- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хубавите ябълки ги ядат прасетата...
Еми да понякога това е вярно,но все пак всеки си решава в кой да се влюби...всеки има вкус и за всеки другия човек в съвсем различен от това за което го имат другите..щом на нея и харесва другото не е от значение![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Първо кажи какво разбираш под "мухльовци",защото всеки човек си има право да си избира с кой да си ходи и с кой не,ти не си човека който ще определя дали даден човек е "мухльо" или не.Всеки си решава за себе си,щом му е приятно с този човек така да бъде!!!!
Това говори достатъчно за теб самия..Тя е страхотна,а се занимава само с мухльовци.
Не бива да съдиш хората по външния им вид, защото физическата красота е без значение, когато липсва духовното.Щом сте скъсали и тя си е намерила гадже, остави я да си живее живота.Може с него да и харесва повече, отколкото с тебе.Най-добре и ти си хвани гадже.
Abe moje obvivkata (demek van6nosta) da e grozna no 4oveka da e svesten, nai-miliq, nai-prekrasniq i razbran...Ne vijdam za6to trqbva da go sadi6 i plyue6 zaradi van6nosta mU. Nai-mrazq hora kato teb koito plyuqt drugi bez daje da sa gi opoznali...Tq qvno namira ne6to v nego.
Naistina ponqkoga ima takava tendenciq deto hubavite i dobrite sa s "muhliovci" kakto kazva6, no rano ili kasno se osaznavat. No ne sadete po van6nost samo! Horata ne sme samo ednata van6nost i krasota!
Az li4no naprimer ne haresvam super krasivi mom4eta, mislqt se za golqmata rabota...tvarde sladnikavi mi sa Predpo4itam normalni mom4eta, po majestveni s 4aar, pak i vseki si ima sobstven vkus zaradi koet mrazq priqtelkite mi da govorqt protiv mom4etata s koito sam samo za6toto te imat drug vkus.
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Em... Zna4i bivshata ti priqtelka ti e izneverila, no e "hubava qbylka". Pod "hubava qbylka" samo vynshnosta li razbirash? Edno momi4e ne e samo hubavo otvynka, ami i otvytre- ako momi4eto pretejava i vynshna i vytreshna krasota, togava se nari4a "hubava qbylka". A dokolkoto razbiram tvoqta bivsha priqtelka pritejava samo vynshna krasota. A i ti se izrazi, 4e tq si hvashta samo muhliovci, no ste bili gajeta-ti edin ot muhliovcite li si (malko typ vypros)
![]()
Сещам се да питам какво разбирате под "мухльо"? Лично за мен това е човек без цел в живота, без желания, които да гони, който човек се нуждае от някой да го води "за носа", на всяка крачка да е с него и да му налива акъл как да се постъпи в дадената ситуация! Забелязахте ли в разбирането ми за мухльо да описвам външен вид? Не!
/В класа ми имаше едно доооооста симпатично момче- висок, със светла коса, светли очи, добряк, но загубен, отвеян и занесен... Типичен пример за.... мухльо! Но беше адски чаровен...т. е. хубава ябълка!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не говори, че бившата се хваща само с улигофрени, защото и с теб е била, нали![]()
А по въпроса за поговорката: да, има нещо вярно за съжаление![]()
Това според мен не е вярно просто защото тази твоя бивша приятелка може да е решила да ходи с това момче, не защото е мухлио, а защото може би е намерила сродна душа, човек, на когото да се довери и да вярва, човек, с който да сподели любовта си.. А с теб не е успяла да го направи поради една или друга причина.. Живота е непредсказуем.. Не можеш да си избираш сам съдбата.
варно си е...имаше едно момче светли коси и очи голям сладур мн го харесвах ама ходеше с една буквално циганка от махалата мн изрудясала ама нахакана си беше курвата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
има нещо вярно в поговорката, но нали не забравяш и че ти си ходил с нея.....
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Понякога и на мен ми е правило впечатление, като съмс е разминавала с хора по улицата, че някакво много красиво момиче ходи с някакъв абсолютен грозник, както и обратното.
Но това е само външното. Щом "красавецът" в двойката ходи с другия, значи вероятно този, другият, има готин характер или просто му/й харесва как се отнасят един с друг. Просто вътрешните отношения между двамата винаги са скрити и не можеш да ги прецениш само на пръв поглед.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Мдамм,наистина е жалко.
Доста често виждам адските пичове,по които ми окапват очите,и до тях някаква Баба Яга.Но трябва да се има на предвид,че за любовта трябва и вътрешна красота а и всеки има собствени виждания за външната красота.![]()
+ 1. Много точно казано.Първоначално написано от Josefinne
![]()
[[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))
на същото мнение съмПървоначално написано от Josefinne
![]()
Smile... Tomorrow will be worse...
xax neska edna moq fr kaza to4no syshtoto sreshtanala edno super qko mom4e izglejdalo svqstno a se hvanalo s nqkva grozna i nekulturna idiotkaПървоначално написано от bibo
![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Преди няколко дна имаше тема, в която всички писаха, че външния вид нямал бил значение . Е има ли все още такива, които са на това мненение ? Що се отнася до подговорката .. Тя е толкова вярна, че просто няма на къде повече !Много пъти съм виждала няква адски яка кака с момче, което не може да и стъпи и на малкото пръстче. И обратното. Супер яки момчета , с някакви дето задниците им са по 2 километра а в лицата като настъпани жаби. Не ме разбирайте погрешно. Не съм против това ... просто не мога да го разбера.
![]()
+1. Важно е и как разбираме поговорката. Според мен в поговорката става въпрос не за външната, а вътрешната красота. Можеш да видиш нещо хубаво в човека до теб, нещо което другите не виждат. Човека, с който искаш да си може да не е мис или мистър свят, но да е добър и почтен. Всичко зависи от характера и начина на мислене на дадения човек. Тя ходила все с "мухльовци", по тая логика значи и ти си "Мухльо". Ако тя е добро момиче, а той някакъв злобар, който ходи с нея, само за да се възползва от нея, тогава ОК, той е мухльо. Но ако не е...Първоначално написано от Valkyrie
It's in my hands the sky, so bright. It's burning. It's for me to decide if flames will reach heaven tonight... It's in my hands
♥ Joy is BMW ♥
Дам..И аз мисля такаПървоначално написано от cucetyy
![]()
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
може да се е хванало на бас момичето, че ще тръгне с този така наречен Мухлъо![]()
![]()
иначе това за ябълките е напълно вярно
![]()
, колкото и да е смешно ...вярно си е
![]()
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
tazi pogovora e mn vqrna si4ki grrozni momicheta det vidq se xodqt s krasivi momcheta i tochno teq det sa mi simp![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
atichni ..abe.......
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..