Цитирай Първоначално написано от A_B_C
Цитирай Първоначално написано от пор
И аз не мога да разбера какво уважение трябва да проявя. о.О
Може би трябва да съм им благодарна, че пръскат плодовете и зеленчуците с всякви лайна? Или пък за консервантите и бог знае какво още, които слагат в иначе "абсолютно чистото българско кисело мляко"? А най-вероятно, защото, когато отида на пазара, гледат да ми пробутат 900 грама картофи за 1 килограм? И прясното мляко, дето ми го продават директно от кравата, ама е приятно разредено с вода?
Как пък не..
Не стига, че плащаме за нещо, което не получаваме, ами и още..
Тва го правят продавачите.А за киселото мялко,ако отидеш в няоке село можеш да си вземеш истинско.Ако искаш от магазина няма да е такова.Просто са по на далавера така.Не мисля,че провинциалистите имат нещо общо с това

И какво лошо има прясното мляко да е директно от кравата?Аз съм си пил направо от шибана бутилка на кока кола на 2 години и не виждам къв е проблема.И яйце съм пил.Така че не виждам за какво точно се оплакваш точно.В магазините всичко е преебано и наблъскано с шитове,но ако отидеш в някое хубаво село,ще видиш,че нещата са друго яче.
За продавачите е ясно... Говоря за хора, които баш си се занимават със селска работа, и продават директно на пазара след това. Наредили са отпред на сергията хубава стока, а отзад някъв гнилоч. Когато поискаш да си купиш, ти пробутват скапаното, щото "госпожице, не може да избирате". После те псуват, когато се откажеш. Тва ли да уважавам?
Същото е и с млякото. В нас се купува мляко в бутилка от бабите, които разпалено обясняват за страхотната си крава на село, а има вскус на вода.
И къде съм казала, че е лошо да пие мляко от бутилка? о.О