- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Това майка ли е?
ъми не ми се е случвало и не е на ок, въпреки че имам подобен проблем.Ако тя ти каже, ше си дебела грозна или тнг. кажи и "ми от тебе съм го наследила" и ако тя ти се разсърди или разплаче и кажи "Ми кво?И ти така ме караш да се чувствам" и дано да се разберете пък ако не се, земи и кажи "майната ти" и си прави квото си изнася.
Знам, че ти е майка но.. сещаш ли се как дори и едно дете да е осиновенно, то по кръв не е дете на майката която го е взела, но тя го отгледала всички тези години и то си става като нейно.Така си и ти само че обратното: тя ти е кръвна роднина, но изобщо не я е*е за тебе (сори за израза), така че по кръв мове да си и ама иначе..тя те няма за нищо
Оплачи се в закрила на детето. Поговори със училищния педагог... Все нещо ще помогне.
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Ужасна колко години си?
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Лелеее тая до анорексия ще те докара бе! Съвсем абсолютно сериозна съм! Аз те съветвам колкото можеш повече време прекарвай навън. И не я случай - дискотеките, външния ти вид донякъде (освен дрехите искам да кажа) са си твоя работа! Пази си самочувствието!Първоначално написано от Liglichkb
Пробвай и да поговориш с нея, но ако не стане пробвай с друг докато не се намери човек, който може да ти помогне.![]()
Здравейте.Аз имам същия проблем с баща си!Много го мразя този и той мен ,поне тук чуствата ни са взаймни!
Наричал ме е : ,,Наркоман'' ,Простак'' ,,Боклук'' ,,Малоумник'' ,,Кретен'' ,,Лайно'' ,,Смотаняк'' и още какво ли не!Постоянно ми вика и т.н. ,ама аз на боклуци не обръщам внимание!Писна ми вече от този ,офф прави се на безгрешен ,а не се вижда къв е боклук!На майка също й писна от него ,а бе кво да ви говоря катастрофа.
Казвал съм на майка: ,,Мамо ,квото искаш прави ,но за мене онзи отатъка не ми е баща!Мразя го!'' и така.Ще го търпя още малко и се махам от апартамента другата година ставам на 18!
П.П. Игнорирай я ,трудно е знам ,но докато си зависима от тях ще търпиш!УСПЕХ за напред!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Mila,samnqvam se,4e temata,koqto puska6 e ebavka,za tova mn sujalqvam,4e trqbva da izjivqva6 vsi4ko tova.No o6te pove4e sujalqvam maika ti i ba6ta ti-tq qvno ne zaslujava da bude maika,vqrno e,4e da si roditel e nai-golqmata otgovornost na sveta,no i nai-golqmata radost(o6te pove4e jenite za tova sa prednazna4eni-da budat maiki edin den),ba6at ti go sujalqvam,za6toto qvno e nqkakva mijiturka da turpi takova otno6enie,ako az se durja taka s deteto si muja mi 6te me pribiva redovno,a sig 6te me i izgoni o0t vku6ti i 6te mi zabrani da vijdam deteto si.
No tvoqta maika podleji dori na sud,ne 4e 6te q osudqt ili ne6to takova,no vinagi moje da ide6 v raionnoto,da im razkaje6,6te q zavedat pod nakazatelna otgovornost za maltretirane.....ne e dobur savet da deistva6 taka sre6tu maika si,no ot dr strana neznam kakuv drug izbor ima6...
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Много объркана ситуация....Както те посъветваха преди мен, говори с училищен психолог, обади се на горещата телефонна линия за деца, преживели насилие, оплакване в районното, както предложи и darla_f, също е удачен вариант на действие.
На колко години си? Нямаш ли възможност да отидеш при баба и дядо, или при приятелка за известен период от време? Все ще си намериш работа за през лятото, задели някой лев...
А между другото, тежиш 49 кгА колко си висока?!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!