.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    Като цяло поговорката е вярна,но едни виждат прасе,други-коледна вечеря пък и някои ябълки отвън са хубави,а вътре с червейче

(хубавите ябълки ги ядат прасетата)--много вярнооо

Супер фен Аватара на vesinka899
    Цитирай Първоначално написано от renesanZ
    Цитирай Първоначално написано от Valkyrie
    А бившата ти приятелка ти е изневерила, но все пак остава "хубава ябълка", тъй ли? А грозните хора нямат ли право на щастие? А тая тема дали не е хейтърска? А човекът не е ли съвкупност от качества, въз основа на които другите го оценяват? А ти само по външния вид ли си ги избираш, а? А дали не е повърхностно да разнищвате на хората връзките, защото си нямате собствени?
    И на моя приятел колко са му се чудили, че е с мен, защото може да си "хване" някоя наистина много красива мома (каквато аз не съм), но той предпочита мен вече 2 години и половина. И к'во ся, изкарахте ме мухла (или както е там "мухльо" в женски род)? Или това, че на теб не ти харесва определен човек, че ти се струва грозен, асоциален или странен, автоматично го прави мухльо?

+1

Цитирай Първоначално написано от Valkyrie
    А бившата ти приятелка ти е изневерила, но все пак остава "хубава ябълка", тъй ли? А грозните хора нямат ли право на щастие? А тая тема дали не е хейтърска? А човекът не е ли съвкупност от качества, въз основа на които другите го оценяват? А ти само по външния вид ли си ги избираш, а? А дали не е повърхностно да разнищвате на хората връзките, защото си нямате собствени?
    И на моя приятел колко са му се чудили, че е с мен, защото може да си "хване" някоя наистина много красива мома (каквато аз не съм), но той предпочита мен вече 2 години и половина. И к'во ся, изкарахте ме мухла (или както е там "мухльо" в женски род)? Или това, че на теб не ти харесва определен човек, че ти се струва грозен, асоциален или странен, автоматично го прави мухльо?
    Комплексиран народ ..

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ако беше толкова свястна нямаше да ти изневери ..

А иначе всеки си преценява сам за себе си с кого да бъде .. За теб може да е мухльо за нея много повече от това ..

2008а година

успех :Д
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Еее се тая, че е от 2008

По темата : Истина е... за жалост...
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Темата като идея е добра. Все тая от кога е.

Лично за мен тази поговорка не е вярна, защото ако на един човек приятелката му е мухла (така да се изразим), като се има впредвид, че аз определено не преценям един човек по външността, следователно и той е такъв, защото си я е избрал. Така де, ти като вземаш вкиснато мляко, не само, че то е такова, ами си и тъп да го ползваш.
    И на мен тази поговорка ми я казаха, но ставаше въпрос за това, че бях се поинтересувала и чела някакви работи и общо взето май пак за оценка опираше. И следствието беше недей учи, защото един ден някой без основно ще те вземе.
    Да, и поговорката е тъпа. Дори да погледнем буквално нещата. Кой би дал здрава и хубава ябълка на прасето, като може да мине и с развалена и поучукана?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Поговорката е абсолютно вярна.
    И не, не става дума само за външността, защото ти може да си красив и умен и да си хванеш някой също толкова красив като теб, но на акъл да е кръгла нула! Става въпрос, че красивите и умните винаги се захващат с някои простаци, било то красиви или грозни.. ама съдба!
    You say I'm fixed, but I still feel broken..

Супер фен
    За жалост в това има много голяма доза истина...

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Добре ти от къде го познаваш,че да кажеш ,че е мухъл?
    Усещам завист,ревност и гняв в теб,защото тя е хубава ябълка,а ти спадаш към тези които я ядът(сещаш се за кои ти говоря).
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на gabi_94
    наистина е много вярна поговорката. И за външност и за характер, ем сега момчето, което хар да не ви говоря със каква излиза, а той заслужава нещо повече, но както и да е Пък имам една приятелка - много хубаво момиче, умно, забавно и гаджето и е баси идиота, но тя просто не иска да е самотна затова. Много момичета и момчета мислят точно по този начин, е аз поне съм на мнение, че по-добре сам от колкото в неподходяща компания.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    е аз поне съм на мнение, че по-добре сам от колкото в неподходяща компания.
    И аз така мисля И аз мисля, че е вярна поговорката, но нали знаете - "противоположностите се привличат" И мисля, че тези дето не са "хубави ябълки" притежават много други хубави качества По мои скромни наблюдения повечето са много мили, добри, отговорни и т.н... За жалост много пък от "хубавите ябълки" изтъкват красотата си, надуват се, "не признават тея дето не са им на нивото" и т.н
    Трагедията е пълна...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си