.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Рогца :)

Рогца :)

Здравейте...искам да си сложа на снимката рогца...такива на дяволче...или др.,но незнам с коя програма някой може ли да ме насочи благодаря

http://www.impulse.bg/photos/by/77620/view/6071807
    нещо такова ли? (бтв...тва съм аз )

имам една опция в телефона,от редактиране на снимката и там може да се постави...
    иначе има програми,примерно-photo scape там мисля,че има...
    може да я драпнеш от download.bg или някоя друга програма за редакция на снимки ...
    EMINEM ZAVINAGI !!!

Цитирай Първоначално написано от eminemims
    http://www.impulse.bg/photos/by/77620/view/6071807
    нещо такова ли? (бтв...тва съм аз )

имам една опция в телефона,от редактиране на снимката и там може да се постави...
    иначе има програми,примерно-photo scape там мисля,че има...
    може да я драпнеш от download.bg или някоя друга програма за редакция на снимки ...

да благодаря...само че тази дето ми предложи не ми харесва...а и нещо ми се струва малко не разбираема...от моя страна :Д ако има др...ако може сподели...иначе благодаря

амии по принципп програмката е лесна,но трябва да си поиграеш малко да я разбереш,но щом не ти харесва я остави...
    начи пробвай в чичко гугъл за някоя програма за редакция на снимки...
    имаше една picasa 2 ... тя е на бг и може също от гугъл да я драпнеш,но нз дали има рогца там ...
    та в download.bg има доста такива програми,поразрови се,ако се сетя за някоя друга,ше пиша ...
    EMINEM ZAVINAGI !!!

Цитирай Първоначално написано от eminemims
    амии по принципп програмката е лесна,но трябва да си поиграеш малко да я разбереш,но щом не ти харесва я остави...
    начи пробвай в чичко гугъл за някоя програма за редакция на снимки...
    имаше една picasa 2 ... тя е на бг и може също от гугъл да я драпнеш,но нз дали има рогца там ...
    та в download.bg има доста такива програми,поразрови се,ако се сетя за някоя друга,ше пиша ...
    blagodarq {}

Пикасата е много хубава програма, но за съжаление няма рогца там.
    Сори, ама не се сещам какво да ти предложа.

cherry*kiss

Наи добре е Photoshop CS3 е не са много хората които мо разбират ма се научи там и ща правиш всичко на совите ФР и може и парички да зимаш
    www photoshop-bg com има точки но съм нов и нямам право на саитове и линкове

Град
    ВаРнаАа...
    Photoshop му е майката, естествена ако можеш да работиш с него. Иначе за други програми не се сещам.
    А сайта е www.photoshop-bg.com
    http://fun.vestnik24.com/simagochi/aquagirl "Само човек, здраво стъпил на земята е способен да гради въздушни кули."

HoUsE MuSiC

Photoshop. Само, че ако не си и чувал за програмата, по-добре първо прочети и се ориентирай с интерфейс и всичко останало, и чак тогава започни да се учиш на фотоколажи и нещо повече... Photoshop е професионален софтуеър.

Мисля че имаше подобни четки за фотошоп в девиан арт,поне би трябвало,видях ги веднъж,два пъти а и е много лесно да си ги направиш със четки и след това със Hue да си ги направиш какъвто цвят искаш,въпреки че и във фотошоп бг има доста добри уроци за начинаещи
    Нов човек съм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си