- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Предадена,от собствения си баща.
Здравейте.В момента,не знам къде се намирам и ми е страшно тъжно.Баща ми е виновен.Отново ме предаде,както всеки път.
Ето на кратко историята...Тази година ще ходя на море-в неделя.И баща ми обеща,да ми помогне с парите.(мама и "баща ми" са разведени и живея с майка си) Да обаче за пореден път ме измами.Беше ми обещал,че вчера щял да дойде да ми ги донесе.Ок.Но той не ми се обади,както го прави всеки ден.Притесних се и му пратих смс-никаква реакция.Пратих му втори и трети ... Не благоволи да се обади.Изпаднах в нещо като депресия.Едвам сдържам сълзите си.От него ми зависи почивката.Ако той не ми даде пари,просто няма да ходя,защото моите спестявания не ми стигат!Преди малко му звънях около 2-3 пъти...даваше свободно,но никой не вдигна.Това още повече ме накара,да смятам че ме е предал.Много пъти ме е лъгал.Обещавал е без да изпълнява.А аз тъпата седя до телефона и го чакамМама няма как да ми помогне с тея пари...
Нямам помощ от никъде.Изпаднала съм в черна дупка.Той живее доста далече от нас...А й не знам адреса му,само в кой град е.Няма как да се свържа с него освен по телефона.Просто няма изход и трябва да се примиря с това че,няма да ходя никъде...Няма начин.Отново съм предадена,от собствения си баща.Извинявам се ако темата не е за тук.
Кофти ситуация.Гадно е родителите ти да не са заедно.Имай надежда може да ти звънне.Надеждата умира последна.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
А може да не си е чул телефона и да ти се обади във всеки един момент..не се отчайвай!![]()
♥ ♥ ♥
Щом си знаела че е такъв, защо си оставила нещата изцяло в неговите ръце. Незнам на колко години си, но можеше така да си завъртиш нещата че да започнеш малко да бачкаш и да си изкараш нужните пари. А относно баща ти, поговори си с него и ако имаш смелостта кажи му как се чустваш при всичките пъти когато той те предава и как той понякога е единствената ти надежда и после я съсипва...![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Хвани се петък и събота на работа и ще изкараш поне 30лева.
Може да не те е предал..може да не чува телефона си на да не е видял...да е забравил-(което е лошо).Може да има мн причини освен тази която ти изтъкваш,че за пореден път те е предал..Но след като ти знаеш,че и друг път ти е обещавал без да го изпълни защо си му се доверила..??
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Отвлечен е от пътуващи нинджи във времевото пространство , които целят да ти провалят почивката...
Съжелявам
лоша работа![]()
Не му говори като прави така![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Може да му се е случило нещо. Защо не му звъннеш от нечий друг телефон, може да не вдига, защото вижда, че си ти. А може и да е загубил парите и да го е срам да ти каже (или нещо подобно). Има толкова много причини. =)
Може да пътува 'към теб' и просто да си е забравил телефона?![]()
Ехх каква огромна надежда и даде...Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
^ Мда, той да не живее на друг континент?![]()
Кофти случка....
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
+1Първоначално написано от AnzaRe
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Точно за това аз вече на баща ми за нищо не разчитам. От него зависи дали и кога ще си идвам в БГ и всеки път се почват едни уговорки, обаждам му се по 5 пъи на ден докато не вземе билет, той ми разправя че няма пари, баба ми и леля ми (по майчина линия ) почват и те да го юркат защото са му наблизо ()... Някви драми са всеки път и никога не е 100% сиурно че ще си ида.
Не виждам какво може да направиш освен да свикваш че е такъв и другия път да организираш нещата така че да нямаш нужда от неговата помощ.
Мм наште са разделени от 3 години (не разведени) Баща ми ми се обажда 1 път на 6 месеца. И понякога се виждаме. Когато се видим ми дава 100 лв. (за 6 месеца) Той сега си има нова жена (на 22-23 ..
) и наскоро му се роди дъщеря .. През Юни. Аз имах рожден ден на 27-ми Юли той нито се обади, дори един смс не писа .. Седмица след това се видяхме случайно на една сватба - само му казах "здрасти" и после го игнорирах. По едно време той май се усети и дойде при мен и ми каза: " Нали рождения ти ден беше през август ?! Аз ония пари, които ти бях обещал ще ти ги дам. Не се безпокой. " Само го погледнах така -
и му показах среден пръст. Той малко се стресна и си млъкна. После се засякохме случайно в коридора на заведението, в което беше сватбата. Бяхме сами и той започна да ми се извинява, че е забравил и т.н. Единственото, което му казах беше: " Мразя те! Отричам се от теб. Вече не си ми баща. Пожелавам ти само нещастие с новото семейство. Мразя те! " И му ударих шамар. От тогава нит сме се виждали, нито нищо .. Така ми е по - спокойно като той знае какво чувствам.
Не беше нужно да разказвам цялата история, но имах нужда да си го излея ..Да не ти пука дори и да не ти даде пари
Дори и да не отидеш на море можеш да си прекараш хубаво и в твоя град. Успех.
![]()
[[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))
Kofti e situaciqta no naistina ne se ot4aivai nadejdata umira posle.Toi naistina moje da doide v nai-neo4akvaniq za teb moment i da ti dade parite!
Звънни му от чужд телефон или скрий номера на твоя/от настройките/. Дори и да не отидеш на море, пак можеш да си организираш почивчица, макар и по-кратка, екскурзия...знам ли... съберете пари с приятели/приятелки, идете някъде за два-три дни...
Хвани се на работа, все нещо ще изкараш...Има ли желание, има и начин!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
И аз със моя баща хич не се разбирам....Като си дойде от работа гледам да изляза някъде,защото пак ще започне да ми вика за нещо....А сега към твоя случай помисли ли,че може нещо да му се е случило?Всичко става все пак.Както казаха опитай да пак да се свържеш с него.Успех.
![]()
![]()
![]()
надали го прави, за да ти е гадно, щом и ти се обажда всеки ден попринцип..хиляди неща може да са се случили, надявай се да дойде и да ти плати пътуването..