.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Всъщност да се научиш да се целуваш е много лесно.
    Сапомням си, че и аз бях сравнително голяма, когато това ми се случи за първи път. Поне така си мислех , де .
    Та, когато се целунахме с онова момче, осъзнах, че човек може да се научи точно за 30 секунди какво и как става. В началото е малко странно, определено, но после се усещаш и ето го - вече се целувате.
    Ако наистина го харесваш, може да излезнете няколко пъти на кафе и успешно да избегнеш моментът с целувката, докато се опознавате.
    Като все пак стигнете до момента - може да му кажеш, а ако се притесняваш - пак казвам - ще се научиш много бързо и той дори няма да разбере.
    Ако все пак и предложеното по-горе не те устройва - събери се с приятелки, отидете на дискотека, затанацувай се с някой непознат младеж там и той ще те целуне. Няма да има на кого да разказва, защото няма да те познава .
    Определено не си струва заради това притесненение, да изпуснеш хубавото момче
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    О,Божеее...

Za vsqko ne6to si ima parvi pat...ne trqbva da se strahybav6...prosto se otposni i vsi4ko 6te si doide na mqstoto...

Ахаха чета себе си преди точно 5 години.."ама как ще му дам да ме цлеуне?Той после и друго ще иска!После на приятелите си ще ме коментира и ще им се хвали!" ама точно същата..Спокойно бе! Една целувка-голям праз..Знаеш ли кфи неща те чакат след целувката-първа любов;първо разбито сърце,феминизъм... Яяя сектир! цалувай го тоз и живи и здрави!

Супер фен Аватара на Amateur
    Отпускаш се и само ше си доиде от вътре!Не се притесняваи!

Град
    РЮАР
    хората на 14 години се сцепват от секс - тая още я е страх да се целува..

Град
    In the middle of nowhere
    да както другите казаха няма нищо срамно от това да не си се целувала...щом харесваш това момче не се отказвай от него..преодолеи този така наречен страх от целувката...мога да ти кажа че тва е едно от наи прекрасните неща....като цяло имаш 2 вариянта
    -единия е да помолиш някоя твоя приятелка да те научи ,а другия който според мен е и по удчен -да оставиш всичко от самосебе си....и да се отписнеш...следвай неговите движения и всичко ще е ок

Град
    На слънцето :>
    оо ама боже .. на първата ми целувка момчето ми каза че съм се целувала много добре като му казах после че ми е било за пръв път и той не ми повярва и до ден днешен не мога да го убедя че ми е била първа

спокооойно просто давай смело и гаф да стане ще влезеш в ритъм ти знаеш ли колко пъти са ставали гафове при менеее не е истина всеки се целува различно и с всеки нов ще е всякаш ти е първата целувка

Все пак никой не се е родил научен и всичко си има първи път. Така,че щом наистина харесваш момчето не си пропилявай шанса и успех
    I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    да имах същия проблем и просто му казах че не съм се целувала и мнг ме е страх от 1-вата целувка ама и тя стана ямя дори и да каже на някой тфа не е срамно пък ако каже си прави изводите колко държи на теб :P

Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™
    Не съм видял все още момче или момиче,които да имат бяс.Тъй че най-полезния съвет е да изчакаш момче да направи първата крачка.
    П.П.-Като се замислям все сме нужни ние да правим първата крачка за сега
    +1

Омг момиче :О:О:О и кво като каже ... на тебе пука ли ти ?!?!? Да ти имам проблемите ... ти да зн като се бях целувала с момчето което направоо обожествявах леле ебасии смеха Той след това каза че не ставам и кво цялото даскало знаеше ама кво ми пука .... когато разбрах за тва се сцепих да се смея макар 4е ... сиг съм била ужасна и сички спяха да говорят за тва аре отиваи да го

Град
    варна
    според мен хвани това момче и го нацелувай.. каквото стане стане. Дай всичко от себе си. И да каже на някой теб кфо те грее?

И аз се притеснявах от първата целувка .. и то много. Помня,че когато момчето ме целуна се отдръпнах леко,но после отвърнах и както каза някой,за няколко секунди вече разбрах какво да правя. Не се плаши. Не е голяма философия. Аз си го представях много по-сложно. Въпросът е да се отдадеш на момента и да изгониш всички странични мисли. Успех.

awe za kvo se pritesnqvash tova sa gluposti pa ako ti e tolkoz trudno oredi si edna sresti4ka s edno mom4e koeto uz svalqsh i otidi i se celuvai kuv ti e problema kato edva te poznava :P

Мега фен
    Град
    <3
    Стара тема. Този над мен да пише на кирилица!
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си