Цитирай Първоначално написано от Liglichkb
От много време мисля да пиша,нооо все се отказвам поради простата причина че се опитвам да проумея че това се случва при всеки,но днес пак се случи.Може би грешката е в мен,но не мога да живея повече този живот.Незнам дали на вас ви се е случвало майка ви да ви нарича боклук,нежелано дете защото при мен се случва всеки ден.Днес ми каза,че ше ме пише в вестника че не иска да съм и повече нейна дъщеря.Нарича ме наркоманка (която дори не пуши цигари).За нея съм грозна,която не може да ходи на дискотека и да се забавлява като останалите, защото ще ми се смеят,за нея съм дебела и не мога да ходя на басейн.Винаги когато нашето семейство сяда да обядва и т.н макар че рядко отивам на масата никога не сам викана и желана,сядам и виждам три порции,макар че сме четири човека...за мен липсва.Да и ям от хляба на кучето защото нямало да стигне новият.Много ми е тежко с такава майка,а баща ми се едно не вижда..може би за тях съм едно животно,което по добре да не е в това семейство.Незнам дайте мнение това нормално ли е което преживявам и какво да правя не искам такова семейство

Не мога да си го представя това нещо...
Единственият съвет, който мога да ти дам е да поговориш с баща си (нищо, че не се намесва)...
Ако това не помогне, аз бих направил следното...Отиваш при майка си и казваш:
"-Какво искаш от мен?"
"-С какво съм заслужила такова държание"
Ако те нарече пак "наркоманка" казваш: "Случайно да си ме виждала да пуша да вземам наркотици? "
И на последно място - не и обръщай внимание!
Опитай пък пиши какво е станало...
Успех ...

By Kostad!N_682®