- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Глупаво въпросче за гушкане
Много си харесвам едно момиче и се виждаме с нея.
Много ми се иска да я прегърна а ми е неудобно и ме е срам.
Кажете как да го направя![]()
как да и покажа че много я харесвам ???
ми гушкаш якак да и покажа че много я харесвам ???![]()
Първоначално написано от Riot
Първо през рамото, после през кръста и накрая лице в лице... хора мислете малко.
прати я при мене, тогава![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
щом излизате на среща няма какво да му мислиш... тя се пита той няма ли скоро да ме гушне най накрая .... и никакво през рамо гушни си я през кръста или мини зад нея и я обгърни цялата и я притисни към себе си доста секси е :P
на колко години сте? ще ни помогне да ти дадем съвет как да я гушнеш най-правилно..
Mnogo ymn0. Ch0weka ti kazwa, che goe sram tq wika gushniq q bez da iskash... Iskam mi se da pomognesh na nqkoi w nyjda k0gat0 w1pros1t my e : Sram me e da i go wkaram, kak da go naprawq...Първоначално написано от SabrinaAa
P.S Sorry Za latinicata... preinstalirax windowsa... i sa me m1rzi da sloja e sa she sloja nqkwa
Oooo да, тва е суперПървоначално написано от zaichet{}
![]()
ли4ен съвет: кастрирай се аз мисля тва да правя аман от тъпи фитки
да бе, да мине зад нея..нали ще му стане и момичето ще избяга с писъци, че някакво животно се вмъкнало в гащите му..Първоначално написано от zaichet{}
ами аз от тва което разбрах е 4е се виждате само двамата... дано не греша... тва означава че или те харесва или те смята за много добър приятел... следователно ако я гушнеш и в двата слу4ея не губиш нищотаа за начина на мен много ми хареса когато веднъж си вървяхме с едно момче аз обяснявах някаква върховна тъпотия както обикновенно и той спря... погледнах го супер не разбиращо и го питах кво има а той просто каза ела! и аз тъпата отидох
и той ме погледна някакво хипер яко с една усмивка и ме гушна
и тва на сред центъра на Варна
стана ми супер яко
(ако после ако те пита защо си го направил кажи не знам просто исках а не като моя приятел: ми.. не мога да ти обясня
)
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
е ти пък сега.много сложни "действия" ги караш да правятПървоначално написано от w0sh
![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
толкова ли е трудно да говориш насаме с нея и когато сте седнали да я гушнеш,или като а изпращаш,или като я посрещаш-или просто отиваш,гушкаш я и после и казваш 4е мн си искал да го направиш отдавна....
предупреждавам те-после не пускай тема искам да я целуна ама ме е срам!!!
I can't stop myself from loving you <3
Амии само двамата се виждаме. И днес даже тя ме замъкна и минахме през някаква доста забутана пътечка в парка, ама ме беше срам и незнаех как ще реагира.Първоначално написано от Bubles
Кажете как да разбера дали иска да я гушна??
Мислех си като отивам към нея и да я прегърна ама ме фана срам накрая.
С две думи страх ме е че може да не очаква това и да не и е приятно.
И ми се стори че предния път като се видяхме имаше голям мерак да се видим пак, а сега като и писах по скайпа ми се стори че съм и малко безразличен.
пич GET A LIFE не е сложно,отиваш гушваш я и всичко е окей,я се замисли че щом се виждате значи я кефиш,до кога да чака да я гушнеш.ако мн отлагаш може и да ти се изплъзне (ех че се изказахкато първия човек )
Първоначално написано от cinderella_gugutka
Ами днес си седяхме и си говорехме ама ме беше срам да я докосна. просто незнам кво очаква момичето и неискам да и е неприятно и да ме помисли за някъв дето и се натиска.
Ако се престраша да я гушна обещавам че няма да има тема как да я целуна
BTW Тя днес дойде много хубаво облечена с една пола и като си говорехме ме гледаше в очите и отвреме навреме гледкаше в земята докато ми говореше.
кефиш я ве бро :}Първоначално написано от luvche
усещам как си оставаш стар ерген....Първоначално написано от luvche
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
по-скоро преодолявай срама, че после да не съжаляваш заради него![]()
на колко години сте? има значение..като се пусне подобна тема и след пет страници авторът се изцепи "на 26" и ни се променя виждането..
hah kakvo si sladur4e6tom izlizate i tq samata tursi kompaniqta ti,zna4i nqma ot kakvo da se pritesnqva6!sledva6tiq put kato se vidite
q gu6ni za pozdrav! 100% nqma da i e nepriqtno!!!ako te priema samo za frend4e,nqma da se razsurdi!a ako ima ne6to pove4e 6te razbere6 ot samata pregrudka :P
Съблечи се чисто гол
и да ти рипа пред нея.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
как да и покажа че много я харесвам ???
Може в разговора ви да пуснеш някои намек,и после една прегръдка![]()
Не искам всички,искам теб !