.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63
    Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Еми да понякога това е вярно,но все пак всеки си решава в кой да се влюби...всеки има вкус и за всеки другия човек в съвсем различен от това за което го имат другите..щом на нея и харесва другото не е от значение
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Първо кажи какво разбираш под "мухльовци",защото всеки човек си има право да си избира с кой да си ходи и с кой не,ти не си човека който ще определя дали даден човек е "мухльо" или не.Всеки си решава за себе си,щом му е приятно с този човек така да бъде!!!!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    .Тя е страхотна,а се занимава само с мухльовци.
    Това говори достатъчно за теб самия.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Не бива да съдиш хората по външния им вид, защото физическата красота е без значение, когато липсва духовното.Щом сте скъсали и тя си е намерила гадже, остави я да си живее живота.Може с него да и харесва повече, отколкото с тебе.Най-добре и ти си хвани гадже.

Град
    Лондон
    Abe moje obvivkata (demek van6nosta) da e grozna no 4oveka da e svesten, nai-miliq, nai-prekrasniq i razbran...Ne vijdam za6to trqbva da go sadi6 i plyue6 zaradi van6nosta mU. Nai-mrazq hora kato teb koito plyuqt drugi bez daje da sa gi opoznali...Tq qvno namira ne6to v nego.

Naistina ponqkoga ima takava tendenciq deto hubavite i dobrite sa s "muhliovci" kakto kazva6, no rano ili kasno se osaznavat. No ne sadete po van6nost samo! Horata ne sme samo ednata van6nost i krasota!

Az li4no naprimer ne haresvam super krasivi mom4eta, mislqt se za golqmata rabota...tvarde sladnikavi mi sa Predpo4itam normalni mom4eta, po majestveni s 4aar, pak i vseki si ima sobstven vkus zaradi koet mrazq priqtelkite mi da govorqt protiv mom4etata s koito sam samo za6toto te imat drug vkus.
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Повече от фен
    Em... Zna4i bivshata ti priqtelka ti e izneverila, no e "hubava qbylka". Pod "hubava qbylka" samo vynshnosta li razbirash? Edno momi4e ne e samo hubavo otvynka, ami i otvytre- ako momi4eto pretejava i vynshna i vytreshna krasota, togava se nari4a "hubava qbylka". A dokolkoto razbiram tvoqta bivsha priqtelka pritejava samo vynshna krasota. A i ti se izrazi, 4e tq si hvashta samo muhliovci, no ste bili gajeta-ti edin ot muhliovcite li si (malko typ vypros )

Голям фен
    i az sum na mnenieto 4e hubavite qbulki samo prasetata gi qdat ... kofti e ama kfo da se pravi
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Сещам се да питам какво разбирате под "мухльо"? Лично за мен това е човек без цел в живота, без желания, които да гони, който човек се нуждае от някой да го води "за носа", на всяка крачка да е с него и да му налива акъл как да се постъпи в дадената ситуация! Забелязахте ли в разбирането ми за мухльо да описвам външен вид? Не!
    /В класа ми имаше едно доооооста симпатично момче- висок, със светла коса, светли очи, добряк, но загубен, отвеян и занесен... Типичен пример за.... мухльо! Но беше адски чаровен...т. е. хубава ябълка!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на iiirish
    Не говори, че бившата се хваща само с улигофрени, защото и с теб е била, нали
    А по въпроса за поговорката: да, има нещо вярно за съжаление

Град
    Хасково
    Това според мен не е вярно просто защото тази твоя бивша приятелка може да е решила да ходи с това момче, не защото е мухлио, а защото може би е намерила сродна душа, човек, на когото да се довери и да вярва, човек, с който да сподели любовта си.. А с теб не е успяла да го направи поради една или друга причина.. Живота е непредсказуем.. Не можеш да си избираш сам съдбата.

варно си е...имаше едно момче светли коси и очи голям сладур мн го харесвах ама ходеше с една буквално циганка от махалата мн изрудясала ама нахакана си беше курвата

има нещо вярно в поговорката, но нали не забравяш и че ти си ходил с нея.....
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Понякога и на мен ми е правило впечатление, като съмс е разминавала с хора по улицата, че някакво много красиво момиче ходи с някакъв абсолютен грозник, както и обратното.
    Но това е само външното. Щом "красавецът" в двойката ходи с другия, значи вероятно този, другият, има готин характер или просто му/й харесва как се отнасят един с друг. Просто вътрешните отношения между двамата винаги са скрити и не можеш да ги прецениш само на пръв поглед.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Мдамм,наистина е жалко.
    Доста често виждам адските пичове,по които ми окапват очите,и до тях някаква Баба Яга.Но трябва да се има на предвид,че за любовта трябва и вътрешна красота а и всеки има собствени виждания за външната красота.

Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Понякога и на мен ми е правило впечатление, като съмс е разминавала с хора по улицата, че някакво много красиво момиче ходи с някакъв абсолютен грозник, както и обратното.
    Но това е само външното. Щом "красавецът" в двойката ходи с другия, значи вероятно този, другият, има готин характер или просто му/й харесва как се отнасят един с друг. Просто вътрешните отношения между двамата винаги са скрити и не можеш да ги прецениш само на пръв поглед.
    + 1. Много точно казано.
    [[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))

Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    на същото мнение съм
    Smile... Tomorrow will be worse...

в общия случаи.. така е

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Има нещо вярно, определено.

Град
    Targovishte

Re: Хубавите ябълки ги ядат прасетата...

Цитирай Първоначално написано от bibo
    Днес за пореден път се убедих в тази поговорка след като видях какво момче си е хванала бившата ми приятелка...Тя е страхотна,а се занимава само с мухльовци...Не мога да разбера защо става винаги така в живота...На хубавите и дори хора се падат някви Улигофрени...

П.С. С кея скъсахме щото мо изневери..
    xax neska edna moq fr kaza to4no syshtoto sreshtanala edno super qko mom4e izglejdalo svqstno a se hvanalo s nqkva grozna i nekulturna idiotka
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Град
    Стара Загора
    Преди няколко дна имаше тема, в която всички писаха, че външния вид нямал бил значение . Е има ли все още такива, които са на това мненение ? Що се отнася до подговорката .. Тя е толкова вярна, че просто няма на къде повече ! Много пъти съм виждала няква адски яка кака с момче, което не може да и стъпи и на малкото пръстче. И обратното. Супер яки момчета , с някакви дето задниците им са по 2 километра а в лицата като настъпани жаби. Не ме разбирайте погрешно. Не съм против това ... просто не мога да го разбера.

Цитирай Първоначално написано от Valkyrie
    А бившата ти приятелка ти е изневерила, но все пак остава "хубава ябълка", тъй ли? А грозните хора нямат ли право на щастие? А тая тема дали не е хейтърска? А човекът не е ли съвкупност от качества, въз основа на които другите го оценяват? А ти само по външния вид ли си ги избираш, а? А дали не е повърхностно да разнищвате на хората връзките, защото си нямате собствени?
    И на моя приятел колко са му се чудили, че е с мен, защото може да си "хване" някоя наистина много красива мома (каквато аз не съм), но той предпочита мен вече 2 години и половина. И к'во ся, изкарахте ме мухла (или както е там "мухльо" в женски род)? Или това, че на теб не ти харесва определен човек, че ти се струва грозен, асоциален или странен, автоматично го прави мухльо?
    +1. Важно е и как разбираме поговорката. Според мен в поговорката става въпрос не за външната, а вътрешната красота. Можеш да видиш нещо хубаво в човека до теб, нещо което другите не виждат. Човека, с който искаш да си може да не е мис или мистър свят, но да е добър и почтен. Всичко зависи от характера и начина на мислене на дадения човек. Тя ходила все с "мухльовци", по тая логика значи и ти си "Мухльо". Ако тя е добро момиче, а той някакъв злобар, който ходи с нея, само за да се възползва от нея, тогава ОК, той е мухльо. Но ако не е...
    It's in my hands the sky, so bright. It's burning. It's for me to decide if flames will reach heaven tonight... It's in my hands
    ♥ Joy is BMW ♥

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от cucetyy
    +1. Важно е и как разбираме поговорката. Според мен в поговорката става въпрос не за външната, а вътрешната красота. Можеш да видиш нещо хубаво в човека до теб, нещо което другите не виждат. Човека, с който искаш да си може да не е мис или мистър свят, но да е добър и почтен. Всичко зависи от характера и начина на мислене на дадения човек. Тя ходила все с "мухльовци", по тая логика значи и ти си "Мухльо". Ако тя е добро момиче, а той някакъв злобар, който ходи с нея, само за да се възползва от нея, тогава ОК, той е мухльо. Но ако не е...
    Дам..И аз мисля така

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

може да се е хванало на бас момичето, че ще тръгне с този така наречен Мухлъо иначе това за ябълките е напълно вярно , колкото и да е смешно ...вярно си е

Съдбата отреди ! Арсенал !
    Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
    previous acc name: TurmionKatilot

Повече от фен
    tazi pogovora e mn vqrna si4ki grrozni momicheta det vidq se xodqt s krasivi momcheta i tochno teq det sa mi simp atichni ..abe.......
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    аз пък не съм срещала кой знае колко много такива случаи,че чак тема да пускам ..
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си