.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

случвало ли ви се е...

Не знам за къде е тая тема знам,че не и е тук мястото,но просто не знаех къде другаде...
    Случвало ли ви се е да плачете без да можете да спрете...да ви боли,но да не знаете защо точно...Да сте просто неутешими...да ви се е натрупало толково много,че да искате да крещите докато не ви остане глас...?
    BULGARIA NAD VSI4KO[!]
    ...SaMo SlAbItE sE sTrEmQt KuM p0rQdUk ~ S!lN!tE vLaDeQt HAOSA!...

Мега фен Аватара на babity
    Че на кой не му се е?

Голям фен Аватара на asasfdf
    на мен не ми се е..

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Че на кой не му се е?
    +1
    То всеки е имал такива моменти или поне ще има в бъдеще...може да се каже даже,че е нормално...
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

Град
    Там, където е сърцето...
    Случва се на всеки, все пак в един момент всичко идва в повече и трябва да се разтоварим от всичко натрупано по един или друг начин - дали с изплакване на океан, чупене на разни неща, блъскане и крещене...
    И със сигурност определено олеква, когато си излееш яда и всичко натрупано...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    в лайната!
    и на мен ми се е

Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Случва се на всеки, все пак в един момент всичко идва в повече и трябва да се разтоварим от всичко натрупано по един или друг начин - дали с изплакване на океан, чупене на разни неща, блъскане и крещене...
    +1
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Град
    where the sun rises
    Цитирай Първоначално написано от slim__shadygirl
    +1
    Естествено...

Обичам те Миши

Re: случвало ли ви се е...

Цитирай Първоначално написано от bekssa
    Не знам за къде е тая тема знам,че не и е тук мястото,но просто не знаех къде другаде...
    Случвало ли ви се е да плачете без да можете да спрете...да ви боли,но да не знаете защо точно...Да сте просто неутешими...да ви се е натрупало толково много,че да искате да крещите докато не ви остане глас...?
    Е как нема да ни се е случвало, нали сега това е модерно?
    Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.

Случвало ми се е, но винаги съм знаела каква е причината :P
    А иначе почти всеки ден ми се иска да крещя докато глас не ми остане, напоследък много неща ми се насъбраха
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Ауе, не си бех виждала момчето 3 седмици и се здържах така така така.. и точно деня преди да се видим ..... РЕВ, РЕВ, РЕВ .. скъсах се да цивря .. мойте фр се чудеха кво ми е

Правила съм го много пъти, но винаги съм знаела за какво плача
    [[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))

Re: случвало ли ви се е...

Цитирай Първоначално написано от bekssa

Да...много ясно
    Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ест, че да.
    И после съм се смяла, че съм ревала без причина.
    Виках си "Бе, боже, толкова ли съм тъпа, че рева за нищо!?"

ако е имало някой до мен, съм казвала че е ей така, но всъщност винаги знам защо плача, дори и да не го признавам и колкото и рядко да ми се случва...

да,слу4вало ми се е ама то обикн си знам при4ините
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    Пловдив
    да и точно в този момент си пускам някой ревлив филм...и когато свърши филма аз продължавам да си рева и на сутринта очите са ми и немога да ги затворя от потдуто

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от slim__shadygirl
    +1
    +1
    според мен тия "изблици" са някаква форма на депресия
    EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!

Пфф да...обикновенно като гледам някой по тъжен филм ,или слушам такава песничка и се сещам за мн хубави моменти с някой който съм изгубила и посто немога да спра,имам чувството ,че някой ми смачква и сритва сърчицето...
    И накрая на цялата драма се чувствам страхотно защото си илзивам яда по-този начин макар да съм плакала за пълна глупост.

;(

oh dam...na men mi se e slu4valo mnogo puti.kato mi se nasubere prekaleno mnogo i ve4e ne izdurja...zapo4vam da pla4a i po nqkoe vreme se use6tam,4e vsu6tnost ne znam to4no za6to pla4a ;( 4uvstvoto e mn stranno,razbiram te!mislq,4e na dosta hora se e slu4valo,taka 4e ne e 4ak tolkova pritesnitelno

мдааа, много често ми се слува

напоследък мн пъти..щото една кучка ми се бърка в живота с гаджето ми искам да крещяяяя..да изкажа всичко..е поне споделих с батко си..той отчасти ме успокои и ми даде някой друг съвет..ко щах да правя без него та като споделих и тук ми олекна

da slu4valo mi se e?

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Въпреки, че аз нямам навика да рева, понякога то просто става...
    Дори и да не искам да се разплача, сълзите просто започват да се стичат... Но това е рядкост да направя на някои удоволствието да се разплача..Даже в повечето случеи си го тая в себе си, очите ми се пълнят, но не плача! Скрия ли се обаче..става страшно, рева с глас.
    ♥ ♥ ♥

Град
    sOfia we ..

;

Да,случвало ми се е ..
    Не искам всички,искам теб !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си