.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    ъми не ми се е случвало и не е на ок, въпреки че имам подобен проблем.Ако тя ти каже, ше си дебела грозна или тнг. кажи и "ми от тебе съм го наследила" и ако тя ти се разсърди или разплаче и кажи "Ми кво?И ти така ме караш да се чувствам" и дано да се разберете пък ако не се, земи и кажи "майната ти" и си прави квото си изнася.
    Знам, че ти е майка но.. сещаш ли се как дори и едно дете да е осиновенно, то по кръв не е дете на майката която го е взела, но тя го отгледала всички тези години и то си става като нейно.Така си и ти само че обратното: тя ти е кръвна роднина, но изобщо не я е*е за тебе (сори за израза), така че по кръв мове да си и ама иначе..тя те няма за нищо

Град
    Шумень
    Оплачи се в закрила на детето. Поговори със училищния педагог... Все нещо ще помогне.
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Ужас на колко години си?
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Цитирай Първоначално написано от Liglichkb
    INSANE™ 49 килограма съм колко да отслабвам
    Лелеее тая до анорексия ще те докара бе! Съвсем абсолютно сериозна съм! Аз те съветвам колкото можеш повече време прекарвай навън. И не я случай - дискотеките, външния ти вид донякъде (освен дрехите искам да кажа) са си твоя работа! Пази си самочувствието!

Пробвай и да поговориш с нея, но ако не стане пробвай с друг докато не се намери човек, който може да ти помогне.

Супер фен
    Град
    България
    Здравейте.Аз имам същия проблем с баща си!Много го мразя този и той мен ,поне тук чуствата ни са взаймни!
    Наричал ме е : ,,Наркоман'' ,Простак'' ,,Боклук'' ,,Малоумник'' ,,Кретен'' ,,Лайно'' ,,Смотаняк'' и още какво ли не!Постоянно ми вика и т.н. ,ама аз на боклуци не обръщам внимание!Писна ми вече от този ,офф прави се на безгрешен ,а не се вижда къв е боклук!На майка също й писна от него ,а бе кво да ви говоря катастрофа.
    Казвал съм на майка: ,,Мамо ,квото искаш прави ,но за мене онзи отатъка не ми е баща!Мразя го!'' и така.Ще го търпя още малко и се махам от апартамента другата година ставам на 18!
    П.П. Игнорирай я ,трудно е знам ,но докато си зависима от тях ще търпиш!УСПЕХ за напред!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Mila,samnqvam se,4e temata,koqto puska6 e ebavka,za tova mn sujalqvam,4e trqbva da izjivqva6 vsi4ko tova.No o6te pove4e sujalqvam maika ti i ba6ta ti-tq qvno ne zaslujava da bude maika,vqrno e,4e da si roditel e nai-golqmata otgovornost na sveta,no i nai-golqmata radost(o6te pove4e jenite za tova sa prednazna4eni-da budat maiki edin den),ba6at ti go sujalqvam,za6toto qvno e nqkakva mijiturka da turpi takova otno6enie,ako az se durja taka s deteto si muja mi 6te me pribiva redovno,a sig 6te me i izgoni o0t vku6ti i 6te mi zabrani da vijdam deteto si.
    No tvoqta maika podleji dori na sud,ne 4e 6te q osudqt ili ne6to takova,no vinagi moje da ide6 v raionnoto,da im razkaje6,6te q zavedat pod nakazatelna otgovornost za maltretirane.....ne e dobur savet da deistva6 taka sre6tu maika si,no ot dr strana neznam kakuv drug izbor ima6...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Много объркана ситуация....Както те посъветваха преди мен, говори с училищен психолог, обади се на горещата телефонна линия за деца, преживели насилие, оплакване в районното, както предложи и darla_f, също е удачен вариант на действие.
    На колко години си? Нямаш ли възможност да отидеш при баба и дядо, или при приятелка за известен период от време? Все ще си намериш работа за през лятото, задели някой лев...
    А между другото, тежиш 49 кг А колко си висока?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си