- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Това майка ли е?
От много време мисля да пиша,нооо все се отказвам поради простата причина че се опитвам да проумея че това се случва при всеки,но днес пак се случи.Може би грешката е в мен,но не мога да живея повече този живот.Незнам дали на вас ви се е случвало майка ви да ви нарича боклук,нежелано дете защото при мен се случва всеки ден.Днес ми каза,че ше ме пише в вестника че не иска да съм и повече нейна дъщеря.Нарича ме наркоманка (която дори не пуши цигари).За нея съм грозна,която не може да ходи на дискотека и да се забавлява като останалите, защото ще ми се смеят,за нея съм дебела и не мога да ходя на басейн.Винаги когато нашето семейство сяда да обядва и т.н макар че рядко отивам на масата никога не сам викана и желана,сядам и виждам три порции,макар че сме четири човека...за мен липсва.Да и ям от хляба на кучето защото нямало да стигне новият.Много ми е тежко с такава майка,а баща ми се едно не вижда..може би за тях съм едно животно,което по добре да не е в това семейство.Незнам дайте мнение това нормално ли е което преживявам и какво да правя не искам такова семейство![]()
![]()
аз на твое място бих и казала"а ти мислиш ли че се гордея с майка като тебе" и така ще я сдухаш много яко.Кажи им,че не си животно и си много по-добра от тях и нз.Абе това с обяда е много гадно вече.А само да питам от колко време е така,щото може да си направила нещо или де да знам ,за да се държат така
Да и като им го каже сиг ше я пребие .... не се знам колко ше се здуха на нея не и пукаПървоначално написано от Dundy
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
И аз съм така. Ще търпиш няма къде да ходиш. Зависиш ли финансово от тях няма кво да направиш. Просто го преглътни и поне се прави на силна за пред другите. Наистина съжалявам че си попаднала при такива родители.
Да съм направила толкова много ли? Не помня да съм и направила нещо лошо.Изгубих сребърната гривна от приятеля ми и тя ми казва че съм наркоманка иии т.н може би ще изтрая още 2 години и ще замина някаде![]()
и аз си изгубих сребърната гривна от приятеля, ама...
никой нищо не ми е казвал, даже ми помогнаха да я търсим...
тва отхвърляне е много гадно, направо нямам идеи да кажа как да постъпиш, нито на мен, нито на близки не им се е случвало така...
не ги ли е срам да те наказват така, кви хора са тва... че са ти и родители...![]()
Първоначално написано от Liglichkb
Не мога да си го представя това нещо...
Единственият съвет, който мога да ти дам е да поговориш с баща си (нищо, че не се намесва)...
Ако това не помогне, аз бих направил следното...Отиваш при майка си и казваш:
"-Какво искаш от мен?"
"-С какво съм заслужила такова държание"
Ако те нарече пак "наркоманка" казваш: "Случайно да си ме виждала да пуша да вземам наркотици? "
И на последно място - не и обръщай внимание!
Опитай пък пиши какво е станало...
Успех ...
By Kostad!N_682®
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
spored men trqbva da pogovorish seriozno kakto kazvat i drugite s nqkoi rodnina .. tva e naturpimo
[Нема правда,нема ред-вадим к*ро и наред!]
Опитай да отслабнеш на пук на майка си .. А иначе, занимавай се с някакъв спорт например и не се застоявай много вкъщи. Няма да се виждате толкова често - следователно няма и да се карате ..Успех.
[[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))
INSANE™ 49 килограма съм колко да отслабвам![]()
ГлупостиПървоначално написано от INSANE™
ЕДНА МАЙКА ТРЯБВА ДА ОБИЧА, ЗАЩИТАВА, СПОДЕЛЯ, И Я ПРИЕМА ТАКАВА КАКВАТО Е !!!
Не ме разбирай погрешно Liglichkb не искам да кажа, че майка ти не те обича, но начинът по който се държи с теб е много лош..![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Е ти въобще не си дебелаПървоначално написано от Liglichkb
.Абе майка ти дебела ли е.Смис може да има някви комплекси и да си го изкарва на тебе
Това определено не е нормално. Според мен най-добрата защита е нападението! Ако майка ми се отнася така с мен ще я тъпча колкото мога, ще я обиждам, ще крещя и изобщо всичко, което ще й покаже, че аз я мразя също, че я презирам и не е нищо повече от радио, което плямпа!![]()
Kostadin_682 мии може би не ме обича,но аз вече съм свикнала с тази мисъл...![]()
Много лошоАми не знам какво да те посъветвам. Може би разговор с майка ти, както по-горе са писали. По мое мнение няма майка която да мрази детето си, защото то е част от нея самата
![]()
според мен не е добре за теб да живееш в такава семейна среда. Обади се на баба и дядо, роднини...![]()
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right
na4i gledai sq... kat zaspi zema6 1 traba i i go slaga6 w gaza i 6e vii6 kak pove4e nqma ta obijda![]()
Liglichkb, много лоша среда наистина! След като сте четири души значи имаш може би брат или сестра, с който/която не се държат така - то си личи по "обяда". Явно си дискриминирана, ако мога така да се изразя.
Поговори с бабите и дядовците и ако е възможно най-добре иди при тях да живееш, ако не са на село, че тогава училището ти ще е далеч.
Имаше едно мнение, в което пишеше за нападението, че е най-добрата защита - да и аз така мисля. Ако продължава или й говори на лудата си майка както тя на теб или не й обръщай никакво внимание. Яж след или преди тях. Не се задържай при тях и намери някой приятел, който да те подкрепя и да е до теб в такива моменти.
Don't tell me what I can or can't do !
Не, според мен тя не е майка. Тя няма право да се държи така с теб. Когато ти казва, че си дебела или когато те обижда, отвръщай и на нея със същото. Тя упражнява психическо насилие върху теб. Говори с нея и с баща ти и ако нищо не се получи, може да се обадиш в Агенцията за Закрила на детето.
Линк към темата за полезни телефони http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=121087
Извинявай. Просто от написаното от теб останах с впечатление, че тя те кара да отслабваш и някакви такива .. А начина наистина е да не оставате дълго заедно на едно място.![]()
[[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))
Миличка наистина това което майка ти прави с теб е нереално гадноаз на твое място един ден бих си събрала багажа и бих се изнесла някъде при баба, дядо, чичо или някакви роднини... и на излизане бих и казала, че не мога да търпя такова нещо и ако ме пита къде отивам ще я питам кво я интересува... но тва са само ми расъждения така че вземи най- правилното решшение според теб
[и нека най- правилното решение не е самоубийство
]
Прекалено голям подпис!
.: machoka :.
Да... какво да ти кажа... дори има и още-когато излизам с НАЙ-ДОБРИТЕ ми приятели момчета...тя казва че излизам с "любовниците си" ..реве ми се просто... Нарича ме Курва /която е имала само един и то сериозен приятел досега/, обличала съм се като магистралка /да,със панталонки до коляното,тениска и кецове/ ...била съм тъпа /но на всички се хвали как имам само отлични оценки в една от най-елитните гимназии в софия/ едва съм вързала тая шестица за година /а на въпроса ми "Нали поне съм я вързала тая 6тица,а не едвам 3ка , тя казва млъквай и отивай да учиш.../ за нея съм робот.... дори на малката ми братовчедка се оплаква колко съм била смотана и непохватна...... нямам думи...Първоначално написано от Liglichkb
![]()