.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Град
    In every step and dance...
    Нищо не ти пречи да му дадеш шанс.Според мен е било твърде рано за "Обичам те", но може би "Падам си по теб" е по-подходящо за момента, ако наистина те харесва.Защо не!? Пробвай.

Той сигурно тфа го казва като за добър ден.. Хич не си го слагай на душата..Ест че лъже-той е мъж.Всички лъжат...have fun и не се впрягай толкоз.. Успех

Фен
    Град
    botevgrad
    Предишният ми приятел ми каза, че ме обича на втората среща (първата беше просто като приятели) Каза ми го в очите бях изумена и му казах, че това е невъзможно и все още мисля така... Не мисля. че трябва толкова лесно да се казват такива неща, но нЗ Мое Мнение

може просто да е искал да те впечатли
    I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr

Na men mn sa mi go kazvali i posle nepomneha ta az gi podseshtah ama sig e bil na gradus ili pak iska neshty ot tebe takiva sa momchetata edva li te obicha

пфф идиот.... мн яко се ебава тоя с тебе..... другия път му кажи " ай да ходим.... изчакваш да ти отг... и " ама до магазина.... ко ша кажеш "
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Мега фен Аватара на iiirish
    Не може да сте се виждали веднъж, да сте говорили 10 пъти по скайпа и вече да има такива сериозни чувства. Защо пък да не си права, защо пък да не го казва на всяка срещната?! Напълно възможно е. В крайна сметка този човек явно не си дава сметка за сериозността на подобни думи и надали знае какво е да правиш всичко от любов.
    Колкото и да ти се иска да се получи "нещо" със него може би най-добре ще е да не се занимаваш повече. Такива, които говорят на изуст не струват

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Може да се ебава.. да го е казал просто ей така, за да види реакцията ти. Другият вариант е да го е казал, защото иска нещо от тебе - например секс Не му се връзвай, в никакъв случай не е нещо сериозно...
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    Париж
    Има момчета дето го казват ей тей.Особено ако е по скайп или в смс.

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград

Re: ''обичам те''

Цитирай Първоначално написано от glamorous_Q
    Здрасти на всички
    та ето кво ме мъчи и мен ... щракам си аз в скайпа когато едно момче, с което си пишем от месец най-мнг да е и сме се виждали само веднъж и то на дискотека и двамата на градус, изведнъж ми казва - мнг те обичам WTF последвано от ''кво ще кажеш по въпроса'' Ае смещно ми беше първите 5 мин но после се замислих над тва, че тоя човек ми беше симпатичен и исках нещо да се получи м/у нас евентуално, а сега .... Въпроса ми е как реагирате вие на прибързаното ''обичам те'' , защото според мен за да кажеш, на някого, че го обичаш трябва най-малкото да го познаваш добре Сега започвам да си мисля и че го казва на всяка срещната
    Има различни поводи за казване на "заветните думи".Явно не си разбрала за какво става дума.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Думите на пияния са мислите на трезвия
    +1, Много мъдро!
    Понякога благодарение на добър ритник получаваш криле...

Може да те обича като приятелка, не е изключено.
    Но прибързаното обичам те (като любов между мъж и жена, в случая между тийнейджъри) не го одобрявам в никакъв случай. Казвали са ми го много скоро, а пък и 2 седмици не изкарахме. А друг път пък ми го казаха след като се бях забила с един и веднага тръгнах с него (добре де, след няколко часа), а той ми го изръси на следващия ден. Зарязах го... аман от такива 'любовчии'.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си