.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

''обичам те''

Здрасти на всички
    та ето кво ме мъчи и мен ... щракам си аз в скайпа когато едно момче, с което си пишем от месец най-мнг да е и сме се виждали само веднъж и то на дискотека и двамата на градус, изведнъж ми казва - мнг те обичам WTF последвано от ''кво ще кажеш по въпроса'' Ае смещно ми беше първите 5 мин но после се замислих над тва, че тоя човек ми беше симпатичен и исках нещо да се получи м/у нас евентуално, а сега .... Въпроса ми е как реагирате вие на прибързаното ''обичам те'' , защото според мен за да кажеш, на някого, че го обичаш трябва най-малкото да го познаваш добре Сега започвам да си мисля и че го казва на всяка срещната

Pribarzanoto "obi4am te" ne iskrenno...moje bi ti go kazva samo za6toto iska da spi s teb ili...za6toto ne si my bezrazli4na....de da znam,no spored mene nemoje da te obi4a sled kato te e vijdal samo vednaj....Ili tova e lybov ot 1-vi pogled????

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    и като го казва на сяка срещната кво?? нали и на тебе ти го казва значи иска да има нещо с тебе
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Голям фен Аватара на asasfdf
    може някой да му е взел скайпа и да е решил да се избъзика с всичките женски (що не и мъжки) абонати..или да е бил пиян и да не е знаел кви ги върши..или ти да имаш раздвоение на личността и да сте се срещали повече от веднъж..ддз, за кво ако въобще трябва да каже такова нещо го прави по скайп..

Много ясно, че го казва на всяка срещната. Обаче ако искаш да се чукате - давай, кво ти пука, че говори глупости.
    Това ти дава представа какво представлява човека отсреща. Опциите са 2 - или иска чукане, или е пълен идиот. Изключвам третата опция, при която ти си много специален човек и той наистина се е влюбил. Невъзможна е в този случай.
    Аз лично не реагирам на подобни реплики. Ня'ам време да се затормозявам с глупости и да се обяснявам.
    Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.

Град
    Ha MopeTo (sun)
    шегувал се е(да не казвам по-груба дума)
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Град
    РЮАР

Re: ''обичам те''

Само аз ли мисля, че думата ' смешно ' се пише с Ш, а не с Щ

Град
    Там, където е сърцето...
    Лично според мен неможе да обикнеш някой чрез общуване по скайп и едно виждане... Но пък това незначи че не те харесва и неиска да стане нещо м/у вас. Нищо не ти пречи да му дадеш шанс нали
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Цитирай Първоначално написано от glamorous_Q
    Сега започвам да си мисля и че го казва на всяка срещната
    И този момент го има.
    Аз в такива случаи най-много да се изсмея и да отсека "Не е нужно да ме юркаш, има и за кво друго да си говорим", смисъл.. лесно е да хванеш някого, когото се опитва да се избъзика по този глупав начин с теб.....

еми аз го приех като бъзик и се засмях ама .... не ми се говори пове4е
    I can't stop myself from loving you <3

Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS

И аз така мисля...
    Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Само аз ли мисля, че думата ' смешно ' се пише с Ш, а не с Щ
    дааа знам, че се пише с ш! Защо когато човек ви пита нещо сериозно трябва да го поправяте на такива незначителни грешки

за останалите мнения благодаря и с повечето съм съгласна той е адски сладък, но ми стана мнг кофти кат ми изръси тва и то по скайп Едва ли ще излезя с него на кафе... нещо ми се изпари мерака

Град
    sOfia we ..

..

Думата "обичам" е много скъпа,и трябва да я изречеш с сърцето си.Ако на мен ми изкочи от някои едно такова "обичам те" ще се зачудя,особено ако не сме се опознали.Може той също да има симпатий към теб,и от таам да е дошло това обичам те ..
    Не искам всички,искам теб !

Град
    Добрич :o)
    Мии сама го каза-бил е 'на градус'. Ти какво очакваш?

Мега фен Аватара на koalka
    За обичане не може да става дума, защото вие въобще не се познавате.Казал го е, защото е бил радостен, защото те харесва...

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    eпа тва.."оби4ам те" моментното оби4ане,никога не ми е харесвало!Първата при4ина е ,4е когато се познават от толкова малко време..просто не можеш да о4акваш поече от една проста симпатия!Ти сама знаеш отговора И по-добре,че не си отговорила със същото,защото и на мен един ден ми казаха същото въртях и съках ...и мом4ето се отказа...и да ти кажа ли..след няколко дни бях преемислила ..щото ми стана симпати4ен и 6тях му кава "да" но беше тругнал отново с бившата си наро4но ми го е казал..така,4е не се самозалугвай!!
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

ЕХее .. ''Обичам те'' и лигавото ''ОбичКам те'' станаха като Здрасти вече .. ... Някой хора не правят разлика между любов и привличане
    just a kid۵

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Според мен тва обичам те не е защото те познава добре а защото може би си му харесала и веднага обичам те За тва не се хващай на въдицата изчакай...а бтв той знае ли че си искала да стане нещу евентуално между вас?
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    Лондон
    Ami ili na vsqka go kazva ili e mnogoo vlyub4iv i barzo vrevarzva6t se 4ovek i naistina si misli, 4e te obi4a... ako e vtoroto si mislq 4e se zablujdava, malko trudno tolkvoa barzo da te zaobi4a.

Marzq tezi obvarzva6ti dumi, ne mislq 4e trqbva tolkova brzo da se kazvat makar i da g izpitva6 naistina, za6toto taka zatrudnqva6 4oveka do teb osobeno ako o6te ne go izpitva...
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Град
    в мазето ;dd
    да явно го казва на всяка срещната ама какво да се прави...

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Ето това е лошото в цялата работа... Прибързал е.. което обаче може да значи и че те харесва, а може просто да те майтапи за да не му е скучно.. Все пак изчакай и не му се доверявай напълно и ще разбереш наистина дали изпитва нещо към теб или да кажем си играе просто с теб .. времето не лъже
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Град
    somewhere over the rainbow
    В началото на връзката ни той постоянно ми казваше,че ме обича,аз извъртах глава и казвах "Добре".Не казвам,че е най-добрият вариант,но и вашата ситоация не е такава.Той просто се е лигавел.Пък и ако е пил е напълно нормално.Имам приятел ,дето като се напие и казва на всички наред ,че ги обича включително на котката на домакина.

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    Не съм съгласен... много прибързано мнение.... Направил го е по скайп, защото може би не е събрал достатъчно смелост, за да ти го каже

Град
    с0фия
    не те обича а само те харесва
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Цитирай Първоначално написано от _WiTh`LoVe_
    ЕХее .. ''Обичам те'' и лигавото ''ОбичКам те'' станаха като Здрасти вече .. ... Някой хора не правят разлика между любов и привличане
    И аз така мисля
    I still get lost in your eyes
    And it seems like I can't live a day without you
    Closing my eyes till you chase my thoughts away
    To a place where I am blinded by the light but it's not right

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си