предполага да е с някакво отбрано общество, е някак недопустимо нещо подобно. И затова примерно ти реагираш по-остро, видимо ядосан, възмутен, а аз безразлично вдигам рамене и отминавам.

Тоест тези индивиди са навсякъде, просто сме свикнали да не им обръщаме внимание, когато са в "естествената си среда (=провинцията)" и да се впечатляваме, ако тръгнат да правят селски номерца в София.

Тъпо, но факт.
    ei tva be6e izklu4itelno umno mnenie, koeto zaslujava uvajenie, kakto i prednoto neino ( i dvete ot stranica 3 ako ne se laja) =D>

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    В София живеят най-големия процент прости хора в България. Незнам как може да имат някакви претенции.
    живеят-да,всички селяндури идват в софията

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от lisi4ety
    Ми не е вярно..
    Най-вече пловдивчани незнам защо са решили, че София ги мрази
    За първи път чувам нещо такова.Защо да сме решили така?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си