- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Страх ме е от целувки
Zdraveite! Az sam na 15 godini i imam malak problem ... Do sega ne sam se celuvala .Problema e , 4e iskam, no me e strah .Kakto vsi4ki znaqt, nqkoi mom4eta mogat da po4nat da se podigravat ili da razkazvat na vseki sre6tnat za t.n. problem.Zaribqvat me mnogo mom4eta ,no az vse gi othvarlqm, za6otot me e strah . Sega ima edno mom4e i go iskam i ne mislq da propilqvam 6ansa si otnovo.Nego go poznavat mnogo hora i nz kak 6te reagira i bi li razkazal na priqtelite si .Da, priznavam si prosto me e sram ot tozi fakt . Nqkoi imal li e kato moq problem i kak go e izbegnal P.S. ne sam sigurna dali trqbva da se obarna kam toq razdel ili ako ima takava druga tema.. ako ne e trqbvalo ili ima podobna izvinqvam se predvaritelno ..
т.1 и т.7
krem4et0
Не си се целувала никога и се срамуваш от това? Няма нищо срамно.. за всичко си има първи път! То като дойде момента всичко ще разбереш.. Не се притеснявай![]()
Sasho1988
Варна..
Никой не знае как да се целува, никой не знае някакъв определен начин...то просто се чувства...Няма да мислиш за това какво става в устата ти, а в сърцето![]()
![]()
"btw говорил ли си с родителите си за секс и как мина разговора?
да с майка ми... разговора беше следния:
-Правила ли си секс някога?
-Не.
-Сигурна ли си?
-Да, айде махай се..."
Според мен няма нужда да му обясняваш си или не си се целувала.Просто се отдаваш на мига и не се притеснявай,отпусни се![]()
ЖиВеЙ тАкА,чЕ да Те Е сРам Да РазкАзВаш,Но да Ти е Кеф Да Си СпоМняш [!][!][!]
Първоначално написано от shonii<3
Мда.. Няма точно определена рецепта "Как да се целуваме". С времето ще свикнеш как става ; ))
Sasho1988
Варна..
Не се притеснявай за нищо.Отпусни се и когато дойде целувката се отдай на момента.Ако си мислиш,че не можеш и няма да се справиш така и ще стане.При моята първа целувка аз се отпуснах и беше прекрасно,понеже беше с човек,с когото много исках,а както виждам и твоя случай е такъв.Ако толкова те е страх остави го той да води
Pomoli nai dobriq si priqtel/priqtelka da potrenirate shom tolkova se pritesnqvash![]()
Не му казвай че не си се целувала.Няма рецепта по която се учиш на това.Просто се отпускаш и всичко си идва от само себе си![]()
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
omg, ti ne si v red.kakvo se shashkash
utre sig i da prai6 sex s nego 6a te e sramПървоначално написано от _CuCuTy_
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от bunit0
ъ?
Sasho1988
Варна..
LIESSSSSS !Първоначално написано от tvoq_slabost
не само мом4етата разказват на приятелите си
има много моми4ета които като се целуват с някои и после целия град знае
![]()
otpusni se i ne misli za tova .. prosto se otdai na momenta kakto te posavetvaha malko po nagore![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аплодисменти за хаус ловърката,която по цял ден гледа Планета тв,пусна си бритон и стана emo.За симпатягата,който си купи анцунг Adidas и стана безсмъртен!
успокой се ако искаш да си по сиг за да не почнев тва момче д ти се подиграва просто му кажи че ти е за пръв път пък нека те научиа в най добрия случай всъщност можеш да се окажеш доста добра в целувките без предварителен опит
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Няма нищу страмно в т'ва..когато му дойде времето срамът ще изчезне![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Не трябва да се притесняваш - всичко идва от само себе си.
Мила няма какво да се притеснаваш. За всичко си има първи път, всеки е минал през това. Просто се отпусни и се наслади на мига, това един от миговете, които се помнят винаги. Така че давай смело напред![]()
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
дам, имах този проблем когато бях на 12..... никой не се ражда наученбъди себе си и не се притеснявай.... ще му схванеш цаката
и моите първи два пъти не бяха мн сполучливи, но всичко си идва на мястото
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Мен ме беше срам до момента в който не се целунах и също като теб съм рязала мн поради тая причина.Пробвай с някоя приятелка, ако ще си по-спокойна.Всеки се целува различно и тругно се определя кой как се целува.
П.П.:Само не си движи бързо езика наляво-надясно между зъбите, на нивото на устните, ужасно е!Дано да ме разбра какво искам да ти кажа![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Ако това момче те целуне, просто отвърни на целувката му. Ако той наистина си заслужава едва ли ще се смее и ще разказва пред другите, че се целуваш зле. Може да го приемеш като нещо като тест. Целуката не е голяма филсофия и в нея няма нищо сложно. Щом откриеш някой подходящ няма да чувстваш страх/срам.
оо няма изобщо от какво да те е срам никой не се е родил научен просто го целуваш а другото ще дойде от самосебе си
п.с - има хиляди такива теми ее вие какво искате да седнем да ви научим ли![]()
ама както и да е все пка хората имат ''проблем'' :P :P
ох и аз имах този проблем но както казват вси1ки тук всичко става на момента аз сам на 15 също и 1 ми целувка беше на 12 стана много странно имаше 1 мом4е което ме харесваше и аз него и нали бяхме останали насаме с него и тои ме гушна и ме целуна и аз незнам как стана,та както ти казах не можеш вечно да се страхуваш ще доиде денят
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
Не съм видял все още момче или момиче,които да имат бяс.Тъй че най-полезния съвет е да изчакаш момче да направи първата крачка.
П.П.-Като се замислям все сме нужни ние да правим първата крачка за сега
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
i az imah podoben problem beshe me strax ,no bqx na 12 godini.otdai se na momenta i ne misli za tova! nikoi nemoje da ti kaje kakvo da pravish samo edno-ne si otvarqi prekaleno mn ostata dr shte doide ot samosebesi! uspex![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()