- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Даскалото......
От една страна - Да , от друга - Не .. Като знам,че сега ще почнем и ще искам пак ваканция ,а ще има след 2-3 месеца и... Тази годинка ще ми е доста трудничко в друг град , хем ми е интересно ,хем някво ме е бъз ... Не знам , така или иначе ,искам не искам ще почнем след 1 месец
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Като се сетя, че остава 1 месец ваканция ми става лошо![]()
Няма такива, които да ми липсват, защото с най-близките поддържам контакт и се виждаМЕ. Е, има някои изключения, но ще ги преживея следващия месец.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Искам вечна ваканцияНай-обичам началото на всяка учебна година - 15, 16 септември, защото нищо не правим. Най-гадно е около и след зимната ваканция. Много мразя като дойде това време. Иначе нищо против за даскало
![]()
на мен ми се иска много да почна не знам защо така![]()
![]()
но от друга страна не искам,защото ми е последната ваканция и край ...
а и изпити и матури ...
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
nqmam turpenie da stane 15 i da si vidq novite suy4enici- estestveno she mi e mn interesno samo purviq mesec - dva![]()
искам даскалоооооооо![]()
не искам..повечето познати, които ме вълнуват, ги виждам достатъчно често, а пък не ми се и учи
+ 1 като почнат сичките с едни контролни... и всеки с неговите изисквания, на никой не му пука ко ше прайм ние ученицитеПървоначално написано от asasfdf
![]()
искам ОЩЕ ваканция![]()
Не знамОт една страна много искам да се запозная с новите съученици,от друга не искам ваканцията да свършваа
![]()
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me
не не не не не не не не не
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Да, липсват ми съучениците, а и ми писна да мързелувам.
Не,искам да се почивам от работата.
....Ти Българин Ли Си Или За Теб Става Така?Или Си В 3тия Свят Или Си Евтина Работна Ръка.....
....Оставаш Гол ,Но На Паспорта Носиш Евро Лого,Защотото Явно Можеш Да Носиш Много.....
наистина нямам никакво мнение по въпроса... 0-o
Като цяло ми е супер готино ваканцията, излизам, мотая се, забавлявам се... ии да :] , но пък някак си вече и се наситих...а и ми е интересно какви простотии ще станат в класа тая година... ^^
Ии.. просто не знам.
Но така или иначе - то бавно наближава ;]
хъхъ..
малеее неее! не искам! само като си помисля че ще имам нова класна дет старата каза че била мн пекана (превод: много е гадна успех!) и чак ми стаа тъпо а пък че ши тр да взимам материала за 8-9 клас за една година и... сякаш ве4е се 4увствам умрялапфф ужас и тея офце от класа ми...
абе що не се въведе закон който забранява даскалото?
![]()
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
От една страна, не искам да почва, защото сега 7ми клас, тепърва изпити, МАТУРИ, СИП-ове, ЗИП-ове, състезания... доста натоварване ще е. Пък и класа ми...![]()
Обаче от друга страна ми се почва, защото се надявам да видя, че всички тези усилия не са били напразно. Пък и ваканцията писва.
Се тая![]()
![]()
ИСКААААМ !!Вече ще подивея от мисълта да се видя новия калс...Толкова ми се почва,че вече немога да издържам...Пуша по една кутия на ден защото иначе ще имам емоционален срив
...Може да си помислите сега,че съм някаква зубрачка без приятели,но е така имам приятели,но просто от толкова много време си мечтая да съм в тва даскало и сега като влезох....Още като ми минаха изпитите нямам търпение
Незнам как ще удържа още 1 месец...
![]()
![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Амии от една страна ми е интересно..в ново даскало,с нови хора.От друга страна не ми се ходи никак на даскало..искам да си почивамм.