От много време мисля да пиша,нооо все се отказвам поради простата причина че се опитвам да проумея че това се случва при всеки,но днес пак се случи.Може би грешката е в мен,но не мога да живея повече този живот.Незнам дали на вас ви се е случвало майка ви да ви нарича боклук,нежелано дете защото при мен се случва всеки ден.Днес ми каза,че ше ме пише в вестника че не иска да съм и повече нейна дъщеря.Нарича ме наркоманка (която дори не пуши цигари).За нея съм грозна,която не може да ходи на дискотека и да се забавлява като останалите, защото ще ми се смеят,за нея съм дебела и не мога да ходя на басейн.Винаги когато нашето семейство сяда да обядва и т.н макар че рядко отивам на масата никога не сам викана и желана,сядам и виждам три порции,макар че сме четири човека...за мен липсва.Да и ям от хляба на кучето защото нямало да стигне новият.Много ми е тежко с такава майка,а баща ми се едно не вижда..може би за тях съм едно животно,което по добре да не е в това семейство.Незнам дайте мнение това нормално ли е което преживявам и какво да правя не искам такова семейство