- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ''обичам те''
Нищо не ти пречи да му дадеш шанс.Според мен е било твърде рано за "Обичам те", но може би "Падам си по теб" е по-подходящо за момента, ако наистина те харесва.Защо не!? Пробвай.
Той сигурно тфа го казва като за добър ден.. Хич не си го слагай на душата..Ест че лъже-той е мъж.Всички лъжат...have fun и не се впрягай толкоз.. Успех![]()
По скайп нищо не става ...Зарежи я тая работа ...
![]()
може просто да е искал да те впечатли![]()
![]()
I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr
![]()
Na men mn sa mi go kazvali i posle nepomneha ta az gi podseshtah ama sig e bil na gradus ili pak iska neshty ot tebe takiva sa momchetata edva li te obicha![]()
http://www.vbox7.com/play:cdda54db Obicham go ;( ;( ;(
пфф идиот.... мн яко се ебава тоя с тебе..... другия път му кажи " ай да ходим.... изчакваш да ти отг... и " ама до магазина.... ко ша кажеш"
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Не може да сте се виждали веднъж, да сте говорили 10 пъти по скайпа и вече да има такива сериозни чувства. Защо пък да не си права, защо пък да не го казва на всяка срещната?! Напълно възможно е. В крайна сметка този човек явно не си дава сметка за сериозността на подобни думи и надали знае какво е да правиш всичко от любов.
Колкото и да ти се иска да се получи "нещо" със него може би най-добре ще е да не се занимаваш повече. Такива, които говорят на изуст не струват
Може да се ебава.. да го е казал просто ей така, за да види реакцията ти. Другият вариант е да го е казал, защото иска нещо от тебе - например сексНе му се връзвай, в никакъв случай не е нещо сериозно...
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Има момчета дето го казват ей тей.Особено ако е по скайп или в смс.
Има различни поводи за казване на "заветните думи".Явно не си разбрала за какво става дума.Първоначално написано от glamorous_Q
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
+1, Много мъдро!Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Понякога благодарение на добър ритник получаваш криле...
Може да те обича като приятелка, не е изключено.
Но прибързаното обичам те (като любов между мъж и жена, в случая между тийнейджъри) не го одобрявам в никакъв случай. Казвали са ми го много скоро, а пък и 2 седмици не изкарахме. А друг път пък ми го казаха след като се бях забила с един и веднага тръгнах с него (добре де, след няколко часа), а той ми го изръси на следващия ден. Зарязах го... аман от такива 'любовчии'.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!