- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Защо не харесвате хората от провинцията?
Да.. и им се плаща за това.Първоначално написано от MaRiYa_86
Не мисля, че трябва да съм им задължена след като не са ми дали нищо аванта...
![]()
Е,затова не съм съгласна... Няма го уважението към труда...Всъщност уважението към всеки труд,не само този. ТО затова и в България работните заплати и т.н. са на това ниво. Само тези,които работят оценяват труда си...тези,които са облагодетелствани от него-не.Първоначално написано от _showy_
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
Нали плащам?! Това че си давам парите за стоката им не е ли един вид уважение към труда?Първоначално написано от MaRiYa_86
Ти да им се кланям ли искаш?![]()
ТИ пък какво се стряскаш? Кланяй се ,ако искаш...Даже не се опитваш да разбереш за какво говоря...какво повтаряш като папагал само едно и също.Разбрахме ,че плащаш...Всички плащаме WTFПървоначално написано от _showy_
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
Не, не искам да се кланям...Първоначално написано от MaRiYa_86
![]()
Я като си толкова отракана ми кажи освен парите които им се дават, какво друго да направя за селяните на които дължа всичко в живота си? Хах... Какво да сторя за тези хора, за да се почувстват пълноценни?
Чакам адекватен отговор.![]()
Няма кво да ти отговарям...Не ме интересува на кого дължиш всичко в живота си.Не съм казала,че трябва да им се кланяме.Имах друго в предвид,а ти започваш да се заяждаш.Престани да се "хващаш за буквата" .И тук всички "Очакват адекватен отговор"....Как някой може да даде адекватен отговор на неадекватни въпроси....Първоначално написано от _showy_
Не получих отгвор.. Както и предполагах. Хах..Първоначално написано от MaRiYa_86
Не мога да разбера защо се пънете да докажете нещо, когато и вие самите незнаете за какво говорите. Хах..
И въпросите ми не са неадекватни, защото се породени от твое изкаване...![]()
Не можа да ми отговориш как трябва да покажа уважението си към тези хора...Няма го уважението към труда
Не... Не ми разтягай пак локуми в отговор на реторичните ми въпроси.... Все около едно и също ще се въртим.
Хайде пак напускам форума.![]()
Момчето може да си отиде от селото,но селото от момчето НИКОГА!![]()
Общо взето нямам нищо против никой.Нито на расова основа,нито на пол нито на държава,сексуалност,религи я,начин на обличане or whatever.Всички са ми еднакви,по този вид критерии.Единственото,коет о има значение е характерът на човека![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
И аз не мога да разбера какво уважение трябва да проявя. о.О
Може би трябва да съм им благодарна, че пръскат плодовете и зеленчуците с всякви лайна? Или пък за консервантите и бог знае какво още, които слагат в иначе "абсолютно чистото българско кисело мляко"? А най-вероятно, защото, когато отида на пазара, гледат да ми пробутат 900 грама картофи за 1 килограм? И прясното мляко, дето ми го продават директно от кравата, ама е приятно разредено с вода?
Как пък не..
Не стига, че плащаме за нещо, което не получаваме, ами и още..
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Тва го правят продавачите.А за киселото мялко,ако отидеш в няоке село можеш да си вземеш истинско.Ако искаш от магазина няма да е такова.Просто са по на далавера така.Не мисля,че провинциалистите имат нещо общо с товаПървоначално написано от пор
И какво лошо има прясното мляко да е директно от кравата?Аз съм си пил направо от шибана бутилка на кока кола на 2 години и не виждам къв е проблема.И яйце съм пил.Така че не виждам за какво точно се оплакваш точно.В магазините всичко е преебано и наблъскано с шитове,но ако отидеш в някое хубаво село,ще видиш,че нещата са друго яче.
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
За продавачите е ясно... Говоря за хора, които баш си се занимават със селска работа, и продават директно на пазара след това. Наредили са отпред на сергията хубава стока, а отзад някъв гнилоч. Когато поискаш да си купиш, ти пробутват скапаното, щото "госпожице, не може да избирате". После те псуват, когато се откажеш. Тва ли да уважавам?Първоначално написано от A_B_C
Същото е и с млякото. В нас се купува мляко в бутилка от бабите, които разпалено обясняват за страхотната си крава на село, а има вскус на вода.![]()
И къде съм казала, че е лошо да пие мляко от бутилка? о.О
Имах предвди под от бутилката за неварено от кравите направо.А кравите може да не са добре хранени и за това.Кат съм на село гледам как ги доят и ми го дават направоВ 6 сутринта
и после отивам за малко хляб и аааа супер
А тея по пазарите ги заеби там са мизерници повечето.Трябва да нацелиш просто при кой да отидеш
![]()
Eminem-Mosh
Колкото и да ми се иска, няма как да обикалям навсякъде, за да намеря истински млечни продукти.
Щастливец си, че си имаш село.![]()
То не е баш мое слеоПървоначално написано от пор
Просто баба ми има едностайна картонена къщичка
Не съм ходил от известно време
![]()
Eminem-Mosh
От къде тръгнахте до къде стигнахте...
и каква по дяволите е връзката между въпроса, който е задал автора и последните коментари.Вие направо си го обърнахте на селския пазар, пишете пълни глупости!
Какво общо има между Ецата и млЕкото(ай ся аз съм си селянче ше говора по селски, не съм от великата СОФИЯ)със човека и характера му.
Селянин е човек, който живее в село, който се грижи за домашни животни(крави, кози, овце) и със това си изкрава прехраната честно и почтено.
Някой хора, който живеят в градовете се мислят за по-добри, по-умни, а селяните са по-низши същества.
Аз въобще не съм съгласна със това.Някой тук се изказват неподготвени, видяли са там по пазарите някой изнудвач, който също иска да изкара някоя пара, но със измама и веднага слагате всички под общ знаменател.
Но моля ви недейте така, все пак всички сме хора!
Да, това исках да кажа, не съм се изразила правилно, съжалявам!Първоначално написано от Ice_Queen_
![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Ми не е вярно..
Най-вече пловдивчани незнам защо са решили, че София ги мрази![]()
ei tva be6e izklu4itelno umno mnenie, koeto zaslujava uvajenie, kakto i prednoto neino ( i dvete ot stranica 3 ako ne se laja)Първоначално написано от _Cuddly_
=D>
живеят-да,всички селяндури идват в софиятаПървоначално написано от amatorium
За първи път чувам нещо такова.Защо да сме решили така?Първоначално написано от lisi4ety
![]()