- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хубавите ябълки ги ядат прасетата...
Като цяло поговорката е вярна,но едни виждат прасе,други-коледна вечеряпък и някои ябълки отвън са хубави,а вътре с червейче
![]()
(хубавите ябълки ги ядат прасетата)--много вярнооо
Ако беше толкова свястна нямаше да ти изневери ..![]()
![]()
А иначе всеки си преценява сам за себе си с кого да бъде ..За теб може да е мухльо за нея много повече от това ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
2008а година
![]()
успех :Д
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Еее се тая, че е от 2008
По темата : Истина е... за жалост...
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Темата като идея е добра. Все тая от кога е.
Лично за мен тази поговорка не е вярна, защото ако на един човек приятелката му е мухла (така да се изразим), като се има впредвид, че аз определено не преценям един човек по външността, следователно и той е такъв, защото си я е избрал. Така де, ти като вземаш вкиснато мляко, не само, че то е такова, ами си и тъп да го ползваш.
И на мен тази поговорка ми я казаха, но ставаше въпрос за това, че бях се поинтересувала и чела някакви работи и общо взето май пак за оценка опираше. И следствието беше недей учи, защото един ден някой без основно ще те вземе.
Да, и поговорката е тъпа. Дори да погледнем буквално нещата. Кой би дал здрава и хубава ябълка на прасето, като може да мине и с развалена и поучукана?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Поговорката е абсолютно вярна.![]()
И не, не става дума само за външността, защото ти може да си красив и умен и да си хванеш някой също толкова красив като теб, но на акъл да е кръгла нула!Става въпрос, че красивите и умните винаги се захващат с някои простаци, било то красиви или грозни.. ама съдба!
![]()
You say I'm fixed, but I still feel broken..
За жалост в това има много голяма доза истина...
Добре ти от къде го познаваш,че да кажеш ,че е мухъл?
Усещам завист,ревност и гняв в теб,защото тя е хубава ябълка,а ти спадаш към тези които я ядът(сещаш се за кои ти говоря).
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
наистина е много вярна поговорката. И за външност и за характер, ем сега момчето, което хар да не ви говоря със каква излиза, а той заслужава нещо повече, но както и да еПък имам една приятелка - много хубаво момиче, умно, забавно и гаджето и е баси идиота, но тя просто не иска да е самотна затова. Много момичета и момчета мислят точно по този начин, е аз поне съм на мнение, че по-добре сам от колкото в неподходяща компания.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
И аз така мисляПървоначално написано от gabi_94
И аз мисля, че е вярна поговорката, но нали знаете - "противоположностите се привличат"
И мисля, че тези дето не са "хубави ябълки" притежават много други хубави качества
По мои скромни наблюдения повечето са много мили, добри, отговорни и т.н... За жалост много пък от "хубавите ябълки" изтъкват красотата си, надуват се, "не признават тея дето не са им на нивото" и т.н
![]()
Трагедията е пълна...