- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ви подариха за рождения ден?
тогава нямах гадже ама майка ми ми подари сребърна тънка верижка и мн яка висулка(или там както се казва)към нея..и една мн яка рокля в лилави тонове(любимият ми цвят)..
ааа бати и кака ми подариха епилатор![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Гаджето ли.. ?!
Гаджето не се сети, че имам рожден ден.
Don't tell me what I can or can't do !
ам.. за първия ми рожден ден, през който течеше нашата връзка ми подари парфюм и кутийка за бижута
за следващия получих детска енциклопедия![]()
за този очаквам памперсили тоалетна хартия
На моя рожден ден получих най-якия подарък ..
На първия .. баш първия , от нулата - съм се родил да го е*а ..
На последния получих най-хубавото нещо в живота ми до момента ..
Тогава предложих на едно момиче нещо повече от приятели каквито бяхме до онзи момент .. и тя се съгласи.
какво повече от това ..
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
strahotna srebyrna grivna...obujavam go! kakto i neq syshto
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Плик, в който имаше картичкаНа картичката пишеше "Да подариш часовник значи раздяла, а аз не искам да се разделям с теб. Това е за да си го купиш сама. Обичам те!" (тъй като отдавна мечтаех за часовник). Всъщност вътре бяха пъхнати пари
На другия ден излязохме с моята мишка и избрахме един, в който и до сега съм влюбена
![]()
Samsung U600 ЛилавПочивка на морето, мноу пари ... и др неща
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Тази година ми подари кукленски замък (аз исках нещо дтско, а той не беше забравил) и карти Таро с книжка. Другата седмица съм се навила да ги разучавам.
Първата година ми подари комплект на BU, следващата сребърен пръстен и колие, а миналата-mp3 плеър. Тогава щях просто да припадна от кеф. Иначе най-хубавия ми подарък беше за 1 8-ми март. подари ми стъклено кълбо, в което падат ноти, звездички. беше с рози, а отзад беше залпил 1 роза, под която пишеше "обичам те". на тоза подарък съм се радвала най-много. Или на картичката, на която пише "Сърцето ми ти принадлежи". май на картичките му се радвам повече. не са сантиментални и заучени. Изпълнение са със смисъл и винаги не мога да ги дочета от сълзи.