.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Наистина имам нужда от помощ :(

Та моя проблем е-преди около седмица бях на купон и се целунах с едно момче,съученик на приятеля ми..Обаче приятеля ми дори не знаеше,че съм била на купон камо ли че съм се целунала с въпросното момче.Но вчера е научил и буквално полудя..Извиних му се безбpой много пъти,обаче не може да го "преглътне"Помогнете ми какво да правя,как да го накарам да ми прости?Какво да му кажа?Как да си върна доверието му?

just don't act like a whore, that's all!

just don't act like a whore, that's all!

apfff prestani s prostotiite si

Щом много пъти си му се извинявала, а той не е поискал да приеме извинението, тогава просто му дай време, да обмисли всичко, кажи му, че няма да го търсиш, че няма да го притесняваш, ако иска да сте отново заедно знае как и къде да те намери, ако ли не то поне да ти каже, че вече иска да сложи Край на връзката ви

Te zatova sa kazali horata....misli predi da deistva6!!! Em za sega go ostavi da my razmine malko za6toto moje bi sega ti e besen...za postapkata ti i to s pravo...i posle prodaljavai da se izvinqva6 dano ti prosti i da si vzeme6 pouka ot tfa 4e ne trqbva taka da se pravi....!!!!

Супер фен
    ami ni6to ne pravi tva mu e 4ara na bezdeistvieto

Град
    Boulevard of broken dreams
    Остави го завинаги... няма да ти прости според мен... а и не заслужаваш...
    Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
    - Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?

А ти знаеш ли?

Голям фен Аватара на asasfdf
    така се получава като всеки познава всеки, човек не може да изневери, без на следващия ден да го хванат..
    дай му малко време и ако не стане му докажи любовта си с действие

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    да си мислила преди да го направиш....

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Щом много пъти си му се извинявала, а той не е поискал да приеме извинението, тогава просто му дай време, да обмисли всичко, кажи му, че няма да го търсиш, че няма да го притесняваш, ако иска да сте отново заедно знае как и къде да те намери, ако ли не то поне да ти каже, че вече иска да сложи Край на връзката ви
    Още малко изкарай момчето виновно

Авторке мила ненагледна хубава, остави го малко време и НЕ се дистанцирай от него, че ще стане по-зле. Ако целувката не е значила нищо за тебе, то и за него трябва да е така.
    Гледай вече да не пускаш езици на щяло и нещяло
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Направи му свирка

А сега по темата:
    Супер сериозно го питай "Това ли е края ?!", след което той ще се стресне, че може да те изгуби и ще ти прости
    Ако не стане така - не съжалявай, може да опиташ с момчето от купона
    [[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))

uh

emi ko da ti kaja kofti si postupila,ama horata pravqt gre6ki.ako toi te obi4a 6te ti prosti.dai mu malko vreme ako ne moje6 da 4aka6 ...napravi nqkakuv romanti4en jest(kolaj s va6i snimki;prati mu pismo po stariq,tradicionen na4in[demek ne po e-maila])
    uspeh!

еми....поне да му беше признала като си сгрешила ако те оби4а ще ти прости
    I can't stop myself from loving you <3

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Дръж си езика зад зъбите, за напред!

"Още малко изкарай момчето виновно "

Въобще не съм имала това в предвид и не съм искала да кажа това в мнението си, напротив тя е виновна, като знае, че има приятел къде ходи, все пак се мисли! Не исках да бъда груба просто

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Ти имаш вина, ти си виновната в случея! Нормално е той да е сърдит и да не може да преглътне такава обида!

Какво можеш да направиш ли? Нищо! Всичко зависи от него, от това дали той ще ти прости. Едно извинения или дори няколко не оправят нещата...Но едно е ясно...той е загубил доверието си в теб...А едно доверие много трудно се печели след като бъде изгубено веднъж.
    ♥ ♥ ♥

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Ти си си виновна.Следващия път преди да направиш некоя глупост си прехапи езика
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Който не мисли преди да действа ше си яде последствията...дано ти прости ама си постъпила глупаво ако не си била поне пияна
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    РЮАР
    ми да не си се целувала. твой си проблема !

Град
    Добрич :o)
    Представям си,ако преспиш с него ква олелия ще вдигне чак до небето.

Голям фен Аватара на unicorn_f
    xaxa ми да не си се целувала с никой..сама си си виновна,нормално е да не иска да ти прости...ако той направи същото се съмнявам че ти ще му простиш

Град
    с0фия
    хаха да си мислила преди да си го напраила ама се изисква мозък се пак
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Абе, виновна си си, какво очакваш да ти кажем? Изчакай малко, но не изчезвай просто така от живота му, дай му време, това е единственото което можеш да направиш, защото случилото се е удър не само върху връзката ви, но и върху достойнството му.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Слушай, душицо, как стоят нещата аджеба..Ако предишните ти мъже са били тип "путка мъж".. демек ти лижат гъза, и те гледат в очите и биха ти простили нещо подобно, очевидно този не е..Виновна си и няма две мнения по тоз въпрос... Пича обаче си има достойнство и да му напишеш с рози "Извинявай"..няма да я бъде тая... Евала на пича че не се дава толкоз лесно...сега си представи че той е целунал друга и не ти е казал... Ти би му опяла света.... еми как искаш да постъпи момчето... Относно съвета който ще ти дам е следния: остани на саме със себе си,помисли наистина ли искаш да бъдеш с тфа момче (щото щом си целунала друг-очевидно ти самата не си сигурна кфо аджеба искаш) и отиди при момчето и си излей душата..ако не стане, ш го черпя една бира

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си