- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато той не прави нищо...
Излизам с един пич от около 3 седмици, видели сме се повече от 10 пъти, и в компании общи, и сами. Най-вече той ме търси, той иска да излизаме, напоследък всеки ден и определено не мисля, че бъркам сигналите, та едва ли иска да сме "приятели" На 23 е, не е някой пикльо, който да не знае как да действа, но факта е че той нищо не прави. Не съм от момичетата, които ще се нахвърлят на врата на някой, и все пак си се държа достатъчно показателно, за да разбере, че искам да се получат нещата. Защо the fuck не намира смелост/желание или каквото и да е, тези излизания да доведат до нещо??
щото the fuck е бъзльо.
..мхм...така еПървоначално написано от w0sh
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
i pri men e etaka i nz kva e pri4inata moje bi sa sramejlivi..
Когато на петия ден някой батко ви натисне и си поиска секс, не ви бил заслужавал, притискал ви и т. н., а когато действа предпазливо и на принципа Всичко с времето си, се оказва пъзльо.... Май не знаете какво точно искате!
Момчето според мен си е пич на място, който пич не желае да се държи като курвар!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
или играе двойна игра ?Първоначално написано от kalpazanka
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
или просто го целуни ти и реши тази дилема после ще разбереш дали той иска нещо повече или не... принципно не си такъв тип момече че да му се метнеш на врата.... но принципите са за това, за да се нарушават... ако наистина искаш да се получи нещо действай смело![]()
щото не му се занимава с пикли, а му се ебе и то евтино
или е малко объркан и незн кво иска(и тряя да действаш ти) или е бъзлио(и тряя да действаш ти ) или е едно от мом4етата които изобщо не разбирам ( и тряя поне да му признаеш 4е го харесваш)
I can't stop myself from loving you <3
Хах или не иска да бърза или наистина го е страх от нещо.Ах а сега се сещам че може би ти не му даваш достатъчен повод да направи първата крачка.
I az mislq taka.... ako vednaga vi pretisne se oplakvame, ama kato 4aka mnogo pak ne ni haresva... 6tom znae6, 4e neiska6 da ste samo priqteli ili pogovori s nego ili napravo go celuva6 sledva6tiq pat kato si s neg i gotovo.Първоначално написано от kalpazanka
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Аз разбрах само, че той те търси и иска да излизате а ти си питаш ушите кво да правиш с него... Може и грешно да съм разбрала, но ако е така вземи и ти направи нещо по въпроса да сте повече от приятели
Случайно да ти е хрумвало,че момчето иска първо да разбере що за човек си и после да прецени дали струваш?![]()
Добре де, що си мислиш, че той те харесва?! Само защото ти се обажда и те кани да излизате? Може просто за компания да му служиш когато той е сам...![]()
Но може и наистина да те харесва, но ти да си по-малка от него и той да го е страх просто..да не те "изплаши" един вид..
Аз пак лично на такива мъже и дами, шапка им свалям! УMеят да kонтролират чуствата си и да въртят съответната "жертва" по-дълго време![]()
♥ ♥ ♥
Ми за да не направи нищо явно не е сугурен дали иска или по-точно какво иска :P
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Може просто да си му приятна за разговори,без да има специални чувства към теб.Като гледам вече си си втълпила,че те харесва и всяка негова дума приемаш по този начин .. остави малко тези мисли и почакай ;]
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Защото и на 23 може да е пикльо.
Don't tell me what I can or can't do !
добре казано....Първоначално написано от dark_sw
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
На същото мнение съм.Първоначално написано от Boyd
![]()
[[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))
направи първата крачка ти тогава
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
И аз така мисля...Първоначално написано от buttertoast
Не е задължително винаги да има чувства между момче и момиче...
A qui