- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Консултация
Привет пиша от аццто на брат ми /слава богу че е на море :/
Проблема е следния на 15 ще мие за първи път но искам да задържа поне 20 мин преди да свърша , някъкви предложения ?![]()
laskai bastuna po-4esto kakto se kazva![]()
Руса кукличка
ima i prezervativi det zabavqtПървоначално написано от angelcheeee_93
![]()
Еми някакъв спрей за задържане....![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Дам и аз това предлагамПървоначално написано от angelcheeee_93
![]()
ти друсаш ли бе
I'm the ripper, the angel of death
The brutalenforcer of all divine laws
With a mystic voice in my head
I'm the ripper, the bringer of death
So you better never meet me
Because then you'll take your final breath
ако друсаш ще свършиш по-бавно![]()
:P
Първоначално написано от freshness
...Дори може и да не ти стане ; ))
Sasho1988
Варна..
Udari edna zlobarka predi da chukash
От личен опит ли го казваш?Първоначално написано от freshness
Он: Или одари една-две "злобарки" малко преди това, или когато осетиш, че наближава забави темпото, отдъхни си и помисли за нещо друго. Спрей за задържане не ти препоръчвам, все пак ще ти е за първи път а и си на 15, малко или много това си е химия и въпреки, че съм луда на тема химия не адмирирам злоупотребата с нейните открития(в това число визирам медикаменти приемани поради лиготия и гъзария)
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Лъсни бастуна![]()
хахаха умнжовай на ум пфф.... брой овце...... съчинявай стихове....спомни си как преди 5 г. любимото ти котенце беше прегазено от камион с надпис Coca-Cola Light , а бащити ти е казал - " еби и майката на мачката" .......хвани си топките и стискай яко....
Не целта е цел, а пътят
Mi i az sam na mnenieto che ako drusash shte svarsish po bavno a kakto kazaha moje i da ne go vdignesh no spored men ako iskash da stane i da se zabavi po dobre glatni edin bonbon te sa kato afrodiziak i s malko poveche kasmet nqma da se izhvarlish barzo![]()
Периодично на всеки 3-5 минути си мисли за лайна и повръщани черва.
Ако не си лъскал достатъчно,спреи за задържане си вземи!